no takze sa potvrdilo co sme tu my pisali tak co?fruxo napísal:ukoncime to tym, ze tu ide o partnersky vztah, coz je velmi blby vek na to
Lubim ju ma len 12
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
kedze pises bez diakritiky tak A si napisat kludne mohol, kazdy by to pochopil...G0lDiER_ napísal:neposielajte ma hned do gramatickeho okienka, prehlasene A nemam na anglickej klavesnici, preto spet
on topic: fruxo - nie nieje to normalne - 12 rokov, to este nema ani trosku vseobecneho prehladu, o zivote nevie nic, zadok to nema, kozy tomu zacinaju rast iba.... takze netusim ako sa niekto 16 rocny moze zalubit do 12ky
Re: Lubim ju ma len 12
nikto neodpisal priamo na otazku tak mu odpoviem jacabike napísal:Velmi ju lubim a ma len 12 ja mam 16 je to normalne ??? prosm poradťe.
ANO, je to normalne! este nieco potrebujes vediet?
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
Dam vam otazku :
Lubis dievca ale nechas ju , nechas ju z lasky. Je to normalne ??
Co si zoberes pri rozhodovani??
-rozum ? -radi ti aby si to ukoncil ved ako to vyzera 16 a 12 , nema to buducnost
-srdce ? -nechas ju teraz a menej jej ublizis ?
-alebo dojde ti ze nebude ti stacit tak ju budes podvadzat ale stale budes snou lebo ju lubis?? cize to ukoncis stym ze nevies ako si natom? (vela ludi mi povedalo ze ak dokazes podviest , nelubis)
Lubis dievca ale nechas ju , nechas ju z lasky. Je to normalne ??
Co si zoberes pri rozhodovani??
-rozum ? -radi ti aby si to ukoncil ved ako to vyzera 16 a 12 , nema to buducnost
-srdce ? -nechas ju teraz a menej jej ublizis ?
-alebo dojde ti ze nebude ti stacit tak ju budes podvadzat ale stale budes snou lebo ju lubis?? cize to ukoncis stym ze nevies ako si natom? (vela ludi mi povedalo ze ak dokazes podviest , nelubis)
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
maki, my tu ale nerozpravame o manzelstveMaki napísal:kedze pises bez diakritiky tak A si napisat kludne mohol, kazdy by to pochopil...
on topic: fruxo - nie nieje to normalne - 12 rokov, to este nema ani trosku vseobecneho prehladu, o zivote nevie nic, zadok to nema, kozy tomu zacinaju rast iba.... takze netusim ako sa niekto 16 rocny moze zalubit do 12ky
on chcel pocut ci to je normalne, ze ju lubi... ano je to normalne, nuz len dosledok toho uz nema vhodne podmienky
maki... neviem ako to mam nazvat, dajme tomu tvoje kriteria... kozy, zadok?
The Calvin, ale ty tu uz rozpravas o vaznom vztahu, chlapec len napisal ze ju lubi
myslim ze zaverom tejto temy mozme len dodat, ze ked sa 16 rocnemu chlapcovi zapaci 12 rocne dievca-tko, to znamena, ze mentalne je niekde na 12...
-
The Calvin
Star
The Calvin ked uz
ale preco by som mal hovorit o vaznom vztahu ?? Co je to vlastne "vazny vztah" ? ked sa lubia ??
Rozdelujes to na vztah "normalny" kde sa nelubia ale fyzicka pritazlivost tam zohrava rolu a "vazny" vztah kde sa lubia?
btw myslim si ze sa skôr zalubis do holky ktora ma aj cici aj rici ako do neakej priemernej ktoru si ani neak nevsimnes samozrejme nehovorim ak to dievca poznas zo skoly alebo okolia
Rozdelujes to na vztah "normalny" kde sa nelubia ale fyzicka pritazlivost tam zohrava rolu a "vazny" vztah kde sa lubia?
btw myslim si ze sa skôr zalubis do holky ktora ma aj cici aj rici ako do neakej priemernej ktoru si ani neak nevsimnes samozrejme nehovorim ak to dievca poznas zo skoly alebo okolia
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
The Calvin
Star
Lenze pre kazdeho je nieco ine normalne. Ked zijes v prostredi kde sa to bezne stava, tak povies je to normalne a ked niekde kde nie tak sa zamyslis a povies si nie lebo si to ani nevidel a je to kusa na hlavu. Keby zije niekde kde je to normalne tak by mu bolo jedno ze ci je maldsia ze nema nic vyvynute lebo by to tam bolo bezne
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
v tomto pripade musime brat do uvahy ze tomuto chlapcovi vyhovuje 12 rocna, takze mentalne je niekde na takej urovni.The Calvin napísal:Lenze pre kazdeho je nieco ine normalne. Ked zijes v prostredi kde sa to bezne stava, tak povies je to normalne a ked niekde kde nie tak sa zamyslis a povies si nie lebo si to ani nevidel a je to kusa na hlavu. Keby zije niekde kde je to normalne tak by mu bolo jedno ze ci je maldsia ze nema nic vyvynute lebo by to tam bolo bezne
o sexualnom zivote sa tu neda hovorit vobec, kedze ide po 12 rocnej... tento vztah moze fungovat, ale na urovni 12 rocnych... budu sa spolu bicyklovat a chodit na zmrzlinu, ocakava niekto od toho viac?
-
The Calvin
Star
Zalezi odneho ci mu to vyhovuje a nejde to u mentalitu to aj ked 17naske sa pacia viac 15-16 ako 18-20 tak je mentalne pozadu ?? wtf kde sme ?? mozno on nepotrebuje to co by mu da 16-17 rocna cicanafruxo napísal:v tomto pripade musime brat do uvahy ze tomuto chlapcovi vyhovuje 12 rocna, takze mentalne je niekde na takej urovni.
o sexualnom zivote sa tu neda hovorit vobec, kedze ide po 12 rocnej... tento vztah moze fungovat, ale na urovni 12 rokov... budu sa spolu bicyklovat a chodit na zmrzlinu, ocakava niekto od toho viac?
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
toto mi pride velmi obmedzena predstava vztahu, uvedom si ze nerozpravame sa o 30 rocnom pariku ktory zije zivot na plno... vztah nema sablonu... nikto neocakava ze budu spolu chodit von, milovat sa a sexovat... metaforicky, sem tam sa pojdu spolu bicyklovatSchYzo napísal:normalne je to tak akurat u ciganov
sam predsa vidis ze sa "zalubil" do 12 rocnej
-
Hotwire
Addict
keby ju chcel len ako kamaratku tak by o tom asi nepisal temu na forefruxo napísal:toto mi pride velmi obmedzena predstava vztahu, uvedom si ze nerozpravame sa o 30 rocnom pariku ktory zije zivot na plno... vztah nema sablonu... nikto neocakava ze budu spolu chodit von, milovat sa a sexovat... metaforicky, sem tam sa pojdu spolu bicyklovat
sam predsa vidis ze sa "zalubil" do 12 rocnej
-
vivaSlovakia
Guru wannabe