CS 1.6 Server hojko.com
nene, to sa odvija od toho ake mas usko a kolko sajrajdu si vnom nechas. a ci vobec pocujes, rozmyslas atd. ja dokazem takmer presne dierovat zo sluchatkami za 13 evro ako som uz spominal. a urcite nemaju parametre ako tie tvoje. a urcite niesu ani pohodlne ako tie tvoje. ale viem snimi hrat.
//autoeditácia príspevku ( 04 May 2009, 11:45 )
stormo ale tym ze tvrdis ze mas drahe sluchatka nedvrdim ze si cheater pozor. ked pridem domov vecer tak si ceknem to video a dam ze oznamenie co si myslim.
stormo ale tym ze tvrdis ze mas drahe sluchatka nedvrdim ze si cheater pozor. ked pridem domov vecer tak si ceknem to video a dam ze oznamenie co si myslim.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Dobrá kravina! Prečo stoja jedny 13€ a druhé 100€ tak asi tam bude neaký rozdiel.. Aj ja dokážem dať dieru pomaly na reproduktoroch, ale ak si nasadíš slúchadlá ktoré majú priestorový zvuk ucítiš rozdiel. Najskôr budeš "lamiť" pretože s tým nebudeš vedieť hrať, ale po týždni si zvykneš a potom to už pôjde.. Neber to tak, že si niekoho zastávam, ja len reagujem na tvoj príspevokPsychoS napísal:nene, to sa odvija od toho ake mas usko a kolko sajrajdu si vnom nechas. a ci vobec pocujes, rozmyslas atd. ja dokazem takmer presne dierovat zo sluchatkami za 13 evro ako som uz spominal. a urcite nemaju parametre ako tie tvoje. a urcite niesu ani pohodlne ako tie tvoje. ale viem snimi hrat.
-
Suffel
Guru
no kravinou by som to urcite nenazval psycho mal pravdu.. lebo napr. ja som uplny "hudobny antitalent" ja a hudba proste to nikdy neslo dokopy ja sluch pre hudbu a tieto veci nemam proste ja neviem rozoznat ci niekto hra falosne (myslim na nejakom nastroji) alebo nehra falosne proste mne to je stale take iste.. a proste ja mozem mat sluchadla za 100€ ale stale bude ten zvuk pre mna taky isty ako keby som mal sluchadla za 13€ takze mne je to jedno mne to nic nepomoze ci su take alebo onake.. takze myslim ze velmi vela zalezi od toho aky mas sluch a nie az tak od tych sluchadiel.. jasne beriem to ze tie za 100€ maju ovela lepsi zvuk ako tie za 13€.. lenze treba pozerat aj nato ze tie za 13€ mas nejake noname alebo neco take a tie za ktore das 100€ tak tam platis polku az nie viac len za tu znacku..GIGABYTE napísal:Dobrá kravina! Prečo stoja jedny 13€ a druhé 100€ tak asi tam bude neaký rozdiel.. Aj ja dokážem dať dieru pomaly na reproduktoroch, ale ak si nasadíš slúchadlá ktoré majú priestorový zvuk ucítiš rozdiel. Najskôr budeš "lamiť" pretože s tým nebudeš vedieť hrať, ale po týždni si zvykneš a potom to už pôjde.. Neber to tak, že si niekoho zastávam, ja len reagujem na tvoj príspevok
Tak ja poznam plno serveri na ktore sa mozes pripojit i z protokola 47 aj 48. Ja mam nainstalovany NS patch ktory je na protokole 48.lekoklatik napísal:Valman. nový protokol na hojkovi zatiaľ nebude. Ak chceš u nás hrať, nainštaluj si CS s 47... Ak ti to robí problém, nemáme ti ako pomôcť
-
lekoklatik
VIP
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
lekoklatik
VIP
Zdravím , chcel by som sa spýtať či niekde nájdem spísané pravidlá tohto servera , zatiaľ som ich nikde nevidel ( možno prehliadol niekde ) ale chcel by som vedieť či je dovolené napríklad plantovať tichú bombu, plantovať bombu do krabice (
) , vyhadzovať sa navzájom s kamošom na rôzne miesta , kukať sa s niektorých tých miest na "dlhú" ( myslím že tak sa to volá ) chápete akože kukať sa nad mapku a vidieť tak prichádzajúcich protihráčov v blízkosti atď .
// Ok dik
// Ok dik
-
blazer
Professional
Ono pravidla poriadne spisane nikde niesu, kedze tam hraju slusni ludia, co vedia rozlisit co je spravne
. Boostovat sa mozete, pokial sa nevyboostujete hned na spawne na prvu krabicu/strechu/lampu a nesedite tam cele kolo. Tichu bombu ja nijak neodsudzujem, ale videl som, ze pomE' za to upozornuje, tak neviem.
A protocol sa tu rozoberal 100x, tak uz to nerieste. Keby sa dalo, bol by dproto, no neni.
A protocol sa tu rozoberal 100x, tak uz to nerieste. Keby sa dalo, bol by dproto, no neni.