CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

takze zacnem so Stormom....nevidel som tam nic az na tu poslednu strechu...pekne ze si pocul dvere...kto by ich nepocul (a to mam sluchatka za 12€ :) ) proste si sa pozrel na strechu (presne kde bol on)...nie do otvoru....co je podla mna dost divnee, pretoze ja ani neviem ako vyskocit na strechu, cize by som tam nikoho necakal
ale este raz si to dokladne pozrem a napisem finalne stanovisko

k REDovi.....3 pochybne sceny....jedna je ta ked je plantnute a CT su na ich spawne...nemal sancu vediet kolko ich je...a predsa nasiel aj toho posledneho za rohom...kde uz vopred strielal (ale to by bolo este nic)
ale druha a ta zasadna....posledna hra...ked bol T a bol v dolnych katach s awp...zabil morfeuska....ale potom prislo to pochybne....ked mu hrac prebehol na druhu stranu - keby nebolo zapnute adminske tak si toho hraca vobec nevsimnem (az po znizeny rychlosti prehravania na 1/4 sa to dalo normalnejsie vidiet) - a on samozrejme o nom vedel lebo hned premieril na druhu stranu....a zaklincoval to tym ze si pockal na toho posledneho CT co isiel zo spawnu...a nemal sancu o nom vediet...som to dokladne pozrel a nikde sa mu tam ani nemihol....
takze BAN je podla mna opravneny

to sokro: ano, moc tam toho nebolo, lenze nezabudaj ze v poslednej dobe hraju cheatery stylom zapnem vypnem...takze vacsinu kola mozu byt lamy...ale ked si pozru kde kto je...hned sa im hra lepsie....a pozri si tiez tie sceny co som popisal (cez viewdemo spomalene)

edit/// po upozorneni na demo reda som si to este raz pozrel...uplne detailne....toho posledneho videl...je to prekvapujuce ze som si to nevsimol na prvy krat...videl dokonca ze mu ide tam kam mieril...a tak sa aj moje stanovisko meni na neutralne
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Takto este k Redovi: Prave kvoli tomu poslednemu kolu s AWP som sa rozhodol dat BAN. Mne uz sa nepacilo, ako dal dida. On si poskocil v tych katach ako by si chcel overit ci tam vobec je. Mne sa nezda cisty

Ku stormovi: dust4, neviem ktore kolo. Nas stormo dieruje hraca, ktoreho nemoze videt ani pocut, lebo hrac ide potichu po rebriku
Dalej sand. Okrem uz zmienenej situacie na streche sa mi nepaci ako da dvoch enemies ktori bezia na jeho CT spawn. Zabije jedneho, to je pekne, ale potom ide na istotu na toho druheho, ktory je za rohom so scoutom tusim...
RED QUEEN
Novice
Novice

Príspevok od používateľa RED QUEEN »

Nezabudajte ze spec mod dost skresluje. Ja som ho tam videl prebehnut, na deme vsak neni vidno. A tiez toho horneho co bol na T spawne som videl prebehnut. Okrem toho, podla postavenia mojich hracov na radare som vedel ze pojdu z dlhej. Este nieco? odpoviem na otazky
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

Uz nic neni ktomu co dodat...ban uplne opravneny podla mna.
RED QUEEN
Novice
Novice

Ja niesom cheater a za tym si stojim. Dodajte dokazy!
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

takze moje finalne rozhodnutia k demam:
STORMO - to co napisal drago ze nemal sancu pocut ani vidiet (d4) naozaj nepocul, ale videl (pozrite si tu scenu cez viewdemo a rychlost 1/4 a uvidite toho teroristu) sand cela mape normalna....ta scena so strechou....ano pocul ze je tam...tak tam pozeral (myslim ze automaticky pozeral hore) a to ze sa mu tam zrovna objavil beriem za tzv. "luck"
preto si myslim, ze UNBAN je na mieste

RED QUEEN - moje stanovisko je editnute v predchadzajucom mojom prispevku, a to je NEUTRALNE cize v preklade nevidim tam cheaty...dovod je ten, ze som objavil na deme to co som potreboval, aby som zistil, ze tam nic nie je
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Tak som teda pozrel obe demá.
Stormo: Ja osobne nepotrebujem slúchadlá za veľa peňazí. Neni som DJ ani nić podobné. Zvuk mám rád a tak mám tiež kvalitné slúchadlá. Raz vám ich odfotím :twisted: ... Proste používaš sluch a to s tou strechou no čo už.. Náhodou si tam mal namierené, alebo si s nejakým žolíkom buď na VNT, Skype a podobne... Ja som za unban.

Red Queen: Používa hlavu, radar a sluch. unban.
Drago
Guru
Guru

Red queen, unban, prepac za neopravneny ban, si na serveri vitany samozrejme

O stormovi este porozmyslam, musim si to demo pozret este raz
RED QUEEN
Novice
Novice

Dakujem ospravdlnenie prijimam. Mylit sa je predsa ludske. :)
lekoklatik
VIP
VIP

Drago tak teda tvoje konečné vyjadrenie k Stormovi?
Ja len pripomeniem že som jednoznačne za unban :smt020
stormo5
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa stormo5 »

Drago: k tomu dierovaniu, vsimni si vela hracov ze dieruju obcas. To je moja taktika..chodim tou istou trasou par kol a protihraci ma na istych miestach cakaju lebo vedia ze tadial pojdem, tak potom viem na ktore miesta sa mam zameriavat. V tom deme som dieroval hore ale protihrac bol niekde nizsie na rebriku. Keby som mal WH tak dierujem rovno tam kde je.
No a v sande som pocul kroky viac ako jedneho protihraca tak som sa pozrel radsej aj do toho rohu. Potom ta strecha, neviem ci to bol luck alebo co..ale proste som namieril hore a neviem ani preco...

btw. dakujem tym ktori mi veria :)
Drago
Guru
Guru

Ja za unban nie som, neverim mu.
lekoklatik
VIP
VIP

Ja by som si storma na zodpovednosť zobral. čo sa týka unbanu. Na tom deme nie je jednoznačné že niečo mal. Snáď sme profesionáli :-P¨Takže ak tak unban na mňa. Ja mu verím, zoberiem si ho pod "krídla"...
Drago
Guru
Guru

tak dik, si uzasny :/
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Nemam rad ked sa niekto ohana tym kolko stali jeho sluchadla. Toto je najhorsi argument aky pocuvam od ludi ktori dostali ban. Ja mam sluchadla za 13 Evro a pocujem lepsie nez ty co maju drahe "knedle na usoch" Nestaci skratka povedat ano pocul som ho? Aj tak je to vzdy na hracovi aky je skill a aky ma sluch a nie na sluchadlach. Drahe sluchadla pridaju len na pohodli.
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

no drago ale uz sme ta prehlasovali...lebo aj ja som za unban pre storma....
takze s lekom nad tebou vyhravame :P:P...a podla mna by nebolo odveci vypocut si vyjadrenenie Blazera :) ...a aj psychosa..ked uz sa zapojil do temy :wink:
Drago
Guru
Guru

PsychoS, az na to, ze na tej streche ta pocut nemohol...
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

chcel som si pozret do video ale ide mi tam len d4 a ten sand nejde. takze to gro celeho banu nemam

//autoeditácia príspevku ( 03 May 2009, 22:29 )
NO ale on sa ohana tym ze ma sluchatka za tiscky a on pocul a to ma vytaca! takze luck or cheat
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

Ja sa stojim za Dragom lebo je kamarat :P ...takze BAN
lekoklatik
VIP
VIP

Nejde o to kto za kým stojí. Pozreli sme sa na demo, videli/nevideli sme či niečo má a podľa toho sa orientujeme :-P...
PsychoS pusti demo cez playdemo, nie viewdemo...
Drago fakt akoźe nehnevaj sa na mňa. Proste píšem čo si myslím, čo vidím. Sám dobre vieš že ja som sa tu už minimálne 3x ospravedlňoval pretoŽe som nemal dostatoćné dokazy. Nebudeme dávať ban len kvoli tomu Že sa nam niekto nezdá. Alebo je na deme niečo čo ako cheat vyzerá. Nespočetne veľa krát sa každému hráčovi stane že má kolo či kolá kde mu nenormálne ide. Ja to beriem ako príležitostne sa pozrel hore a bolo.
Zamknuté