Les napísal:
Ty si uplne pomiatnuty aj so svojimi nazormi. Partizani boli za demokraciu, bojovali za demokraciu a ked sa komunisti v 1948 dostali k moci, tak ich vesali a v "lepsom" pripade skoncili vo vazaniach a v uranovych baniach.
Co zase splietas Americanov a ich pohlad na partizanov?
No napis mi, odkial si vzal takuto hovadinu, ze podla Americanov boli partizani teroristi ??!
Zase ukazujes svoje IQ? V ceskoslovensku kto vyhlasil povstanie KSC v juhoslavii kto vyhlasil povstanie KPJU - komunisticka strana juhoslavie v spanielsku kto bojoval proti Frankovi? komunisti a anarchisti POUM a neviem to druhe vo francuzku kto vyhlasil (len niekolko dnove) povstanie? komunisti, Zapatisticky indiani z Chiapasu su co? komunisticky indiani. FARC je co komunisticka partizanska org. Maoisti v Nepale su co? Komunisti. Vietnamci boli co?? Komunisti. Neuraz sa chlapce ale si fakt blby a tvoje agresivne argumenty ma nutia k tomu aby som s tebou agresivne a bez ucty diskutoval. Che Guevarovi partizani boli co????
Soro vsetci bojovali a bojuju za demokraciu ako politicky system ale bojuju aj za komunizmus ako ekonomicky system a vidno ze ty si dost zmanipulovany mediami ktore nic ine nerobia nez klamu a myslis si ze tento idiotsky politicky system v ktorom zijeme je demokracia.
Pre americanou su partizani partizanmi ak bojuju za zaujmi americanov(taliban v osemdesiatich rokoch), ale ak bojuju proti zaujmom americanov tak su teroristi