Chcem kúpiť auto
-
midnight_man
Guru
kup si faceliftovu radu od skodovky OI, a mas po starostiach..kazde stare auto vyzaduje servis, ci je to peugeot alebo citron alebo bawo alebo MB...je to jedno. Robime okolo aut vela rokov...jedine v com je rozdiel je cena nahradnych dielov, dostupnost servisnych podkladov a podobne, V tom vyhrava Skodovka, osobne mam 1.9Tdi Octaviu, ma to 100 koni, jazdi to na 5-6L/100km. Nahradne diely su na to za 5 korun a prakticky vsetky seriove chyby su na tom 100% vychytane a kazdy vie ako ich ma vyriesit. Tot s pohladu servisnej stranky
. Ked prides s peugeotom do autorizovaneho servisu hned ta ovalia cenou 600sk/hod ktoru ma servisny technik, a dalsie ceny za ND si uz mozete len hravo domyslat.
Inac ja by som uz diesel nikdy nevymenil za benzin
mozem sa len v duchu smiat ked vidim ako chudaci ludia tankuju vecne do tych benzinakov...a ked to troska ponahanaju tak smutok v ociach. Diesel RULEZ hehe
dalsia vec ze auto si treba ist kupit s dobrym mechanikom
Dnes je na trhu kadejaky sajrajt!!!!
samozrejme ked je magor magorom a striha 80 v zakrute tak mu nepomoze ani pan boh.
Inac ja by som uz diesel nikdy nevymenil za benzin
dalsia vec ze auto si treba ist kupit s dobrym mechanikom
Jo ale novsie auta maju kadejake systémy ktore si s tym vedia poradit bez toho aby si nosil kachlicky a tehly v kufre. Mame v rodine 2 kusy Mercedesov so zadnym nahonom a a v kombinacii s dobrou zimnou obuvou je to lahoda jazditFabo napísal:xDrive v sedmicke ma byt k dispozicii od leta/jesene tohoto roku.
Rozjazd v zime do kopca je vec s ktorou musi ratat kazdy kto ma zadokolku s motorom vpredu. Dost casto to majitelia riesia vozenim balastu, ale uznavam, ze je to neprakticke.
-
midnight_man
Guru
ale my sa tu bavime o generacii Tdi motorov od VW z roku 2004 u ktorych je dymovost minimalna, moja kokta dymi minimalne. Dymovost stupa pri vymene vstrikov, nespravnom chipe a podobne..ale aj to sa da zniest pokial to robi profik
Njn ale stale v tejto sprostej dobe ja ako student by som neuzivil ani 1.6i ....a predsalen to turbo v tom Tdi je nie na zahodenie 
K tomu sportovemu vozu, nachipovanu klasicku oktaviu 1.9Tdi 81Kw(seria) si dohanal benzinakom len horko tazko
a ani ju nemusis moc trapit aby sla ako ma.
K tomu sportovemu vozu, nachipovanu klasicku oktaviu 1.9Tdi 81Kw(seria) si dohanal benzinakom len horko tazko
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
hlavne že je na spokojnost majitela "vočipováno pi*o" .. to ze motor dostava na budku, dymi jak traktor a vsetko odide o polovicu rychlejsie je jedno ... 
... midnight ... turbo nieje na zahodenie ? ked si mam vyberat motor tak ak to ide, zasadne radsej atmosferu, turbo je najvacsou vyhodou a slabinou sucasne ... vacsina ludi vidi len slovo TURBO a uz je to ýbr kúl ... potom to pri svojom jazdeni po meste kazdodenne prezenu studene do otacok, pripadne po jazde na pilu hned vypnu motor a uz to ide ... uz sa turbo odvdacuje za odborny pristup
... kup si potom ojazdeny turbodecht a investuj jak blazen do zarucene neburaneho, kazdu nedelu lesteneho, sporadicky nemeckym dochodcom po skvelych cestach jazdeneho, naftoveho klenotu
...
... midnight ... turbo nieje na zahodenie ? ked si mam vyberat motor tak ak to ide, zasadne radsej atmosferu, turbo je najvacsou vyhodou a slabinou sucasne ... vacsina ludi vidi len slovo TURBO a uz je to ýbr kúl ... potom to pri svojom jazdeni po meste kazdodenne prezenu studene do otacok, pripadne po jazde na pilu hned vypnu motor a uz to ide ... uz sa turbo odvdacuje za odborny pristup
-
midnight_man
Guru
ked si kupis obehany polorozpadnuty nalesteny benzin caka ta to iste
Auto si treba vediet kupit
Inac koncernove motory od VW su zname tym ze vydrzia bez problemov pol melona Km.
Dalsia vec je ano ze s dieslom treba vediet jazdit. A ked to niekto nevie tak nech si kupi 2L benzin a zaraba len na benzin
Dalsia vec je ano ze s dieslom treba vediet jazdit. A ked to niekto nevie tak nech si kupi 2L benzin a zaraba len na benzin
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
midnight_man napísal: Inac koncernove motory od VW su zname tym ze vydrzia bez problemov pol melona Km.
s tretimi vstrekmi, druhym tesnenim pod hlavou, druhym turbom a patnastou sadou zhavicou je bez problemov ? nenechaj sa vysmiat, ak nejaky motor vydrzi skutocne bez problemov pol mega, tak je to nejaky velkoobjemovy americky osemvalec, kde sa skutocne nema co pokazit ...
-
triple
Guru wannabe
hh mojej mamči zdochne pri pohýnanímidnight_man napísal:Dalsia vec je ano ze s dieslom treba vediet jazdit.
Bushido šak si porieš golf IV 1,9 GTI a máš ppči auto ani nie staré a za rozumnú cenu (aj troječka by ti stačila - ted klesli ceny cca 50-90 tis podľa výbavy)
http://volkswagen-golf.autobazar.eu/19- ... 32769.html
alebo torječka
http://volkswagen-golf.autobazar.eu/16-id964439.html
-
nestik
Medium Professional
JJ tiez by som vsadil na golfa, skor na tu IVtriple napísal:hh mojej mamči zdochne pri pohýnanímôj golf (1,6) má za sebou 180 tis ale čo sa týka môjho auta štatistika nebude na mieste kedže som mal búračku a motor dostal je*u takže ak vidrží viac bude to tým že je (resp bude:() opravený
Bushido šak si porieš golf IV 1,9 GTI a máš ppči auto ani nie staré a za rozumnú cenu (aj troječka by ti stačila - ted klesli ceny cca 50-90 tis podľa výbavy)
alebo torječka
čisto môj názor,iba kkt by kupoval z takú cenu hentaké auto.Radšej nejaké Japonské ktoré je kvalitné a niečo vydržítriple napísal:hh mojej mamči zdochne pri pohýnanímôj golf (1,6) má za sebou 180 tis ale čo sa týka môjho auta štatistika nebude na mieste kedže som mal búračku a motor dostal je*u takže ak vidrží viac bude to tým že je (resp bude:() opravený
alebo torječka