...to tam minimalne dvakrat zachranil...kali520 napísal:Slivestre k tomu zbytocne sa vyjadrovat...
Liga majstrov
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ak hral Arsenal hral tak ako som videl co hral 10min na zaciatku druheho polcasu, tak 1:0 je pre nich luxusny vysledok. Loptu kopali viac smerom dozadu ako dopredu, ziadny ani len pokus o kolmicu, prihrat nedokazali, stracali lopty. Takto maju solidnu poziciu na postup, ale ta hra doma musi vyzerat diametralne inak.
No ja som si žiadnu jeho chybu nevšimol, podľa mňa nehral zle, viac-menej ustrážil Ronalda a to nie je len tak..kali520 napísal:Gibbs vela chyboval
K zápasu - Slabé pre Arsenal, žiaľ. Adebayor nenaplnil očakávania, Nasri si nevedel čo počať v strede, ani Cesc nič svetoborné nevykúzlil... ale nebudem predčasne súdiť, futbal sa hrá na góly a devils ho dali len jeden či sa to niekomu páči alebo nie (Barca dokonca ani jeden
Tak držím palce Chelsea a Arsenalu nech predsa len mám moje vytúžene londýnske finále
barce pomohol rozhodca?? tým že nedal ballackovi červenú a neodpískal jasnú penaltu na henryho??hmmm, pekná pomoc tedaMuffi napísal:No ja som si žiadnu jeho chybu nevšimol, podľa mňa nehral zle, viac-menej ustrážil Ronalda a to nie je len tak..
K zápasu - Slabé pre Arsenal, žiaľ. Adebayor nenaplnil očakávania, Nasri si nevedel čo počať v strede, ani Cesc nič svetoborné nevykúzlil... ale nebudem predčasne súdiť, futbal sa hrá na góly a devils ho dali len jeden či sa to niekomu páči alebo nie (Barca dokonca ani jedenaj keď im trochu pomohol rozhodca ale na to si už dnešný futbalový fan určite zvikol
) No v štvrťfinále bol rozhodne lepší futbal, preto dúfam že sa táto elita futbalového sveta nenechá zahanbiť a v odvetách nám predvedie krajšie divadlo
![]()
Tak držím palce Chelsea a Arsenalu nech predsa len mám moje vytúžene londýnske fináleUvidíme o o pár dní či tomu tak bude
tak a dneska to začne! semifinálové odvety LM sú tu! Dnes Arsenal-Manu tipujem 1x možno to skončí 1:0 a bude sa predlžovať - reálne to je- ja by som najradšej videl finále Arsenal-Barca ale obidve mužstvá to budú mať strašne ťažké
ako to tipujete vy na dnes a na zajtra? zaujímajú ma vaše tipy na výsledok i na postup
Arsenal-Manu 1:0 ( netrúfnem si tipnúť kto bude mať viac šťastie v predlžení alebo v penaltách ale tak dám že manu tí majú šťastia až-až)
Chelsea-Barca 1:3 ( podľa mňa to bude o prvom góle, ak ho dá Barca tak postúpi, pretože Chelsea bude musieť otvoriť hru a to bude voda na barcelonský mlyn,ak dá prvý gól Chelsea opäť sa stiahne a ubetónuje to aspoň ja to tak vidím ale ako správny culé verím, že prvý gól dá Barca a že vyhrá)

ako to tipujete vy na dnes a na zajtra? zaujímajú ma vaše tipy na výsledok i na postup
Arsenal-Manu 1:0 ( netrúfnem si tipnúť kto bude mať viac šťastie v predlžení alebo v penaltách ale tak dám že manu tí majú šťastia až-až)
Chelsea-Barca 1:3 ( podľa mňa to bude o prvom góle, ak ho dá Barca tak postúpi, pretože Chelsea bude musieť otvoriť hru a to bude voda na barcelonský mlyn,ak dá prvý gól Chelsea opäť sa stiahne a ubetónuje to aspoň ja to tak vidím ale ako správny culé verím, že prvý gól dá Barca a že vyhrá)
Dnes podľa mňa Arsenal prekvapí (kedže včšina pasuje do úlohy favorita Man. Utd) a porazí hostí 3:1..
Kto skóruje si netrúfam typnúť, uvidíme.
A zajtra.. no žiaľ (som fan The blues) to podľa mňa Chelsea nezvládne a nejaký gól kataláncov ich naštartuje k ďalším dvom
. Iná varianta (tá epšia
) je že chelsea ukáže betón ako nidky predtým aspoň s 9 hráčmi
a nejakým brejkom prepašuje loptu za Viktorov chrbát .... No najradšej by som bol keby to domáci zvládli futbalovejším spôsobom (ako proti Liverpoolu) a parádne im to natreli
To však neočakávam 
A zajtra.. no žiaľ (som fan The blues) to podľa mňa Chelsea nezvládne a nejaký gól kataláncov ich naštartuje k ďalším dvom
tak si asi jediný normálny fanda chelsea, tlieskam Ti.Muffi napísal:Dnes podľa mňa Arsenal prekvapí (kedže včšina pasuje do úlohy favorita Man. Utd) a porazí hostí 3:1..Kto skóruje si netrúfam typnúť, uvidíme.
A zajtra.. no žiaľ (som fan The blues) to podľa mňa Chelsea nezvládne a nejaký gól kataláncov ich naštartuje k ďalším dvom. Iná varianta (tá epšia
) je že chelsea ukáže betón ako nidky predtým aspoň s 9 hráčmi
a nejakým brejkom prepašuje loptu za Viktorov chrbát .... No najradšej by som bol keby to domáci zvládli futbalovejším spôsobom (ako proti Liverpoolu) a parádne im to natreli
To však neočakávam
-
Geogomeogo
Light Professional
-
Schelmy
Medium Star
Krasny zapas, perfektny vykon Ronalda okoreneny dvoma golmi.. Celkovo hrali vsetci spolahlivo.. Rossettimu muselo dobre prepnut.. Asi nevie, ze niektori futbalisti na toto cakaju celu karieru.. kkt jeden..
Inak vsimli ste si, ze Arsenal si za dva zapasy nevytvoril jednu jedinu sancu? Ak neratam tu penaltu samozrejme..
Inak vsimli ste si, ze Arsenal si za dva zapasy nevytvoril jednu jedinu sancu? Ak neratam tu penaltu samozrejme..
Ináč neviem, či ste už všetci zabudli na ten minuloročný manchesterský betón na Nou campeStoffo10 napísal:tak si asi jediný normálny fanda chelsea, tlieskam Ti.ostatní primitívi čo tak čítam na českých i slovenských futbalových fórach a portáloch tak sú totálne ale totálne vymletí - ja osobne ak by Chelsea postúpila po peknom útočnom futbale tak nebudem mať žiadne námietky ešte im aj zagratulujem a poviem, že boli lepší , ale ak by mala postúpiť po podobnom výkone aký predviedli na Nou campe tak to radšej nie- takýto štýl futbalu je jednoducho hnusný nech si hovorí kto chce, čo chce
A ešte je tu možnosť, že sa zopakuje situácia (už neviem v ktorom to bolo roku - za Chelsea ešte hral Duff
Takže nechajme sa prekvapiť
No hej.. na ten manchesterský betón sa pamätám..chire napísal:Ináč neviem, či ste už všetci zabudli na ten minuloročný manchesterský betón na Nou campe. Takisto sa celý zápas bránili zubami-nechtami a potom im doma stačil jeden gól Scholesa (parádna trefa
) a postúpili do finále.
A ešte je tu možnosť, že sa zopakuje situácia (už neviem v ktorom to bolo roku - za Chelsea ešte hral Duff), keď sme na Stamford Bridge mali možnosť vidieť krásny ofenzívny futbal (4:2).
Takže nechajme sa prekvapiť
A žiaľ DUff ani Zola a spol už v Chelsea nie sú.. staré časy sú preč, pevne dúfam že môj klub nepredvedie len svojim divákom ako sa ochraňuje rodný dom (chcem vidiet ako z neho vyháňajú súperov po ich zdrvujúcej porážke
Nevadí, Arsenal síce vypadol, ale určite odchádzajú so vztýčenými hlavami. ManU hrali vo výbornej forme, boli takmer nezastaviteľní, chudák Gibbs, pošmykol sa a to sa pretavilo v prvý gól Parka. Potom Ronaldo nachytal Almuniu, pridal ešte gól a na strane Gunners len van Persie z penalty. Nič to, Arsenal asi nevyhrá nič, no do konca sezóny tu bude ešte veľa zaujímavých zápasov! Nech žijú The Gunners! Nabudúcu sezónu to snáď vyjde.