Lubim ju ma len 12

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

fruxo napísal:ukoncime to tym, ze tu ide o partnersky vztah, coz je velmi blby vek na to
no takze sa potvrdilo co sme tu my pisali tak co? :wink:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

G0lDiER_ napísal:FRUXO JE spet !!! :aasmile29:
my sme tu povacsine inteligenti, pochopili by sme to aj s obycajnym "a"
inak fruxo, toto som nepochopil: tema je o chodeni 16/12 a ty na konci povies, ze si to myslel inac, pricom si nas stale presviedcal o inom? :)
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

je jasne ze to neni o laske, chcel som len poukazat na to, ze je normalne ked nieco citi ku 12 rocnej :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

G0lDiER_ napísal:neposielajte ma hned do gramatickeho okienka, prehlasene A nemam na anglickej klavesnici, preto spet
kedze pises bez diakritiky tak A si napisat kludne mohol, kazdy by to pochopil...

on topic: fruxo - nie nieje to normalne - 12 rokov, to este nema ani trosku vseobecneho prehladu, o zivote nevie nic, zadok to nema, kozy tomu zacinaju rast iba.... takze netusim ako sa niekto 16 rocny moze zalubit do 12ky
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Podľa mňa je to choré..
Ale ako sa vraví - niekto sa srsti bojí :D
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

No neviem si vobec predstavit ako by fungoval takyto vztah, pri vyssich vekovych kategoriach by to urcite nevadilo poznam aj pary s ovela vacsim vekovym rozdielom ale v takomto veku si myslim ze by to bolo dost blbe.
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

Jednoznacne ruky prec. Toto nema buducnost...ako to bolo spomenute nemozes si myslet ze takyto vztah bude dobre fungovat a dalej okolie na to vsetko. Buducnost v tom neni isto. No mozes pockat, kym dospeje a potom sa da ale takto to nema zmysel.... :?
Loomy
Light Star
Light Star

Re: Lubim ju ma len 12

Príspevok od používateľa Loomy »

cabike napísal:Velmi ju lubim a ma len 12 ja mam 16 je to normalne ??? prosm poradťe.
nikto neodpisal priamo na otazku tak mu odpoviem ja

ANO, je to normalne! este nieco potrebujes vediet? :P
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Dam vam otazku :

Lubis dievca ale nechas ju , nechas ju z lasky. Je to normalne ??

Co si zoberes pri rozhodovani??
-rozum ? -radi ti aby si to ukoncil ved ako to vyzera 16 a 12 , nema to buducnost
-srdce ? -nechas ju teraz a menej jej ublizis ?
-alebo dojde ti ze nebude ti stacit tak ju budes podvadzat ale stale budes snou lebo ju lubis?? cize to ukoncis stym ze nevies ako si natom? (vela ludi mi povedalo ze ak dokazes podviest , nelubis)
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Maki napísal:kedze pises bez diakritiky tak A si napisat kludne mohol, kazdy by to pochopil...

on topic: fruxo - nie nieje to normalne - 12 rokov, to este nema ani trosku vseobecneho prehladu, o zivote nevie nic, zadok to nema, kozy tomu zacinaju rast iba.... takze netusim ako sa niekto 16 rocny moze zalubit do 12ky
maki, my tu ale nerozpravame o manzelstve :)
on chcel pocut ci to je normalne, ze ju lubi... ano je to normalne, nuz len dosledok toho uz nema vhodne podmienky

maki... neviem ako to mam nazvat, dajme tomu tvoje kriteria... kozy, zadok? :shock:

The Calvin, ale ty tu uz rozpravas o vaznom vztahu, chlapec len napisal ze ju lubi

myslim ze zaverom tejto temy mozme len dodat, ze ked sa 16 rocnemu chlapcovi zapaci 12 rocne dievca-tko, to znamena, ze mentalne je niekde na 12...
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

The Calvin ked uz :) ale preco by som mal hovorit o vaznom vztahu ?? Co je to vlastne "vazny vztah" ? ked sa lubia ??
Rozdelujes to na vztah "normalny" kde sa nelubia ale fyzicka pritazlivost tam zohrava rolu a "vazny" vztah kde sa lubia?

btw myslim si ze sa skôr zalubis do holky ktora ma aj cici aj rici ako do neakej priemernej ktoru si ani neak nevsimnes samozrejme nehovorim ak to dievca poznas zo skoly alebo okolia
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

pytal sa ci je to normalne, nie ci by to mohlo fungovat
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Lenze pre kazdeho je nieco ine normalne. Ked zijes v prostredi kde sa to bezne stava, tak povies je to normalne a ked niekde kde nie tak sa zamyslis a povies si nie lebo si to ani nevidel a je to kusa na hlavu. Keby zije niekde kde je to normalne tak by mu bolo jedno ze ci je maldsia ze nema nic vyvynute lebo by to tam bolo bezne
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

The Calvin napísal:Lenze pre kazdeho je nieco ine normalne. Ked zijes v prostredi kde sa to bezne stava, tak povies je to normalne a ked niekde kde nie tak sa zamyslis a povies si nie lebo si to ani nevidel a je to kusa na hlavu. Keby zije niekde kde je to normalne tak by mu bolo jedno ze ci je maldsia ze nema nic vyvynute lebo by to tam bolo bezne
v tomto pripade musime brat do uvahy ze tomuto chlapcovi vyhovuje 12 rocna, takze mentalne je niekde na takej urovni.

o sexualnom zivote sa tu neda hovorit vobec, kedze ide po 12 rocnej... tento vztah moze fungovat, ale na urovni 12 rocnych... budu sa spolu bicyklovat a chodit na zmrzlinu, ocakava niekto od toho viac?
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

fruxo napísal:v tomto pripade musime brat do uvahy ze tomuto chlapcovi vyhovuje 12 rocna, takze mentalne je niekde na takej urovni.

o sexualnom zivote sa tu neda hovorit vobec, kedze ide po 12 rocnej... tento vztah moze fungovat, ale na urovni 12 rokov... budu sa spolu bicyklovat a chodit na zmrzlinu, ocakava niekto od toho viac?
Zalezi odneho ci mu to vyhovuje a nejde to u mentalitu to aj ked 17naske sa pacia viac 15-16 ako 18-20 tak je mentalne pozadu ?? wtf kde sme ?? mozno on nepotrebuje to co by mu da 16-17 rocna cicana
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

The Calvin napísal:Zalezi odneho ci mu to vyhovuje a nejde to u mentalitu to aj ked 17naske sa pacia viac 15-16 ako 18-20 tak je mentalne pozadu ?? wtf kde sme ?? mozno on nepotrebuje to co by mu da 16-17 rocna cicana
ako tu bolo spomenute, je rozdiel 16-12 a dajme tomu 23-20
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

fruxo napísal:pytal sa ci je to normalne, nie ci by to mohlo fungovat
normalne je to tak akurat u ciganov :roll:
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

SchYzo napísal:normalne je to tak akurat u ciganov :roll:
toto mi pride velmi obmedzena predstava vztahu, uvedom si ze nerozpravame sa o 30 rocnom pariku ktory zije zivot na plno... vztah nema sablonu... nikto neocakava ze budu spolu chodit von, milovat sa a sexovat... metaforicky, sem tam sa pojdu spolu bicyklovat

sam predsa vidis ze sa "zalubil" do 12 rocnej
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

fruxo napísal:toto mi pride velmi obmedzena predstava vztahu, uvedom si ze nerozpravame sa o 30 rocnom pariku ktory zije zivot na plno... vztah nema sablonu... nikto neocakava ze budu spolu chodit von, milovat sa a sexovat... metaforicky, sem tam sa pojdu spolu bicyklovat

sam predsa vidis ze sa "zalubil" do 12 rocnej
keby ju chcel len ako kamaratku tak by o tom asi nepisal temu na fore :roll: ale laska to isto nieje v tom veku este k tomu k 12 rocnej...imo sa mu ona len paci (aj ked je to divne) a to je vsetko
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

SchYzo napísal:keby ju chcel len ako kamaratku tak by o tom asi nepisal temu na fore :roll: ale laska to isto nieje v tom veku este k tomu k 12 rocnej...imo sa mu ona len paci (aj ked je to divne) a to je vsetko
cabike napísal:Velmi ju lubim a ma len 12 ja mam 16 je to normalne ??? prosm poradťe.
Napísať odpoveď