ale este raz si to dokladne pozrem a napisem finalne stanovisko
k REDovi.....3 pochybne sceny....jedna je ta ked je plantnute a CT su na ich spawne...nemal sancu vediet kolko ich je...a predsa nasiel aj toho posledneho za rohom...kde uz vopred strielal (ale to by bolo este nic)
ale druha a ta zasadna....posledna hra...ked bol T a bol v dolnych katach s awp...zabil morfeuska....ale potom prislo to pochybne....ked mu hrac prebehol na druhu stranu - keby nebolo zapnute adminske tak si toho hraca vobec nevsimnem (az po znizeny rychlosti prehravania na 1/4 sa to dalo normalnejsie vidiet) - a on samozrejme o nom vedel lebo hned premieril na druhu stranu....a zaklincoval to tym ze si pockal na toho posledneho CT co isiel zo spawnu...a nemal sancu o nom vediet...som to dokladne pozrel a nikde sa mu tam ani nemihol....
takze BAN je podla mna opravneny
to sokro: ano, moc tam toho nebolo, lenze nezabudaj ze v poslednej dobe hraju cheatery stylom zapnem vypnem...takze vacsinu kola mozu byt lamy...ale ked si pozru kde kto je...hned sa im hra lepsie....a pozri si tiez tie sceny co som popisal (cez viewdemo spomalene)
edit/// po upozorneni na demo reda som si to este raz pozrel...uplne detailne....toho posledneho videl...je to prekvapujuce ze som si to nevsimol na prvy krat...videl dokonca ze mu ide tam kam mieril...a tak sa aj moje stanovisko meni na neutralne