CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
stormo5
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa stormo5 »

PsychoS: neni to jedno ake mas sluchadla, pozri si aku maju frekvencnu charakteristiku HIFI sluchadla a Odposluchove. Taktiez tam ide o impedanciu a tiez o prikon. Cize od toho sa odvija co vsetko pocujes a v akom rozsahu.

sry za OT ale nedalo mi to
PsychoS
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa PsychoS »

nene, to sa odvija od toho ake mas usko a kolko sajrajdu si vnom nechas. a ci vobec pocujes, rozmyslas atd. ja dokazem takmer presne dierovat zo sluchatkami za 13 evro ako som uz spominal. a urcite nemaju parametre ako tie tvoje. a urcite niesu ani pohodlne ako tie tvoje. ale viem snimi hrat.

//autoeditácia príspevku ( 04 May 2009, 11:45 )
stormo ale tym ze tvrdis ze mas drahe sluchatka nedvrdim ze si cheater pozor. ked pridem domov vecer tak si ceknem to video a dam ze oznamenie co si myslim.
stormo5
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

PsychoS ano to mas pravdu ze treba aj pocuvat, ja nehovorim ze nie...ale dobre nechajme uz sluchadla tak.

Ak mi date unban tak si ma mozte spectatovat kolko len chcete, ja cheater niesom :)
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Ja stormovi verim, sice tu nemam ziadne slovo, ale verim mu :lol:
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

mali by ste sa aspon naucit nahravat dema ked uz nic, cez playdemo to pozerat nikto nebude .. ked sa ti jedna akcia v strede druhej mapy nezdala a chces si ju znova pozriet, asi tazko by niekto pozeral cele demo odznova
stormo5
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Tak ake je vase konecne slovo?
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

ja nemozem nic povedat. nejde mi nijak prehrat ten sand. takze IDK
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

dostávaš unban odo mňa keďže na demo nie sú 100%viditeľné dokazy..
Samozrejme si na teba posvietime :)
Walky
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Walky »

Kedy date na server patch na novy protokol??? Alebo aspon tu dajte ten opatch na ktorom idu obe protokoly
lekoklatik
VIP
VIP

Valman. nový protokol na hojkovi zatiaľ nebude. Ak chceš u nás hrať, nainštaluj si CS s 47... Ak ti to robí problém, nemáme ti ako pomôcť
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

PsychoS napísal:nene, to sa odvija od toho ake mas usko a kolko sajrajdu si vnom nechas. a ci vobec pocujes, rozmyslas atd. ja dokazem takmer presne dierovat zo sluchatkami za 13 evro ako som uz spominal. a urcite nemaju parametre ako tie tvoje. a urcite niesu ani pohodlne ako tie tvoje. ale viem snimi hrat.

//autoeditácia príspevku ( 04 May 2009, 11:45 )
stormo ale tym ze tvrdis ze mas drahe sluchatka nedvrdim ze si cheater pozor. ked pridem domov vecer tak si ceknem to video a dam ze oznamenie co si myslim.
Dobrá kravina! Prečo stoja jedny 13€ a druhé 100€ tak asi tam bude neaký rozdiel.. Aj ja dokážem dať dieru pomaly na reproduktoroch, ale ak si nasadíš slúchadlá ktoré majú priestorový zvuk ucítiš rozdiel. Najskôr budeš "lamiť" pretože s tým nebudeš vedieť hrať, ale po týždni si zvykneš a potom to už pôjde.. Neber to tak, že si niekoho zastávam, ja len reagujem na tvoj príspevok :wink:
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

GIGABYTE napísal:Dobrá kravina! Prečo stoja jedny 13€ a druhé 100€ tak asi tam bude neaký rozdiel.. Aj ja dokážem dať dieru pomaly na reproduktoroch, ale ak si nasadíš slúchadlá ktoré majú priestorový zvuk ucítiš rozdiel. Najskôr budeš "lamiť" pretože s tým nebudeš vedieť hrať, ale po týždni si zvykneš a potom to už pôjde.. Neber to tak, že si niekoho zastávam, ja len reagujem na tvoj príspevok :wink:
no kravinou by som to urcite nenazval psycho mal pravdu.. lebo napr. ja som uplny "hudobny antitalent" ja a hudba proste to nikdy neslo dokopy ja sluch pre hudbu a tieto veci nemam proste ja neviem rozoznat ci niekto hra falosne (myslim na nejakom nastroji) alebo nehra falosne proste mne to je stale take iste.. a proste ja mozem mat sluchadla za 100€ ale stale bude ten zvuk pre mna taky isty ako keby som mal sluchadla za 13€ takze mne je to jedno mne to nic nepomoze ci su take alebo onake.. takze myslim ze velmi vela zalezi od toho aky mas sluch a nie az tak od tych sluchadiel.. jasne beriem to ze tie za 100€ maju ovela lepsi zvuk ako tie za 13€.. lenze treba pozerat aj nato ze tie za 13€ mas nejake noname alebo neco take a tie za ktore das 100€ tak tam platis polku az nie viac len za tu znacku..
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Walky
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Walky »

lekoklatik napísal:Valman. nový protokol na hojkovi zatiaľ nebude. Ak chceš u nás hrať, nainštaluj si CS s 47... Ak ti to robí problém, nemáme ti ako pomôcť
Tak ja poznam plno serveri na ktore sa mozes pripojit i z protokola 47 aj 48. Ja mam nainstalovany NS patch ktory je na protokole 48.
lekoklatik
VIP
VIP

Buď si nahodíš 47 alebo si u nás nezahráš. Jasnejšie to už napísať neviem
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

preco nenahodite dproto? pojde sa napojit aj pre steam aj 47 + 48 nonsteam :)
lekoklatik
VIP
VIP

Pretože. Už sa to tu rozoberalo milion krat. neustále sa pýtate na to isté. Jednoducho nie...
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Zdravím , chcel by som sa spýtať či niekde nájdem spísané pravidlá tohto servera , zatiaľ som ich nikde nevidel ( možno prehliadol niekde ) ale chcel by som vedieť či je dovolené napríklad plantovať tichú bombu, plantovať bombu do krabice ( :D ) , vyhadzovať sa navzájom s kamošom na rôzne miesta , kukať sa s niektorých tých miest na "dlhú" ( myslím že tak sa to volá ) chápete akože kukať sa nad mapku a vidieť tak prichádzajúcich protihráčov v blízkosti atď .

// Ok dik
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Ono pravidla poriadne spisane nikde niesu, kedze tam hraju slusni ludia, co vedia rozlisit co je spravne :) . Boostovat sa mozete, pokial sa nevyboostujete hned na spawne na prvu krabicu/strechu/lampu a nesedite tam cele kolo. Tichu bombu ja nijak neodsudzujem, ale videl som, ze pomE' za to upozornuje, tak neviem.

A protocol sa tu rozoberal 100x, tak uz to nerieste. Keby sa dalo, bol by dproto, no neni.
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

Trosku od temy ale ak mozem:
Ako funguje ticha bomba ? Pri CS:S som o nicom takom nepocul, boostovanie sa da vyuzit aj pri Source.
Zamknuté