MS 2009 v hokeji

O športe...
skypej
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

Calligen09 napísal:Ale prvým krokom by muselo byť niečo nereálne - donútiť Širokého, aby odlepil riť z jeho pohodlného kresielka... Ja viem, že sedí a kradne sa odtiaľ pekne. Ale už toho bolo dosť! - nemyslíš Jurko?
tiez som za to aby Siroky uz konecne odisiel ..
ale nemyslim si, ze to slovenskemu hokeju pomoze .. kradnut sa bude stale, svojich kamaratov si budu presadzovat stale .. vsetko ostane pri tom istom len akurat sa zmeni "hlava" toho vsetkeho :)
FAIL
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FAIL »

skypej napísal:tiez som za to aby Siroky uz konecne odisiel ..
ale nemyslim si, ze to slovenskemu hokeju pomoze .. kradnut sa bude stale, svojich kamaratov si budu presadzovat stale .. vsetko ostane pri tom istom len akurat sa zmeni "hlava" toho vsetkeho :)
Ja som mal na mysli skôr odvolať celé vedenie zväzu. Strašná korupcia a kradnutie. Komunistickí mafiáni...
Georgeo88
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Georgeo88 »

no včerajší zápas Čechov so Svédmi bol zaujímavý.Čechov nemám príliš v láske ael včera si asi zaslúžili vyhrať.Zapas som videl od stavu 2:0,n od čekého gólu v oslabení to bolo husté.česi mali vyrovnať,no štepánek ich nepodržal.Potvrdili sa predpoklady že čechov pravdepodobne zradí práve brankár.Inak k dneskajším zápasom:myslím že Rusi si s USA poradia,no Kanada a Švédsko,tam neviem,ale myslím že Švédi majú aj na Kanadu,ich forma ide hore s každým zápasom zatial čo Kanadania už nie sú takí suverénni.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Švédi majú aj na Kanadu,ich forma ide hore s každým zápasom zatial čo Kanadania už nie sú takí suverénni.
S tými švédmi súhlasím, ale nepovedal by som, že Kanada nie je suverénna. Kanada už hrá len to, čo potrebuje.
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

dufam ze bude finale rusko kanada
FAIL
Zablokovaný
Zablokovaný

Dnešný duel Rusko - USA bol dosť iný, ako som si predstavoval. Myslel som si, že Rusi postupne rozložia Američanov bez väčších problémov. Nakoniec mi pripomínali nás proti Maďarom. A z ich presilovkového gólu na 3:2 cca 1 a pol minúty pred koncom sa tešili, akoby vyhrali finále. :lol:

Prial som USA postup... Škoda. :roll:
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Tak paradne Rusko vo finale, presne ako som to chcel...
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Georgeo88 napísal:no včerajší zápas Čechov so Svédmi bol zaujímavý.Čechov nemám príliš v láske ael včera si asi zaslúžili vyhrať.Zapas som videl od stavu 2:0,n od čekého gólu v oslabení to bolo husté.česi mali vyrovnať,no štepánek ich nepodržal.Potvrdili sa predpoklady že čechov pravdepodobne zradí práve brankár.Inak k dneskajším zápasom:myslím že Rusi si s USA poradia,no Kanada a Švédsko,tam neviem,ale myslím že Švédi majú aj na Kanadu,ich forma ide hore s každým zápasom zatial čo Kanadania už nie sú takí suverénni.
Cesi si zasluzia len to, co dostali. Nevidi sa casto dat v oslabeni gol, ale to ich na nic nepredurcuje. Ja by som ich poslal tam, kde oni nas po rozdeleni, najradsej.

//autoeditácia príspevku ( 08 May 2009, 22:32 )
Skoda svedov, skoda. Kanada to ale dobre branila a v niektorych momentoch, najma v druhej tretine bolil svedi uplne bezzubi. Prve dva goly boli chyby obrancov, keby toho nebolo, hned je to inak. 3 goly v takomto zapase uz sranda nie je.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Keď Švédi dostali góly od Horcoffa a Roya - zlepené v druhej tretine, dovolím si tvrdiť, že tesne pred týmito zásahmi boli lepším tímom, vypracovali si šance, ale obrana Kanady a Roloson boli proti.. Tie góly ich ale pochovali, prvý po prečíslení, druhý s troškou šťastia v presilovke.. Teším sa na finále..

;)
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

Som pozeral tren zápas Rusko-USA. To bol jeden z najlepších zápasov čo som videl. Zdal sa mi úplne vyrovnaný.
FAIL
Zablokovaný
Zablokovaný

Tento rok vidím na zlato skôr Kanadu, ako Rusov. No viac prajem Rusom. Každopádne to bude vyrovnaná partia.

Čo sa týka bronzu - držím palce USA.

:)
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Vo finále držím Rusom, pači sa mi ich hokej a teší ma, že môj obľúbený hráč Ilya Kovalčuk má formu..

Zápas o tretie miesto bude tiež zaujímavý, ale výber USA sa mi nepáči.. Sympatickejší sú mi Švédi, prakticky bez hráčov z NHL dokázali výborne hrať počas celého šampionátu, ťahali ich "európske" mená ako Omark, Johnsson, proti Čechom pekne zachytal Gustavsson, už asi netreba hovoriť o Berglundovi, Weindhandlovi.. takže titul prajem viac im, už len za to, ako sa dokázali zohrať hráči z Európy a dokázať, že na úspech na medzinárodnom fóre nepotrebujú mužstvo prepchaté hviezdami NHL.
klasika
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa klasika »

Calligen09 napísal:Dnešný duel Rusko - USA bol dosť iný, ako som si predstavoval. Myslel som si, že Rusi postupne rozložia Američanov bez väčších problémov. Nakoniec mi pripomínali nás proti Maďarom. A z ich presilovkového gólu na 3:2 cca 1 a pol minúty pred koncom sa tešili, akoby vyhrali finále. :lol:
no mas trochu pravdu ale predsa USA sa dostalo az k bojom o medaily cize pravom potrapili rusov...a ta radost na ruskej strane si myslim ze bola na mieste ved predsa vyhrali postup do boja o prve miesto a tym padom maju kov isty....to nebol ako nas zapas s madarmi,nas prvy zapas na MS a tesili sa ako keby vyhrali zlato

// dobre ze nasi nezacali robit vlacik po zapase s madarmi :lol:
//ano pan stur uz budem dobry
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

len trosku slovenciny... s kym s cim, s madarmi, instrumental ma na konci makke i ;)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Kanada je tento rok neuveritelne suverenna. Neverim tomu, ze ich Rusko porazi.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tak to sa dalo tvrdiť aj minulý rok. Myslím, že tento rok to bude tiež dosť vyrovnané a dúfam, že Rusi nesklamú a vyhrajú :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Škoda, že Rusom bude chýbať Žerdev a najmä Danis Zaripov!
To ma mimoriadne mrzí.
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Pilifo napísal:Tak to sa dalo tvrdiť aj minulý rok. Myslím, že tento rok to bude tiež dosť vyrovnané a dúfam, že Rusi nesklamú a vyhrajú :)
No tento rok už ich káder utrpel spomínanými stratami a na minuloročnom šampionáte mali okrem toho Ovečkina, Siomina, Fiodorova či Afinogenova...
DarX
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DarX »

ja na vyhru tipujem Kanadu...maju zohranejsi tim si myslim...rusi zas perfektne strielaju takze finale bude dost vyrovnane :)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Ešte trochu rypnem, nakoľko sa s problematikou hokeja začínajú zaoberať aj veľké a väčšie internetové denníky...

http://www.aktuality.sk/spravy/komentar ... i-od-hlavy

//edit: BTW, dúfam, že vyhrá Rusko... tím Kanady je mi nesympatický :) a potom o tretie miesto vyhrá Švédsko... :wink: tak poďme fandiť :)
Napísať odpoveď