podviedla som priatela..

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Forest
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Forest »

Loomy napísal:no ak by mu ju vyznala a on by jej to neopetoval tak by sa len strapnila
ak by k nej citil to iste tak preco by som im mal branit? nemozem ju ku mne priviazat. ale keby na druhy den zistila ze to bol omyl a ze nerozmyslala a povedala mi o tom tak by som to akceptoval. nikto nie je bezchybny a ja uz davno nehladam dokonalost
By som ta chcel vidiet ako by si to spravil presne ako to opisujes ..... :lol: neverim aj keby si sa co .... :smt009
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Dam pohlad z inej strany... Mne sa stalo nieco podobne, ale "podvedeny" som bol ja. Neskor som sa s nou dal znovu dokopy a vsetko vyzeralo byt OK, ale po necelom roku sme sa aj tak rozisli. S odstupom casu lutujem, ze som jej vobec dal druhu sancu. Nemal som to robit - bola to strata casu. To co sa predtym stalo proste uz viselo vo vztahu ako obrovske memento, ktore raz tak ci tak spadne dole a vsetko rozbije. Proste ked Ta niekto takto zradi, uz nikdy to nebude ako predtym. Kazde naburane auto uz nikdy nebude nove. Ak si niekto nahovara nieco ine, je mi ho luto. Daj mu pokoj a pokus sa zmierit s tym, co sa stalo.

Na rozdiel od inych si vsak nedovolim sudit Ta, ani Ti za nic nadavat. V zivote prichadzaju rozne situacie a rozne stavy... Casto sa dopustame veci, o ktorych si dlhe roky myslime, ze niesme schopni take nieco spravit. Proste uz nepremyslaj co a ako. Pouc sa z toho a kracaj dalej. Ono vies, obcas je lepsie, ked niektore sny ostanu nenaplnene - aj pokial ich splnit vieme... Vela stastia.
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

mas pravdu k6, aj v nasom pripade to bol zaciatok konca.. mozno som to vtedy nechcel vidiet a tvarili sme sa ze je vsetko v poriadku ale nebolo. ale ja som nebol pripraveny byt sam, tak som odpustil. ved ja som tiez nebol bez chyby. je pravda ze naburane auto uz nebude nove. a to naburane si uz clovek tak nevazi ako nove a ak ho nabura znova tak mu to uz nie je tak luto ako prvykrat.

len sa mi trocha pozastavuje rozum nad tymi reakciami ktore pisu chalani ze by ju prekliali do najhlbsieho pekla -- ako keby sa im nieco podobne nemohlo stat. neviem ako by zareagovali keby ich zviedla nejaka sexica :)
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

Ja zas nechápem tých, ktorí píšu, že by jej to rovnako vrátili. To akože ju teraz podvedie, budú si vyrovnaní, hodia to za hlavu a idú ďalej ako keby sa nič nestalo? Ako by sa ďalej vyvíjal taký vzťah keď on ju tiež podvedie len preto aby aj ona vedela aké to je?
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

to su len take vztahy "chodime spolu aby sme mali s kym sexovat"
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Forest napísal:By som ta chcel vidiet ako by si to spravil presne ako to opisujes ..... :lol: neverim aj keby si sa co .... :smt009
Forest, je mozne ze by to spravil, ale v takom pripade cim dalej od takeho nechutneho cloveka...
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

tak zmenil som nazor lebo som si asi neprecital ze to bola iba pusa :D no viem ze aj pusa je mensie podvadzanie :? ja by som vyskusal najprv kamaratstvo a keby to klapalo tak potom nanho pritlacit ci sa nedate do kopy 8) a nie teraz lebo musi byt zniceny :P
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

podvod napísal:neviem preco som mu pisala, som hlupa asi co ine, nie? :( a mam 19..
Neboj sa ja poznám veľa dievčat 18+ a správanie = 5.B.
A vraj chlapi sú svine.
Jerry
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jerry »

Začiatok Konca napísal:Pozeráš veľa filmov... :wink: to by musel byť ch*j, čo by to spravil...
no a **** musi byt ona ked spravila toto...

(**** si nahrad podstatnym menom CH*J zenskeho rodu)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Pantinela napísal:Ja zas nechápem tých, ktorí píšu, že by jej to rovnako vrátili. To akože ju teraz podvedie, budú si vyrovnaní, hodia to za hlavu a idú ďalej ako keby sa nič nestalo? Ako by sa ďalej vyvíjal taký vzťah keď on ju tiež podvedie len preto aby aj ona vedela aké to je?
jo ved by som sa jej ani len do očí nevedel pozrieť
luky22
Novice
Novice

Príspevok od používateľa luky22 »

ako bolo spomenute nevazila si si to co mas "doma" a teraz to lutujes ale ta asi nezachrani a ak ti aj odpusti uz to nebude nikdy take ako predtym. bolo to od teba hnusne ale cou kazdy sa uci na vlastnych chybach , hadam sa poucis :!:
xLuigix
Novice
Novice

Príspevok od používateľa xLuigix »

ah jo, ..
ja len nikdy neviem prist na to, ze preco si ludia ktory podvedu partnera, z cista jasna uvedomia ako ho lubia a ako im je s nim dobre az potom co ho podviedli. predtym cinom mali rozum kde? .. mne osobne je to luto no ze si to spravila, ked sama pises ze to vyzeralo na perspektivny vztah, co uz ..
Napísať odpoveď