Far Cry 2
ss
original nemam ale aj kebi boli cracknute serveri tak nemozem vitvorit profil
netuším vážne či to tu už bolo rozoberané, lebo 33 strán sa mi moc čítať nechce, ale mám problém s inštalaciou.Prvý krát sa to nainštalo bez problémov, no potreboval som FC2 reinštalovať, tak som najprv odinštaloval cez Programs And Features (bežím na win7) a chcel nainštalovať znovu, pustil autorun(mount imagu cez PowerIso a VirtualCloneDrive), dal inštalovať ale vždy mi vybehne okno že to chce odinštalovať.Snažil som sa pomazať aj nejaké registre ale nič nepomohlo zatial
Far Cry 2
Caute.Potrebaval by som pomoct s touto hrou.Nemozem prejst prve kolo pretoze vzdy tam odpadnem zobudim sa vnejakej miestnosti a mam sa tam vyliecit.V navode mi to vypisuje ze tlacidlo H ale to vobec nereaguje.Mam tam aj najnovsi PATCH a aj tak je to v riti.Ak by to mal niekto nainstalovane tak ci by mi neposlal nejaky SAVED GAMES a proste to kolo preskocim.
-
lekoklatik
VIP
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja mam nastavene liecenie na tlacitdlo Z. Nepamatam si, ci som si to prenastavoval, ale skusit to mozes.
Inak skus pozriet do Options - Controls, co tam mas nastavene. Ja som mal napr. problem s mapou a mobilom, lebo mi to nereagovalo na tlacidlo 5 resp. ť (kvoli diakritike) tak som si to presunul na Tab.
Inak skus pozriet do Options - Controls, co tam mas nastavene. Ja som mal napr. problem s mapou a mobilom, lebo mi to nereagovalo na tlacidlo 5 resp. ť (kvoli diakritike) tak som si to presunul na Tab.
-
lekoklatik
VIP
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
tusim ani ammo nebere automaticky, vsetko sa musi brat manualnemARILYN mANSON napísal:nebere ich automaticky?ako ammo?
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
ale on tlacitkom zobere rovno celu zbran a nie ammo,mne sa zada že je to automaticke,ja to vyskusam
//autoeditácia príspevku ( 31 Aug 2009, 10:16 )
mna by este zaujimalo:co roby zbran na svetlice a teras mam 2 kamosov,jeden je v mojom dome ked s nim pokecam tak ma pride zachranit,ale kde je ten druhy ak ma može zachranit
mna by este zaujimalo:co roby zbran na svetlice a teras mam 2 kamosov,jeden je v mojom dome ked s nim pokecam tak ma pride zachranit,ale kde je ten druhy ak ma može zachranit
svetlica zapaluje ludi, pripadne travu atd - to iste co plamenomet len je to mensie a tych kamosov mas v tych domoch ktore si odomknes - v jednom dome nebudu dvaja -ale ked idesna misiu tak ti staci jeden kamos ktory ta zachranimARILYN mANSON napísal:ale on tlacitkom zobere rovno celu zbran a nie ammo,mne sa zada že je to automaticke,ja to vyskusam
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
koho by si chcel privolat ? to je jedna zo zbrani - neverim ze to funguje na privolanie posil, ale skus a napis sem, a v dome je vzdy iba jeden, ved to som povedal - ale kazdy je v inom dome, tvoji priatelia su nahodne rozhadzani v domoch, ked som to hral ja som to mal takmARILYN mANSON napísal:ja si to moc nepametam ale ja som si myslim že som mal v dome vždy iba jedneho,a svetlice neprivolavaju dalsie jednotky alebo tak?
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
anomARILYN mANSON napísal:ta zena bola v bare?
-
mARILYN mANSON
Medium Professional