Dexter
no bolo to podla mna amaterske no ten dexter sa mi páči videl som len jeden diel no myslim že jedným spôsobom prepadák ale niečo ma pritom držalo a ten koniec zaručil že sa pozrem aj na druhý diel ...........
tak sestra a všetcia proste používali jednu nadávku na všetko : poje*** sa ...to mi už liezlo na nervy ale inač sa mi to celkom pozdáva hlavne ten dexter je taky divný a to mam rád
tak sestra a všetcia proste používali jednu nadávku na všetko : poje*** sa ...to mi už liezlo na nervy ale inač sa mi to celkom pozdáva hlavne ten dexter je taky divný a to mam rád
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
absolutny suhlasDigital napísal:No cakal som nieco ovela horsie... ale aj tak to neni ono stým dubingom , straca to svoje čaro. Ale inak celkom kvalitny dubing nemyslite ???
zaxman: poje*** sa tam bolo dva krat. a prepadak??mas divny vkus. oporucal by som ti to pozriet v originali. je to o 100% lepsie
pozri ja hovorim o prvej časti mne to tak pripadalo a divný vkus ?? ano možno hej zato že sa cele slovensko díva na ordináciu v ružovej zahrade tak sa mam nato dívať aj ja aby som nebol odlišný či čo ???kcem tým povedať že zato že sa niečo tebe páči a mne nie tak čo ? to je divný vkus ?? hmm zaujímave
poje*** sa bolo od sestry 3x a od toho černocha policajta aspon 2x minimálne čo si teraz spomínam
poje*** sa bolo od sestry 3x a od toho černocha policajta aspon 2x minimálne čo si teraz spomínam
-
mirak2
Hardcore addict
dabing je prijatelny, dialogy nie su az take pokazene...
zaxman: taky doakes (ten cernoch co ho dexter desi) v kazdom dialogu pouzije aspon styri vulgarizmy, fuck you, fuckin', mothafucker....aj ostatni ale nie az tolko kolko on...trosku zmiernili fucking na posrany..no ale nevadi, aj tak je dabing celkom dobry, aj hlasovo aj prekladovo...poje*** sa ty ch*j
verim tomu ze sa to mnozstvu ludi zapaci lebo to je proste INE ako vsetko to co uz tu bolo
zaxman: taky doakes (ten cernoch co ho dexter desi) v kazdom dialogu pouzije aspon styri vulgarizmy, fuck you, fuckin', mothafucker....aj ostatni ale nie az tolko kolko on...trosku zmiernili fucking na posrany..no ale nevadi, aj tak je dabing celkom dobry, aj hlasovo aj prekladovo...poje*** sa ty ch*j
verim tomu ze sa to mnozstvu ludi zapaci lebo to je proste INE ako vsetko to co uz tu bolo
No dopadlo to na moje pocudovanie celkom "prijatelne". Najvacsie plus je ze sa konecne nebali prekladat vulgarizmy a tak to znelo ovela lepsie. Keby Doakes povedal "pal do riti" ako to pri SK dabingoch bolo doteraz tak by som to v tej chvili vypol. Myslim si teda ze mozme jojke pogratulovat, ze Dextera neskurvila tak ako vsetko ostatne doteraz. 
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
twardykamen
Medium Professional
-
lekoklatik
VIP
Stiahol som si pre uhasenie mojej zvedavosti prvú časť "televízia JOJ uvádza".
Som skutočne ale skutočne nadšený. Keby som seriál nevidel dávno pred tým, určite by mi nevadilo pozerať ho v dabingu.
Chválim chválim. Myslím že lepší dabing urobiť nemohli. Tiež som dosť spokojný s vyberanými slovami, nadávkami
Som skutočne ale skutočne nadšený. Keby som seriál nevidel dávno pred tým, určite by mi nevadilo pozerať ho v dabingu.
Chválim chválim. Myslím že lepší dabing urobiť nemohli. Tiež som dosť spokojný s vyberanými slovami, nadávkami
dabing dobry, najprv som videl v dabovanej verzii a potom ako to presunuli na uplne nezmyselny cas Streda 23:45 som dopozeral prvu seriu na pc po EN .. opat som pozeral niekolko casti naraz ako za cias prvych serii Prison Breaku, velmi dobry serial .. fakt ze parada, o chvilu prejdem na druhu seriu muhaha 
-
twardykamen
Medium Professional
-
lekoklatik
VIP