Obrana proti divej svini

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pinco »

síce nie som divá sviňa a preto neviem aké je to utekať s krátkymi nohami cez kukuricu ako poznamenal tuto kolega vyššie, ale taký kanec vraj dokáže toto http://sport.pravda.sk/sprinter-bolt-by ... oh2008_p31
darebak
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa darebak »

Stoporko ked sa ti chce pozozpravaj nejake zazitky co sa ti stali :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

pinco napísal:síce nie som divá sviňa a preto neviem aké je to utekať s krátkymi nohami cez kukuricu ako poznamenal tuto kolega vyššie, ale taký kanec vraj dokáže toto http://sport.pravda.sk/sprinter-bolt-by ... oh2008_p31
tak potom uz len "IN NOMINE PATRIS + ET FILII + ET SPIRITUS SANCTI..." :smt115
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

pinco napísal:síce nie som divá sviňa a preto neviem aké je to utekať s krátkymi nohami cez kukuricu ako poznamenal tuto kolega vyššie, ale taký kanec vraj dokáže toto http://sport.pravda.sk/sprinter-bolt-by ... oh2008_p31
Clovek je stavany na prisposobenie sa vsetkemu , nie je vynimocny ako vyzsie spomenute zvierata.Rovnako tak okrem tychto "atletov prirody " je aj mnoho inych zvierat na tejto planete ktore su vcelku priemerne a preto obyvaju ohromne casti zemegule .

Ja by som sa vyskriabal na strom ...stara dobra taktika nasich predkov.
No ...diviak je hrozna svina

P.S:Naco je gepardovi taka rychlost ked mu ulovenu korist [priemerne] hyeny aj tak zozeru
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

kamarat je posadnuty diviakmi, takze pocas taborov bezne chodime diviaky vyzerat... sli sme okolo kukurice kde sa crieda krmila a chytro sme pridali do kroku - neutocili, lebo sa necitili ohrozene. Davnejsie som stretol podsvinca, matka nikde. Neuvedomil som si co mi hrozi a siel kludne dalej. Doma mi to doslo a podlomili sa mi nohy :D ono prihod by sa asi naslo viac, no bude to mierny offtoppic...

p.s. k tomu linku - clovek ma oproti danym super zvieratam vyhodu v rozvinutom mozgu a uvedomeni si seba sameho.
b-boytommy
Amateur
Amateur

:D:D

Príspevok od používateľa b-boytommy »

staci si pred vstupom na miesto kde sa zdrzuju zlomit niaky velky konar hzaostrit na kopiu a potom cuvat kluckovanim ked bude stat oproti vam :D _____ myslite ze by pomohla airsoftova zbran ????:D

//autoeditácia príspevku ( 03 May 2009, 19:50 )
enechapem tomu "diviak utok neopakuje" takze potom sa pri vas iba prechazda?:DD:D:D:
FX4087
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa FX4087 »

No za predpokladu, že si v lese kde je divá zver, tak odhadujem že máš so sebou nôž predsa len šviňu v obyčajnom lesoparku nestretneš...ja by som ho veselo využil
DarX
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DarX »

ked tam je rieka-skocit do nej,ked tam je hruby strom s nizskymi konarmi-vyliest na nho,ked je poruke dyka-zahrat sa na ramba ale v takom typickom lese :? ...najlepsie narobit hluk ale utek sa nevyplaca..
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

s airsoftovkou na diviaka? Neblbni, sak na to by ti ani hociktora bezna pistol nestacila...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

hehe, bezi na teba 150kg zivej vahy pri rychlosti 55+ km/h a ludia tu chcu vyrabat ostepy a mierit z AS zbrane...
imo by mozno pomohla brokovnica, ale kto nieje polovnik ma asi smolu... len to lezenie na strom by snad pomohlo...
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Airsoftová "zbraň" na diviaka???? Zrejme by tie "zásahy" ani necítil...... Do diviaka by som sa nepúšťal ani so svojou štyridsaťpäťkou........ Ale zase, pokiaľ by z tej airsoftky strieľal Chuck Norris a oštepy by hádzal van Damme, možno by to vyšlo :lol: .................
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ja som strom uz splhal.. a to som ju ani nevidel iba sme ich poculi :D bol som s kamosom, vyliezol som na strom ani neviem ako, on na vedlajsi. ja som mal tu smolu ze to bola borovica s dost prehnitymi konarmi, jeden sa podo mnou ulomil a ako som tak padal tak som ich sebou zobral asi 7 :D prezil som to, a svine nejako zahadne zmizli... strom je jedina moznost, proti svini ti nepomoze ani kver.. strelis svinu deviatkou do hlavy, a kym skape, stihne ta rozparat :D
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

darebak napísal:Predstavte si situaciu
ste v lese zbadate divu svinu ona vas pozorate na seba zoci voci diva svina sa rozobehne po vas co urobite?
Utek nepomoze ...co navrhujete?Aku obranu berte ohlad ze nemam zbrojny pas :)
:lol: poznam poznam, za mnou sa rozbehla ked som bol v obore na bicykli. Ale to som zrychlil neskutocne a prisam bohu si nevymyslam ona behala len chvilku, potom len tak ani nie chodila ani nie behala a potom sa na mna vysrala. (ohladne toho srania vela nechybalo aby osm si pustil do gati diviak neni sranda) A druhykrat som bol s kamaratom-noc, zakrochkalo to z kriakov tak sme sa radsej zdekovali. Dieviak vizeral ze tiez nami nie je dvakrat nadseny. Preto beriem do rupsaku cely balik megatreskov, zatial co este nemam zbrojny pas a pistol je to naj riesenie co som vymyslel, samozrejme som na bicykli cize mu po polnej ceste tiez celkom rychlo utekam.

//autoeditácia príspevku ( 03 May 2009, 23:13 )
viper1993 napísal:to je fakt diviak taky rychly ze by mu clovek neusiel? lebo sak keby vidim svinu tak bezim jak o zivot a to je k...a rychlo :)
na bicykli ujdes, :wink: na peso by som neskusal,ale na bicykli sa da vyvinut fakt dobra rychlost, hlavne ked si posraty. . . a cesta je mierne dole kopcom...
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

V takej situacii by som asi aj ja rychlo vyliezol na nejaky strom a potom uz len vysypal to hnede z gati...
Cital som tu nejake uvahy o tom ze keby som mal pri sebe zbran a pod. Keby nastala taka situacia tak verim ze drviva väcsina z nas by bola taka rozklepana, ze by nevedela ako sa vola a nie to este aby este nieco riesila.
Ja som takuto sitaciu nezazil a pravdupovediac ani po tom netuzim.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

funguje na diviaky niečo také ako kaser - slzný sprej - antidog...?
K tomu lezeniu na stromy - ak to nie je fest hrubý strom, radšej by som zdrhal a prudko zatočil - veľká šanca, že diviak so svojou váhou nestihne a zabudne na vás...
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

V panike by som zacal utekat, no ako hovorite tak nie do toho smeru ako je diviak postaveny, no jemu do praveho uhlu. Takze by ma mozno stratil z dohladu, prip. ak by sa naskytol nejaky vhodny strom tak by som sa fest ryclo zacal "driapať' naň.

// Mathews > Trochu SCI-FI nie ??
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

tak ja ked som siel raz z hubacky z bratom domov popri potoku bola taka cesticka tak sme sli po cesta a boli tam aj kriky a zrazu sme poculi divne zvuky cim sme boli blizsie tym mi viac lepilo :D a zrazu odtial vybehol diviak :cry: myslel som si ze v tej chvilke sa pocikam ziadny strom nikde nikoho co teraz ? :lol: diviak sa rozbehol na nas brat ho chytil za kly chvilu sa snim natahoval ja som ho kopol 2x do brucha a odisiel smutny do krikov zase a potom sme isly domkou trocha rychlejsim tempom :D :lol: uz nikdy viac :lol: spominam na to doteraz // ziadne scifi bohuzial realita no teraz sa na tom smejem ale vtedy mi vsetko jedno nebolo :lol:
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Mathews: a tie kly mas doma v deckej co ? :D

btw. neviem ale v lese mate stromy bud male/tenke alebo vysoke/hrube tak neviem ako by som tam vyliezol :D to niesu jablone a ceresne :D
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Keby videl moju techniku lezenia, tak by ma asi nechal z lutosti zit..
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

tak toto nema chybu mi-chau..... :smt112:
K+ a putujes aj do hlasok
Napísať odpoveď