Diky
eBay.com
-
b-boytommy
Amateur
ZARUKA
a ako to je zo zarukov?
Kód: Vybrať všetko
If you have less than 5 Feedback, then please send me an email with your contact details before you bid. Thanks.Je to normalne...Chce mat samozrejme istotu (ktoru mu normalne poskytuje ako-tak feedback), ze ked ho oseres, tak bude vediet kam ti ma prist rozbit hubu
...takto by som to jednoducho povedal (dokial mu nedavas hesla, PIN kod, CVV kod, cele cislo karty, telefon, paypal login a podobne tak je to normalne).
Meno, adresu, mail (bez hesla
) mu kludne dat mozes.
Ale je to na tebe...v tom momente bude mat nalinkovany tvoj "virtualny" email k tvojej "fyzickej osobe" a to sa nemusi kazdemu zrovna lubit.
Meno, adresu, mail (bez hesla
Ale je to na tebe...v tom momente bude mat nalinkovany tvoj "virtualny" email k tvojej "fyzickej osobe" a to sa nemusi kazdemu zrovna lubit.
A ešte mám jednu začiatočnícku otázku
za 7hodín končí aukcia. Keď ju vyhrám, do akej doby môžem zaplatiť? totiž na karte nemám toľko penazí (platba cez paypal).
//autoeditácia príspevku ( 21 Jun 2009, 16:46 )
Ak zajtra behnem do banky a vložim si na učet prachy a večer zaplatim cez paypal, je to možné? Plis ludia, neserte namna
za 7hodín končí aukcia. Keď ju vyhrám, do akej doby môžem zaplatiť? totiž na karte nemám toľko penazí (platba cez paypal).
Ak zajtra behnem do banky a vložim si na učet prachy a večer zaplatim cez paypal, je to možné? Plis ludia, neserte namna
-
Tripmaster
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
tak aj ja ti dakujem za karmuDunlop napísal:A ešte mám jednu začiatočnícku otázku![]()
za 7hodín končí aukcia. Keď ju vyhrám, do akej doby môžem zaplatiť? totiž na karte nemám toľko penazí (platba cez paypal).![]()
-
webmasterr
Medium Professional