Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu?

Diskusie na politické témy...

Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu?

Ano
328
55%
Nie
216
36%
Neviem
54
9%

Celkom hlasov: 598

cert
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cert »

berija111 napísal:Jednoznacne NIE pretoze nasilie naozaj plodi nasilie!A ty teroristi to nerobia pre srandu!Ale nieco za nieco!USA Pomahala utlacitelom jedneho neroda a utlacovany narod sa pomstil na dvojickach!
Proti diktaturam prilis nefunguje diplamaticky dialog. A co II. svetova vojna? Aj tam sa mali USA zdrzat ucasti?
Teroristi: pri oboch utokoch na WTC teroristom neslo o pomstu za nejaky utlak(neviem sice aky), islo a ide o to ze teroristi su sfanatizovani a nenavidia kazdeho kto je odlisny.
berija111
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa berija111 »

cert napísal: Proti diktaturam prilis nefunguje diplamaticky dialog. A co II. svetova vojna? Aj tam sa mali USA zdrzat ucasti?
Teroristi: pri oboch utokoch na WTC teroristom neslo o pomstu za nejaky utlak(neviem sice aky), islo a ide o to ze teroristi su sfanatizovani a nenavidia kazdeho kto je odlisny.
To si myslis ty ze nenavidia odlisnych oni nie su nackovia oni bojuju za prava svojho ludu!ako by bolo nam Slovakom keby nas utlacali cesi a pomalicky by zaberali nase uzemie?A este ktomu by jej Amici pomahali lebo vedia ze mi im ropu nedame a cesi hej?Pomozu im a dostanu nas stat bez problemov!
Ivko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ivko »

masterrr napísal:No to je rozne. :) Ak myslis bojom proti terorismu to, ze sa ta tvoja amerika nasere vsade kde sa jej bude zdat potrebne tak nie.

Rozmyslal si niekedy aj nad tym, ze tie teroristicke utoky maju aj nejaky ciel a ze je to niecoho dosledok? Alebo si myslis, ze to robia len preto, ze su to ti zli arabski barbari??
"Doplnok" Pre americanou je terorista aj sedliak ktory ma len svoje pole a pride americka nadnarodna spolocnost a za pomoci babkovej vlady mu chcu to pole zobrat a pestovat si tam napr. Geneticky modifikovanu kukuricu http://www.greenpeace.sk/campaigns/story/story_150.html ktora nici cely biotop tym ze ako prvy vyhine kazdy druh hmyzu ktory s nou pride do kontaktu a za nim vsetci pozieraci tohto hmyzu. Takym najznamejsim prikladom su Kolumbijsky FARC o ktorych americke media hovoria ze su to narkodealeri o com si niesom moc isty ale myslim ze to pravda nieje a druhy su mexicky zapatisti. Zapatisticke hnutie sa sklada zo sedliakov ktory nechceli dat svoju podu a ameri ich tiez povazuju za teroristov i ked sa nevyhadzuju na manhatane do vzduchu, lenze su mensim trnom v oku pre amikov ako islamisti lebo ty indiani nemaju ropu
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

berija111 napísal: To si myslis ty ze nenavidia odlisnych oni nie su nackovia oni bojuju za prava svojho ludu!ako by bolo nam Slovakom keby nas utlacali cesi a pomalicky by zaberali nase uzemie?A este ktomu by jej Amici pomahali lebo vedia ze mi im ropu nedame a cesi hej?Pomozu im a dostanu nas stat bez problemov!
Vobec nevies o com hovoris. Keby Americania bojovali len koli rope (hovadina), tak preco by sa pokusali zvrhnut diktatorskeho "vodcu" svojej krajiny S.Hussaina? Vobec nejde o ropu, Americania jej maju dost z Blizkeho Vychodu, z Iraku nie, spravili by to inym sposobom, keby chceli, ale to je uplne absurdne.

Teroristi su nackova, to som nevedel. Zapisem si to do triednej knihy. Dakujem ti za dobru radu, vazne som to nevedel.
Ivko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Les napísal: Na toto som sa ta nepytal. Ale ved vidno podla tvojich prispevkov, ze IQ asi vysoke mat nebudes, uz len preto, ze si v "zlej nenavidenej" Amerike v zivote nebol. Vies o tom velke hovno, ked sa ta nieco opytam, tak to stale presnerujes na Ameriku. Za to, ze si moderator, si dovolujes az prilis vela a casto krat- ak nie vzdy to vyuzivas vo svoj prospech. Tak ako aj teraz. Si moderator, tak si myslis, ze mozes tiez porusovat pravidla nikto ti nic nemoze. Zial.
Vies ako vyzera v amerike inteligentny clovek?

Ako turista alebo kupeny vedec zo zahranicia!!!!!

Vidno ze si tam ani ty nebol tak podla tvojho "rozumu" a vysokeho IQ by si sa ich nemal zastavat tak s tym laskavo prestan a zamysli sa nad sebou a nad tym co si povedal a ako konas
Les
King
King

Aha, uz sa nemozem zastavat ani mojho domova. Co este dalsie vymyslis? Nezilo sa ti v komunizme lepsie?
Ivko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Les napísal: Treba zminimalizovat teorizmus na minimum. Inak nas ovladnu a budu vyhrozovat a robit co chcu a kedy chcu. Co s tychto dvoch si vyberies?

Si myslis ze to ty ludia robia zo srandy????
Ivko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

dallas96 napísal:Jak celoswetowo? Sak terorizmus neni rozsireny po celom swete alebo sa mylim? :?
Terorizmus je tam kde niekto velky zautoci na niekoho maleho. Podla americanou a ich chapania terorizmu boli aj partizani teroristi
Ivko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:Pisal som to v teme o londyne.

LOL pozeraj proti teroristom sa neda bojovat ako v Counter-strike :D .
Su vsade vo svete a vedia ako kde a preco.Boli cviceni v americkych vojenskych zakladnach a vedia vsetko o USA,bezpecnosti,vlade ich armade a zbraniach.Su vsade ale nikto ich nevidi az dokym sa nieco nestane a potom sa zase stratia.Inak je to aj dost chyba USA ze vsade pchali zadky medzi Irak,Iran,Vietnam,Koreu.Keby tam nechodili ci uz hrat sa na vojnovych hrdinov alebo za nerastnymi surovinami tak by este stali aj dvojicky WTC.A co sa tyka takych vojen ako Cecensko,Israel to su zatial lokalne a neroztahuju sa.Takze sa to tyka ich len tam v mieste bojov. :!:
Keby sa vsade ameri nepchali WTC by neexistovalo lebo WTC bolo na to aby "obchodovalo" s dosadenimi babkovimi vladami dobytych krajin
Les
King
King

Ivko napísal: Terorizmus je tam kde niekto velky zautoci na niekoho maleho. Podla americanou a ich chapania terorizmu boli aj partizani teroristi
Ty si uplne pomiatnuty aj so svojimi nazormi. Partizani boli za demokraciu, bojovali za demokraciu a ked sa komunisti v 1948 dostali k moci, tak ich vesali a v "lepsom" pripade skoncili vo vazaniach a v uranovych baniach.
Co zase splietas Americanov a ich pohlad na partizanov?
No napis mi, odkial si vzal takuto hovadinu, ze podla Americanov boli partizani teroristi ??!
Ivko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

AL3S napísal: to aby sa pobili. som myslel obrazne, ( potom by prisli druhi vodcovia co by si stali za svojim), len som tym mieril k tomu ze zomiera strasne vela nevinnych. a tomu ver ze by si za nejeaky cas taliban rozsiril po viacerych krajinach azie a neskor aj do europy, kby sa nikto do nich nemiesal a nechali ich tak ( peniaze robia s ludmi divi)

PS: hovorim o dlhsom casovom horizonte napr. 100 rokov
Taliban dosadili americania ked afganci bojovali proti sovietskemu imperiu
okrem toho neviem ako vladnuca strana statu v ktorom su len styri pocitace pripojene na internet moze vladnut svetu :roll:
berija111
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Les napísal: Vobec nevies o com hovoris. Keby Americania bojovali len koli rope (hovadina), tak preco by sa pokusali zvrhnut diktatorskeho "vodcu" svojej krajiny S.Hussaina? Vobec nejde o ropu, Americania jej maju dost z Blizkeho Vychodu, z Iraku nie, spravili by to inym sposobom, keby chceli, ale to je uplne absurdne.

Teroristi su nackova, to som nevedel. Zapisem si to do triednej knihy. Dakujem ti za dobru radu, vazne som to nevedel.
Si ma pekne pobavil oni ho dali na ten post(sadama husaina) ale on si zacal diktovat ceny ropy atd! To je len zamienka utlacovanie ludu Husainom aby ho zvrhli!A nepovadal som nackovia=teroristi ale myslel som tym ze nie su taky nenavystny proti ostatnym
Ivko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Les napísal: Ty si uplne pomiatnuty aj so svojimi nazormi. Partizani boli za demokraciu, bojovali za demokraciu a ked sa komunisti v 1948 dostali k moci, tak ich vesali a v "lepsom" pripade skoncili vo vazaniach a v uranovych baniach.
Co zase splietas Americanov a ich pohlad na partizanov?
No napis mi, odkial si vzal takuto hovadinu, ze podla Americanov boli partizani teroristi ??!

Zase ukazujes svoje IQ? V ceskoslovensku kto vyhlasil povstanie KSC v juhoslavii kto vyhlasil povstanie KPJU - komunisticka strana juhoslavie v spanielsku kto bojoval proti Frankovi? komunisti a anarchisti POUM a neviem to druhe vo francuzku kto vyhlasil (len niekolko dnove) povstanie? komunisti, Zapatisticky indiani z Chiapasu su co? komunisticky indiani. FARC je co komunisticka partizanska org. Maoisti v Nepale su co? Komunisti. Vietnamci boli co?? Komunisti. Neuraz sa chlapce ale si fakt blby a tvoje agresivne argumenty ma nutia k tomu aby som s tebou agresivne a bez ucty diskutoval. Che Guevarovi partizani boli co????

Soro vsetci bojovali a bojuju za demokraciu ako politicky system ale bojuju aj za komunizmus ako ekonomicky system a vidno ze ty si dost zmanipulovany mediami ktore nic ine nerobia nez klamu a myslis si ze tento idiotsky politicky system v ktorom zijeme je demokracia.

Pre americanou su partizani partizanmi ak bojuju za zaujmi americanov(taliban v osemdesiatich rokoch), ale ak bojuju proti zaujmom americanov tak su teroristi
Ivko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

ps

PS: okrem toho vidim ze vies hovno o komunizme
cert
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

berija111 napísal: Si ma pekne pobavil oni ho dali na ten post(sadama husaina) ale on si zacal diktovat ceny ropy atd! To je len zamienka utlacovanie ludu Husainom aby ho zvrhli!A nepovadal som nackovia=teroristi ale myslel som tym ze nie su taky nenavystny proti ostatnym
Husajn sa posadil na tron sam, bol to totiz diktator. Inak Tvojmu tvrdeniu , ze Husajna dosadili USA, chybaju dokazy.
Ivko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

braino.swk napísal: nic proti ale myslim ze si porusil pravidlo 6 : Urážky, osočovanie, rasistické a vulgárne vyjadrovanie, ďalej hanobenie národa, rasy alebo etnickej skupiny a akákoľvek národná, rasová alebo náboženská nenávisť, ktorá predstavuje podnecovanie k diskriminácii, nepriateľstvu alebo násiliu, musí byť zakázaná zákonom a bude znamenať podmienečné vylúčenie z fóra (ban).

ako nic osobne, kady ma svoj nazor, ale si moderator tak by si mal ist prikladom.
peace

//t0m4s3 - fajn, davam si 2 dni basu
Ked to bude zakazane zakonom tak v koho prospech to bude?
berija111
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

cert napísal: Husajn sa posadil na tron sam, bol to totiz diktator. Inak Tvojmu tvrdeniu , ze Husajna dosadili USA, chybaju dokazy.
Je to dost pravdepodobne ze ho dosadili!Amici sa boja islamskych statov tak sa snazia mat velky vpliv na cene ropy a aby kontrolovali ostatne islamske staty
cert
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

berija111 napísal: Je to dost pravdepodobne ze ho dosadili!Amici sa boja islamskych statov tak sa snazia mat velky vpliv na cene ropy a aby kontrolovali ostatne islamske staty
Je to len teoria, ktora moze byt pravdiva v rozmedzi 0 az 100%.
berija111
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

cert napísal: Je to len teoria, ktora moze byt pravdiva v rozmedzi 0 az 100%.
Mas pravdu ale vela ludi si mysli ze to je nad 80%
Ivko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

braino.swk napísal: Napisal som ze NESUHLASIM s JEHO ZAHRANICNOU politikou !!
Ale myslim, ze vo vnutornej politike je dobry....

Vnutorna politika???????
Co??
Ty si????
nerozumiem.

Sak v amerike sa zavadzaju take represivne mechanizmy ktore umoznuju statu rozhodovat o zivote cloveka, vsak tam sa pouziva mucenie a psychicky teror na ludoch. Vies co znamena fasizmus? Fascismo - pravo rozhodovat nad zivotom. Amerika je fasisticky stat. Tam maju policajti vacsie pravomoci ako kdekolvek inde. Tam ked si na demonstracii tak ti nastriekaju rakovinotvorne chemikalie pouzivane vo Vietname do tvare a povedia ze to bol primerany zakrok. Vsak si gengsta repa 2-pac dvojite balenie, sak gengsta niga o tom spievaju. A o pravomoci CIA a FBI ani nehovorim. Zatknu ta podstrcia ti drogy do auta a odsudia ta na 12 rokov.

Ak vies ako mohol by som ti poslat video This is what demokracy looks like. Je to prave o policajnej brutalite a demonstracii v Seattle
Napísať odpoveď