MS 2009 v hokeji

O športe...
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

JJ dufam tiez ze Rusom sa podari obhajit titul a Svedi si vybojuju medajlu, USA moc nemusim...
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

nwm si pomoct ale keďže fandím Ottawe a v Kanade mám svojich najobľúbenejších hráčov tak vo finále fandím CAN a v zápase o 3. miesto budem držať palce švédom pretože USA malo obrovské šťastie na tomto šampionáte a hlavne s Fínmi a teraz by som chcel aby ich šťastie opustilo ale keď sa na to pozriem z iného pohľadu aj Švédi mali šťastie proti Čechom

PAMATAJTE SI ŽE KAŽDÝ ZÁPAS HRAJÚ ŠVÉDI INAK :!: :!:

napr. zápas s Lotyšmi prehrali a s Čechmi vyhrali...
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Svedi vedia uhrat hlavne dolezite zapasy v ktorych o nieco ide
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

nestik.. vo včerajšom evidentne o nič nešlo.. ;)
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:nestik.. vo včerajšom evidentne o nič nešlo.. ;)
Tak jasne ze slo o vela ale treba brat na vedomie ze hrali asi z najsilnejsim muzstvom sampionatu...
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Tak načo potom trepeš že vedia uhrať len dôležité zápasy.. Toto bol dôležitý zápas, je jedno s kým hrajú, všetky dôležité zápasy sú ťažké, a podľa Tvojej teórie by ich mali všetky vyhrávať.. Čo je totálna blbosť.

Finále bude zaujímave, na jednej strane suverénna Kanada, na druhej strane zas dobre hrajúci Rusi.. Som fakt zvedavý, rovnako aj na to, na čiu stranu sa priklonia Švajčiari a koho budú hnať dopredu..
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

Vyhra Kanada ale drzim palce Rusom. (skoda ze Zaripov nehra) :?
PS: budem si to nahravat, mozem potom uploadnut
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Innocence napísal:Tak načo potom trepeš že vedia uhrať len dôležité zápasy.. Toto bol dôležitý zápas, je jedno s kým hrajú, všetky dôležité zápasy sú ťažké, a podľa Tvojej teórie by ich mali všetky vyhrávať.. Čo je totálna blbosť.

Finále bude zaujímave, na jednej strane suverénna Kanada, na druhej strane zas dobre hrajúci Rusi.. Som fakt zvedavý, rovnako aj na to, na čiu stranu sa priklonia Švajčiari a koho budú hnať dopredu..
Kde som napisal ze kazdy dolezity zapas by mali vyhrat ? Som napisal ze vedia uhrat dolezite zapasy... S kanadou neuhrali no tak co ?
Innocence
VIP
VIP

nestik napísal:Kde som napisal ze kazdy dolezity zapas by mali vyhrat ? Som napisal ze vedia uhrat dolezite zapasy... S kanadou neuhrali tak co ?
Napísal si, že vedia uhrať hlavne dôležité zápasy.. prečo teda včera neuhrali ten zápas? Jasné, nebol dôležitý, však? Veď chlapci hrali o vrece zemiakov.. To tvrdia Tvoje posledné dve vety - najprv, že vedia uhrať dôležité zápasy a potom že s Kanadou neuhrali.. Alebo inak, čo si predstavuješ pod pojmom uhrať? Lebo mne to ide dokopy, že ak uhrajú zápas, tým pádom ho vyhrajú.. alebo aj včera "uhrali" zápas?
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

reno23 napísal:Vyhra Kanada ale drzim palce Rusom. (skoda ze Zaripov nehra) :?
PS: budem si to nahravat, mozem potom uploadnut
To by som ti bol minimalne ja velmi vdacny, je slubeny aj iny zdroj, no panboh vie, ako to dopadne. Ked mozes, tak aj o 3. mieste, je to na tebe. Linku mam sice 20mbit download, ale uz viac nez mesiac to nevedia dat do poriadku, takze som niekedy rad, ked mi stranku vobec nacita. A to neviem, ci v UK neni najvacsia spolocnost s tymto zameranim. :?
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Innocence napísal:Napísal si, že vedia uhrať hlavne dôležité zápasy.. prečo teda včera neuhrali ten zápas? Jasné, nebol dôležitý, však? Veď chlapci hrali o vrece zemiakov.. To tvrdia Tvoje posledné dve vety - najprv, že vedia uhrať dôležité zápasy a potom že s Kanadou neuhrali.. Alebo inak, čo si predstavuješ pod pojmom uhrať? Lebo mne to ide dokopy, že ak uhrajú zápas, tým pádom ho vyhrajú.. alebo aj včera "uhrali" zápas?
To ze vedia uhrat dolezite zapasy neznamena ze musia kazdy vyhrat...
Innocence
VIP
VIP

Ale nechápeš, nemá to žiaden zmysel, čo píšeš.. Ako že vedia uhrať dôležité zápasy? Tak, že prehrali včera s Kanadou? Alebo pred rokom v semifinále opäť s javorovým listom a o 3. miesto s Fínmi 0:4? Či azda v roku 2007 zase semifinálový krach proti Kanade a v súboji o bronz prehra s Rusmi? Alebo pôjdeme hlbšie do histórie a spomenieme prehru so Slovákmi doma v Goteborgu 2002? Neviem, kde sú tie výhry v dôležitých zápasoch.. alebo semifinále nie je dôležité? Nevravím, že Švédi nie sú kvalitným tímom, ale to, že uhrávajú dôležité zápasy je somarina, nakoľko posledné roky stroskotávajú dosť často v semifinále (až na Rigu 2006, kde boli majstri)..

EDIT: Naposledy, nevravím, že hrali zlý zápas.. od začiatku MS som chválil Švédov za ich zohratý tím poskladaný z hráčov z EURÓPY, ale uhrať znamená dosiahnuť aj výsledok a ten sa im uhrať nepodarilo. Prečo nezaoberať? Veď vysvetli mi, ako to myslíš.. lebo zjavne nechápem.
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ale sa pozri na mena hracov v time Kanady a v time Svedov. Podla mna odohrali dobry zapas...
PS: Uz to nerozoberaj, nikam tato debata nevedie
Innocence
VIP
VIP

Prekvapivo otvorená hra o tretie miesto, práve ide na trestnú lavicu Švéd a bude sa hrať 4 vs. 3.. Pekný hokej, len tak ďalej.
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Svedi maju bronz. Sikovny to chlapci, skvele. Brankar bol vyhlaseny za najlepsieho hraca a teda riadne tam vybozkaval tu zensku, co mu odovzdala hodinky. :D Zapas som cely nevidel, ale z vysledku som viac nez spokojmy.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Bol to dobrý hokej.
A Pavelskeho sólo cez celé ihrisko :hokej2: zakončené gólom... :aasmile3:
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Pekný hokej , teším sa na večer , nech vyhrá ten lepší :) Aj keď mi je sympatickejšia kanada , no nechajme sa prekvapiť :wink:
Innocence
VIP
VIP

Dobrý zápas, spokojnosť s výsledkom, aj keď mohlo to byť až po predĺžení, pre nestranného diváka zaujímavejšie.. Pavelski odhral výborný zápas, rovnako aj Omark.. teším sa na večer ako malé decko na Vianoce.
FAIL
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FAIL »

No viac som prial Američanom, lebo boli lepším tímom. Škoda. Zlato berie Rusko.

:wink:
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deMarkqo »

Rusiii ideteeeee si po zlatooo :twisted:
Napísať odpoveď