Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

fikus-kukis: A dovod, preco ten benzin??? Nepaci sa ti nieco na tych dieslakoch od BMW??? Inak ak sa nemylim, tak sedmickova rada sa nerobi v xDrive forme, navyse to ma zadny nahon, takze v zime to moze byt zaujimave pri jazde do kopca, ze???
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

xDrive v sedmicke ma byt k dispozicii od leta/jesene tohoto roku.
Rozjazd v zime do kopca je vec s ktorou musi ratat kazdy kto ma zadokolku s motorom vpredu. Dost casto to majitelia riesia vozenim balastu, ale uznavam, ze je to neprakticke.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

kup si faceliftovu radu od skodovky OI, a mas po starostiach..kazde stare auto vyzaduje servis, ci je to peugeot alebo citron alebo bawo alebo MB...je to jedno. Robime okolo aut vela rokov...jedine v com je rozdiel je cena nahradnych dielov, dostupnost servisnych podkladov a podobne, V tom vyhrava Skodovka, osobne mam 1.9Tdi Octaviu, ma to 100 koni, jazdi to na 5-6L/100km. Nahradne diely su na to za 5 korun a prakticky vsetky seriove chyby su na tom 100% vychytane a kazdy vie ako ich ma vyriesit. Tot s pohladu servisnej stranky ;). Ked prides s peugeotom do autorizovaneho servisu hned ta ovalia cenou 600sk/hod ktoru ma servisny technik, a dalsie ceny za ND si uz mozete len hravo domyslat.
Inac ja by som uz diesel nikdy nevymenil za benzin :D mozem sa len v duchu smiat ked vidim ako chudaci ludia tankuju vecne do tych benzinakov...a ked to troska ponahanaju tak smutok v ociach. Diesel RULEZ hehe
dalsia vec ze auto si treba ist kupit s dobrym mechanikom ;) Dnes je na trhu kadejaky sajrajt!!!!
Fabo napísal:xDrive v sedmicke ma byt k dispozicii od leta/jesene tohoto roku.
Rozjazd v zime do kopca je vec s ktorou musi ratat kazdy kto ma zadokolku s motorom vpredu. Dost casto to majitelia riesia vozenim balastu, ale uznavam, ze je to neprakticke.
Jo ale novsie auta maju kadejake systémy ktore si s tym vedia poradit bez toho aby si nosil kachlicky a tehly v kufre. Mame v rodine 2 kusy Mercedesov so zadnym nahonom a a v kombinacii s dobrou zimnou obuvou je to lahoda jazdit :) samozrejme ked je magor magorom a striha 80 v zakrute tak mu nepomoze ani pan boh.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

A my sa smejeme keď vidíme len kudol dymu za vodičom dizla ktori si chce nasilu vsugerovať že má športovy voz :wink:
A uplne najlepší su 18ročni smradi ktorí si svoju turbodizlu vytunuju a dojdu na disku jak majstri sveta :lol:

Inak, u toho bmw by som nad tym dizlom aj porozmyšlal
midnight_man
Guru
Guru

ale my sa tu bavime o generacii Tdi motorov od VW z roku 2004 u ktorych je dymovost minimalna, moja kokta dymi minimalne. Dymovost stupa pri vymene vstrikov, nespravnom chipe a podobne..ale aj to sa da zniest pokial to robi profik :) Njn ale stale v tejto sprostej dobe ja ako student by som neuzivil ani 1.6i ....a predsalen to turbo v tom Tdi je nie na zahodenie ;)

K tomu sportovemu vozu, nachipovanu klasicku oktaviu 1.9Tdi 81Kw(seria) si dohanal benzinakom len horko tazko :D a ani ju nemusis moc trapit aby sla ako ma.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

hlavne že je na spokojnost majitela "vočipováno pi*o" .. to ze motor dostava na budku, dymi jak traktor a vsetko odide o polovicu rychlejsie je jedno ... :-P

... midnight ... turbo nieje na zahodenie ? ked si mam vyberat motor tak ak to ide, zasadne radsej atmosferu, turbo je najvacsou vyhodou a slabinou sucasne ... vacsina ludi vidi len slovo TURBO a uz je to ýbr kúl ... potom to pri svojom jazdeni po meste kazdodenne prezenu studene do otacok, pripadne po jazde na pilu hned vypnu motor a uz to ide ... uz sa turbo odvdacuje za odborny pristup :-) ... kup si potom ojazdeny turbodecht a investuj jak blazen do zarucene neburaneho, kazdu nedelu lesteneho, sporadicky nemeckym dochodcom po skvelych cestach jazdeneho, naftoveho klenotu :-) :-) ...
midnight_man
Guru
Guru

ked si kupis obehany polorozpadnuty nalesteny benzin caka ta to iste :D Auto si treba vediet kupit :) Inac koncernove motory od VW su zname tym ze vydrzia bez problemov pol melona Km.

Dalsia vec je ano ze s dieslom treba vediet jazdit. A ked to niekto nevie tak nech si kupi 2L benzin a zaraba len na benzin :lol:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

midnight_man napísal: Inac koncernove motory od VW su zname tym ze vydrzia bez problemov pol melona Km.
:modlenie: amen

s tretimi vstrekmi, druhym tesnenim pod hlavou, druhym turbom a patnastou sadou zhavicou je bez problemov ? nenechaj sa vysmiat, ak nejaky motor vydrzi skutocne bez problemov pol mega, tak je to nejaky velkoobjemovy americky osemvalec, kde sa skutocne nema co pokazit ...
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

nordkapp_pb napísal: ak nejaky motor vydrzi skutocne bez problemov pol mega, tak je to nejaky velkoobjemovy americky osemvalec, kde sa skutocne nema co pokazit ...
neviem ako teraz, ale BMW kedysi davalo na motory zaruku pol mega km
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

ano mm, vydrzi sice pol miliona, ale napr. bavoracky motor ti vydrzi pri rovnakej urovni starostlivosti kludne cez milion...
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

nordkapp_pb napísal:velkoobjemovy americky osemvalec, kde sa skutocne nema co pokazit ...
Alebo japonci. taká honda accord je hadam nesmrtelna
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

Dunlop napísal:Alebo japonci. taká honda accord je hadam nesmrtelna
tak tak, akurat predtyzdnom mi ale praskla jedna hadicka v coho dosledku mi zostala nefunkcna spojka... ale tak oprava za par supov :)
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

Plexxak napísal:tak tak, akurat predtyzdnom mi ale praskla jedna hadicka v coho dosledku mi zostala nefunkcna spojka... ale tak oprava za par supov :)
to je kolko asi..? vcera som bol akurat s kamosom zaviest hondu CR-V na 40000 km garancku a zakladna cena 500 eur, dost drahy servis nie?
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Vidím že ste tu fajnovo pokecali, trochu ot. Rozhodol som sa že nezoberem ten passat 2.3 benzín, lebo predávajúci zrejme klamal o spotrebe, funkciách a kto tie pri čom ďalšom... Pozrem po nejakom tdi možno z nemecka...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

midnight_man napísal:Dalsia vec je ano ze s dieslom treba vediet jazdit.
hh mojej mamči zdochne pri pohýnaní :) môj golf (1,6) má za sebou 180 tis ale čo sa týka môjho auta štatistika nebude na mieste kedže som mal búračku a motor dostal je*u takže ak vidrží viac bude to tým že je (resp bude:() opravený

Bushido šak si porieš golf IV 1,9 GTI a máš ppči auto ani nie staré a za rozumnú cenu (aj troječka by ti stačila - ted klesli ceny cca 50-90 tis podľa výbavy)
http://volkswagen-golf.autobazar.eu/19- ... 32769.html
alebo torječka
http://volkswagen-golf.autobazar.eu/16-id964439.html
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

triple napísal:hh mojej mamči zdochne pri pohýnaní :) môj golf (1,6) má za sebou 180 tis ale čo sa týka môjho auta štatistika nebude na mieste kedže som mal búračku a motor dostal je*u takže ak vidrží viac bude to tým že je (resp bude:() opravený

Bushido šak si porieš golf IV 1,9 GTI a máš ppči auto ani nie staré a za rozumnú cenu (aj troječka by ti stačila - ted klesli ceny cca 50-90 tis podľa výbavy)
alebo torječka
JJ tiez by som vsadil na golfa, skor na tu IV
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

triple napísal:hh mojej mamči zdochne pri pohýnaní :) môj golf (1,6) má za sebou 180 tis ale čo sa týka môjho auta štatistika nebude na mieste kedže som mal búračku a motor dostal je*u takže ak vidrží viac bude to tým že je (resp bude:() opravený

alebo torječka
čisto môj názor,iba kkt by kupoval z takú cenu hentaké auto.Radšej nejaké Japonské ktoré je kvalitné a niečo vydrží :roll:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

tak koľko ludí toľko chutí.. treba sa však pozrieť aj na ND
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

neviem co mas proti Golfiku, sak je to fajne auticko ja by som ho urcite bral...
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Aj zlodeji ich majú radi :)
Napísať odpoveď