hra sa podarila to musim uznat ale co ma stve su pasaze ked mi to obcas sekne pri subojoch mam zostavu AMD 6000+ 3,1Ghz, 8800GT 512MB, 4GB Ram DDR2 800mhz, najnovsie ovladace na physX a drivery 180.20 robi to este niekomu ?
Aj mne to občas sekne,ale nwn tie prečo ,ale to vždy tak po hodinke hrania.
A nejaku radu ohladom tej pasáže???Uploadol som svoje save ak niekto vyskúša a prejde tu pasáž k najbližšiemu checkpointu pls nech mi hodi potom tie save.
feuer napísal:Aj mne to občas sekne,ale nwn tie prečo ,ale to vždy tak po hodinke hrania.
A nejaku radu ohladom tej pasáže???Uploadol som svoje save ak niekto vyskúša a prejde tu pasáž k najbližšiemu checkpointu pls nech mi hodi potom tie save.
Skúšal si prepnúť na ten jeho špeciálny zmysel, ktorý Ti vlastne poradí kadiaľ sa dostaneš ďalej? Neviem presne ako sa to volá, ale danú stenu, lano, prípadne rímsu Ti to vysvieti na zeleno.. Afriku som už prešiel a zádrhel tam nebol žiadny
to Feuer : nevidim presne natom obrazku co si spravil ale napisem ti to cele... najprv skoc dole a ponic vsetky drevene zavory ktore brania posuvaniu tych soch...ked to spravis vylez spat ako na tom obrazku a napravo potoc kolesom az kym sa to akoby nezaseklo a potom uz rychlo preskac najlepsi dvojskokom na druhu stranu ....tod vse
Takéto hry mi na kompa chýbajú..je to super..hned som sa do toho zazral..ale jedno ma mrzí..keď to chcem hrat na gamepade tak lavu packu mam invertnutu..dam hore a on ide dole..nastavenia ziadne...ak by ste mali nejakú rad tak sem s ňou...
Opak napísal:Takéto hry mi na kompa chýbajú..je to super..hned som sa do toho zazral..ale jedno ma mrzí..keď to chcem hrat na gamepade tak lavu packu mam invertnutu..dam hore a on ide dole..nastavenia ziadne...ak by ste mali nejakú rad tak sem s ňou...
Tak to je divné, pretože to tiež hrám na gamepade a ide mi to v pohode.. Nemáš zaškrtnuté otočenie osi na myške? Je to v nastaveniach ovládania, hneď na úvodnej strane myslím..
kofish1 napísal:ja mam tiez ten isty problem s gamepadom. vie mi niekto poradiť?
Ja som to vyriešil takto http://www.hojko.com/ako-spojazdnit-gam ... 18463.html
lenže jak to nastaviš tak sa to bude byť..takže musíš najprv spustiť program s odpojenym gamepadom...potom spustíš wolverina..kedze gamepad je odpojeny tak ho nebude detekovat...potom ho pripojíš počas hry a ideš
lekoklatik napísal:No dajte už nejaké screeny ľudia. Neserte na tých čo to ešte nemajú
//Ja chcem nejaké zaujímavé momenty. Na googli som našiel ...
Screeny sa robia len ťažko, kedže na ne nie je čas Jedine nejaký soft, ktorý by ich priebežne robil, lebo ak je najaká akcia, tak frmol Hru vrelo odporúčam! Konečne niečo, čo si zaslúžilo filmovú licenciu