Liga majstrov

O športe...
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

kali520 napísal:Slivestre k tomu zbytocne sa vyjadrovat...
...to tam minimalne dvakrat zachranil...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

johny_sk napísal:...to tam minimalne dvakrat zachranil...
Ale gol bol po jeho zlom odkopnuti a roh z ktoreho padol gol bol zase po jeho neubraneni Teveza. A to nehovriac o ostatnych zapasoch kde stale kiksuje (naposledy FA cup proti Cheslea a neubranenie Drogbu pri rozhodujucom gole).
Stoffo10
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stoffo10 »

tak včera sa mi manchester výnimočne páčil- hrali výborne v pohode to mohlo skoničť aj 3:0 a myslím si, že aj postúpia majú predsa len skúsenejšie mužstvo a teraz aj menšiu výhodu - najviac s ami včera páčil Rooney a Giggs
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ak hral Arsenal hral tak ako som videl co hral 10min na zaciatku druheho polcasu, tak 1:0 je pre nich luxusny vysledok. Loptu kopali viac smerom dozadu ako dopredu, ziadny ani len pokus o kolmicu, prihrat nedokazali, stracali lopty. Takto maju solidnu poziciu na postup, ale ta hra doma musi vyzerat diametralne inak.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

kali520 napísal:Gibbs vela chyboval
No ja som si žiadnu jeho chybu nevšimol, podľa mňa nehral zle, viac-menej ustrážil Ronalda a to nie je len tak..

K zápasu - Slabé pre Arsenal, žiaľ. Adebayor nenaplnil očakávania, Nasri si nevedel čo počať v strede, ani Cesc nič svetoborné nevykúzlil... ale nebudem predčasne súdiť, futbal sa hrá na góly a devils ho dali len jeden či sa to niekomu páči alebo nie (Barca dokonca ani jeden :P aj keď im trochu pomohol rozhodca ale na to si už dnešný futbalový fan určite zvikol :D ) No v štvrťfinále bol rozhodne lepší futbal, preto dúfam že sa táto elita futbalového sveta nenechá zahanbiť a v odvetách nám predvedie krajšie divadlo :modlenie:
Tak držím palce Chelsea a Arsenalu nech predsa len mám moje vytúžene londýnske finále :D Uvidíme o o pár dní či tomu tak bude :smt003
Stoffo10
Light Star
Light Star

Muffi napísal:No ja som si žiadnu jeho chybu nevšimol, podľa mňa nehral zle, viac-menej ustrážil Ronalda a to nie je len tak..

K zápasu - Slabé pre Arsenal, žiaľ. Adebayor nenaplnil očakávania, Nasri si nevedel čo počať v strede, ani Cesc nič svetoborné nevykúzlil... ale nebudem predčasne súdiť, futbal sa hrá na góly a devils ho dali len jeden či sa to niekomu páči alebo nie (Barca dokonca ani jeden :P aj keď im trochu pomohol rozhodca ale na to si už dnešný futbalový fan určite zvikol :D ) No v štvrťfinále bol rozhodne lepší futbal, preto dúfam že sa táto elita futbalového sveta nenechá zahanbiť a v odvetách nám predvedie krajšie divadlo :modlenie:
Tak držím palce Chelsea a Arsenalu nech predsa len mám moje vytúžene londýnske finále :D Uvidíme o o pár dní či tomu tak bude :smt003
barce pomohol rozhodca?? tým že nedal ballackovi červenú a neodpískal jasnú penaltu na henryho??hmmm, pekná pomoc teda :( :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Veru, ta penalta bola jasna - stiahnutie Henryho
Muffi
Addict
Addict

Stoffo10 napísal:barce pomohol rozhodca?? tým že nedal ballackovi červenú a neodpískal jasnú penaltu na henryho??hmmm, pekná pomoc teda :( :)
Pardon z toho kontextu to zle vyznelo.. mal som na mysli, že Chelsea pomohol rozhodca.. Barci uškodil :?
Stoffo10
Light Star
Light Star

tak a dneska to začne! semifinálové odvety LM sú tu! Dnes Arsenal-Manu tipujem 1x možno to skončí 1:0 a bude sa predlžovať - reálne to je- ja by som najradšej videl finále Arsenal-Barca ale obidve mužstvá to budú mať strašne ťažké

ako to tipujete vy na dnes a na zajtra? zaujímajú ma vaše tipy na výsledok i na postup

Arsenal-Manu 1:0 ( netrúfnem si tipnúť kto bude mať viac šťastie v predlžení alebo v penaltách ale tak dám že manu tí majú šťastia až-až)
Chelsea-Barca 1:3 ( podľa mňa to bude o prvom góle, ak ho dá Barca tak postúpi, pretože Chelsea bude musieť otvoriť hru a to bude voda na barcelonský mlyn,ak dá prvý gól Chelsea opäť sa stiahne a ubetónuje to aspoň ja to tak vidím ale ako správny culé verím, že prvý gól dá Barca a že vyhrá)

:) :)
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

No, dnešný zápas ako pravý Gooner tipujem víťazstvo Arsenalu! Ideálne by bolo 3:1, góly dajú Adebayor, Fabregas, Wallcot.. Barca samozrejme dvojka, to čo predviedla Realu ich naštartujéé..
Muffi
Addict
Addict

Dnes podľa mňa Arsenal prekvapí (kedže včšina pasuje do úlohy favorita Man. Utd) a porazí hostí 3:1.. :) Kto skóruje si netrúfam typnúť, uvidíme.
A zajtra.. no žiaľ (som fan The blues) to podľa mňa Chelsea nezvládne a nejaký gól kataláncov ich naštartuje k ďalším dvom :cry: . Iná varianta (tá epšia :D ) je že chelsea ukáže betón ako nidky predtým aspoň s 9 hráčmi :lol: a nejakým brejkom prepašuje loptu za Viktorov chrbát .... No najradšej by som bol keby to domáci zvládli futbalovejším spôsobom (ako proti Liverpoolu) a parádne im to natreli :D To však neočakávam :(
Stoffo10
Light Star
Light Star

Muffi napísal:Dnes podľa mňa Arsenal prekvapí (kedže včšina pasuje do úlohy favorita Man. Utd) a porazí hostí 3:1.. :) Kto skóruje si netrúfam typnúť, uvidíme.
A zajtra.. no žiaľ (som fan The blues) to podľa mňa Chelsea nezvládne a nejaký gól kataláncov ich naštartuje k ďalším dvom :cry: . Iná varianta (tá epšia :D ) je že chelsea ukáže betón ako nidky predtým aspoň s 9 hráčmi :lol: a nejakým brejkom prepašuje loptu za Viktorov chrbát .... No najradšej by som bol keby to domáci zvládli futbalovejším spôsobom (ako proti Liverpoolu) a parádne im to natreli :D To však neočakávam :(
tak si asi jediný normálny fanda chelsea, tlieskam Ti. :) ostatní primitívi čo tak čítam na českých i slovenských futbalových fórach a portáloch tak sú totálne ale totálne vymletí - ja osobne ak by Chelsea postúpila po peknom útočnom futbale tak nebudem mať žiadne námietky ešte im aj zagratulujem a poviem, že boli lepší , ale ak by mala postúpiť po podobnom výkone aký predviedli na Nou campe tak to radšej nie- takýto štýl futbalu je jednoducho hnusný nech si hovorí kto chce, čo chce
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Tak a je to v pi*i - ak nedaju rychly vyrovnavajuci gol, tak sa to bude otacat tazko, ManU bude spoliehat na protiutoky ...

edit: a je po zapase a po postupe :(
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

YEAH MANCHESTER UNITED FANS 3:1 ARSENAL na Emirate Stadium prehráva :smt039 :smt023 :smt009 :smt112
ch*j ROSSETTI TO NEBOL FAUL :cry:
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

Krasny zapas, perfektny vykon Ronalda okoreneny dvoma golmi.. Celkovo hrali vsetci spolahlivo.. Rossettimu muselo dobre prepnut.. Asi nevie, ze niektori futbalisti na toto cakaju celu karieru.. kkt jeden..

Inak vsimli ste si, ze Arsenal si za dva zapasy nevytvoril jednu jedinu sancu? Ak neratam tu penaltu samozrejme..
chire
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa chire »

Stoffo10 napísal:tak si asi jediný normálny fanda chelsea, tlieskam Ti. :) ostatní primitívi čo tak čítam na českých i slovenských futbalových fórach a portáloch tak sú totálne ale totálne vymletí - ja osobne ak by Chelsea postúpila po peknom útočnom futbale tak nebudem mať žiadne námietky ešte im aj zagratulujem a poviem, že boli lepší , ale ak by mala postúpiť po podobnom výkone aký predviedli na Nou campe tak to radšej nie- takýto štýl futbalu je jednoducho hnusný nech si hovorí kto chce, čo chce
Ináč neviem, či ste už všetci zabudli na ten minuloročný manchesterský betón na Nou campe :) . Takisto sa celý zápas bránili zubami-nechtami a potom im doma stačil jeden gól Scholesa (parádna trefa 8) ) a postúpili do finále.
A ešte je tu možnosť, že sa zopakuje situácia (už neviem v ktorom to bolo roku - za Chelsea ešte hral Duff :) ), keď sme na Stamford Bridge mali možnosť vidieť krásny ofenzívny futbal (4:2).
Takže nechajme sa prekvapiť :)
Muffi
Addict
Addict

chire napísal:Ináč neviem, či ste už všetci zabudli na ten minuloročný manchesterský betón na Nou campe :) . Takisto sa celý zápas bránili zubami-nechtami a potom im doma stačil jeden gól Scholesa (parádna trefa 8) ) a postúpili do finále.
A ešte je tu možnosť, že sa zopakuje situácia (už neviem v ktorom to bolo roku - za Chelsea ešte hral Duff :) ), keď sme na Stamford Bridge mali možnosť vidieť krásny ofenzívny futbal (4:2).
Takže nechajme sa prekvapiť :)
No hej.. na ten manchesterský betón sa pamätám.. :? Ale tak na Nou campe sa hosťom tažko hrá nejaké ofenzívne divadlo... ja osobne by som si v takom kotli asi cvrkol :D ... No aj napriek tomu že United sa opäť prebojoval do finále nemyslím, že ukázal nejakú veľkolepú hru. Porazil Arsenal... tomu som síce veril ale totálne sklamal. Bol to jeden z jeho najhorších dvojzápasov no nemyslím že by to bolo len kvalitou súpera... proste když sa nedaří tak se proste nedaří... preto to nebol od Manchestru žiadny veľký výkon. Všetci určite viete, že cez v dvojzápase s Portom toho veľa neukázali (teda takmer nič, boli radi, že to skončilo tak ako skončilo). A Inter, to bol dvojzápas kto s koho a o čosi viac sa pošťastilo united... :( ...... A tak sú vo finále. No verím tomu že tam konečne padne kosa na kameň (či už Chelsea alebo Barcu) a nevyhrajú to...

A žiaľ DUff ani Zola a spol už v Chelsea nie sú.. staré časy sú preč, pevne dúfam že môj klub nepredvedie len svojim divákom ako sa ochraňuje rodný dom (chcem vidiet ako z neho vyháňajú súperov po ich zdrvujúcej porážke :) .. ) Ak to bude vyzerať ako v utorok na Nou Campe, tak si postup nezaslúžia.. Teším sa na zajtrajší zápas a dúfam že sa neskončí po 15 minútach ako dnes :cry:
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

Jeden z mala svetlych momentov Arsenalu - penalta. Van Persie ucebnicovo ukazal ako sa penalty maju zahravat. Jedna z najlepsie kopnutych penalt, aku som videl.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

No nic, ohromne sklamanie. Ten priamy kop Ronalda, vsak Almunia sa asi pozeral po dakych kukurickach v hladisku alebo co. Snad aspon Chelsea postupi.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Nevadí, Arsenal síce vypadol, ale určite odchádzajú so vztýčenými hlavami. ManU hrali vo výbornej forme, boli takmer nezastaviteľní, chudák Gibbs, pošmykol sa a to sa pretavilo v prvý gól Parka. Potom Ronaldo nachytal Almuniu, pridal ešte gól a na strane Gunners len van Persie z penalty. Nič to, Arsenal asi nevyhrá nič, no do konca sezóny tu bude ešte veľa zaujímavých zápasov! Nech žijú The Gunners! Nabudúcu sezónu to snáď vyjde.
Napísať odpoveď