Risko napísal:Pomôcť národu.Ale za akú cenu?Ak to je cena ľudských životov tak to je dosť zlé.
Pretože všetko ma svoje hranice a jedine by som zabil človeka keby prišiel na slovensko a začal bz vyhadzovať ludí z domov.
Nie vtedy ak nič nehrozi , iba si chceme dať "pozor" aby náš štat prežil.
Bojujete proti multikulturizmu.No "Svetový rád" z Ameriky , ktorý stál zatim aby sa europa zjednotila ,a aby nás tak lahko ovládla.To vám je jedno čo?To svedčí o vašej informovanosti.
Neviem prečo ale to čo píšeš ty Ivan sa mi zda ako demagogia.
Asi ešte nemam dostatok vedomostí nato aby som vedel isto či áno alebo nie.
Chcel by som sa stebou stretnut a porozprávať sa stebou.
Pravdepodobne by som všetkých SP nehádzal do jedného vreca.
(Nemyslím si že nejaka SP je potrebná.Je treba ludi ktorý nebudu otupovaní televíziou.A ktorý budu zmýšlať národne.)
Prepáčte za moju gramatiku.
Ja predsa nikde netvrdím, že pomoc národu sa zakladá na vraždení iných.
Lenže niektoré elementy je potrebné odstaviť. Skrytú mafiu treba rozbiť slobodmurárske lóže zakázať. Toto je najväčšia hrozba všetkých štátov- slobodomurárstvo. Liberalizmus z toho vyplývajúci kritizoval už Ľ. Štúr.
Liberalizmus maďarský sa zachytil emancipovať Židov, týchto odkundesov prisťahovaných, a rozbehol sa vyplieniť, do temnosti a väčšej nevôle uvrhnúť Slovanov, zrábateľov zeme našej matky, prvých remeselníkov a priemyselníkov v Uhorsku, najstarších jej obyvateľov, ľudí, ktorí sa v každom ohľade v zemi uhorskej vyznačili, zem uhorskú krvou svojou poliali a všelijakými zásluhami o ňu sa okryli.
Slovenskje národňje novini, 218. číslo, 14. september 1847.
Liberalizmus je živná pôda pre takéto protinárodné skupinky. Treba sa zbaviť denníkov vydávaných a platených v zahraničí. Každodenne si prečítame tony vymyslených bludov, to treba zmeniť.
To čo píšem ja nieje demagógia je to môj názor a moja snaha o zmenu. Čo sa týka Eú bol som vždy proti tak ako som proti nato a zavedeniu eura u nás. Taktiež niesom členom pospolitosti.
Myšlinka mozno dobra ale spôsob ako sa realizuju sa mi nepáči.
Práve na toto chcem zareagovať samozrejme v pospolitosti sa nájdu aj určité NS smery ale nikto tu nedokáže napísať konkrétne čo Vám na Sp vadí. A to ma dosť zaráža pretože ak proti niečomu som tak presne viem, čo konkrétne mi vadí. Mne to skôr pripadá ako mediálny ošiaľ, ktorý bol okolo Sp rozpútaný, každý je proti tomu ale nik nevie prečo. Rovnako je to aj s národným socializmom každý je proti nemu ale väčšina ľudí ani nemá šajnu čo to je. Nič proti Vám ale nenechajte za seba rozmýšľať iných. Najlepšie ako zistiť o inom čo je zač je si niečo o ňom a jeho predstavách prečítať. Sami hľadajte a sami zisťujte čo je pravda, nespoliehajte sa na iných ani na správy v tv.
Našim problémom je, že tu už boli všelijaké systémy počnúc kráľmi, šľachtou ale mediálna totalita ešte nie. U nás prakaticky udávajú tón politiky médiá. Oni dávajú mantinely tam kam potrebujú. Sú to samozvaní kazatelia, ktorých nepoznáme ale žijeme podľa toho ako nám kážu. Je to novodobé náboženstvo kde sa do kostola nechodí len v neďeľu ale každý deň o siedmej. A toho sa treba zbaviť - závislosti na cudzích kazateľoch. Veľa ľudí kritizuje cirkev za svetonázory a ani si neuvedomujú, že sami sú súčasťou mediálnej cirkvi. Samozrejme aj mediálna cirkev má inkvizíciu. Kacíri sú označovaní za extrémistov.