MS 2009 v hokeji
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
nwm si pomoct ale keďže fandím Ottawe a v Kanade mám svojich najobľúbenejších hráčov tak vo finále fandím CAN a v zápase o 3. miesto budem držať palce švédom pretože USA malo obrovské šťastie na tomto šampionáte a hlavne s Fínmi a teraz by som chcel aby ich šťastie opustilo ale keď sa na to pozriem z iného pohľadu aj Švédi mali šťastie proti Čechom
PAMATAJTE SI ŽE KAŽDÝ ZÁPAS HRAJÚ ŠVÉDI INAK
napr. zápas s Lotyšmi prehrali a s Čechmi vyhrali...
PAMATAJTE SI ŽE KAŽDÝ ZÁPAS HRAJÚ ŠVÉDI INAK
napr. zápas s Lotyšmi prehrali a s Čechmi vyhrali...
Tak načo potom trepeš že vedia uhrať len dôležité zápasy.. Toto bol dôležitý zápas, je jedno s kým hrajú, všetky dôležité zápasy sú ťažké, a podľa Tvojej teórie by ich mali všetky vyhrávať.. Čo je totálna blbosť.
Finále bude zaujímave, na jednej strane suverénna Kanada, na druhej strane zas dobre hrajúci Rusi.. Som fakt zvedavý, rovnako aj na to, na čiu stranu sa priklonia Švajčiari a koho budú hnať dopredu..
Finále bude zaujímave, na jednej strane suverénna Kanada, na druhej strane zas dobre hrajúci Rusi.. Som fakt zvedavý, rovnako aj na to, na čiu stranu sa priklonia Švajčiari a koho budú hnať dopredu..
-
nestik
Medium Professional
Kde som napisal ze kazdy dolezity zapas by mali vyhrat ? Som napisal ze vedia uhrat dolezite zapasy... S kanadou neuhrali no tak co ?Innocence napísal:Tak načo potom trepeš že vedia uhrať len dôležité zápasy.. Toto bol dôležitý zápas, je jedno s kým hrajú, všetky dôležité zápasy sú ťažké, a podľa Tvojej teórie by ich mali všetky vyhrávať.. Čo je totálna blbosť.
Napísal si, že vedia uhrať hlavne dôležité zápasy.. prečo teda včera neuhrali ten zápas? Jasné, nebol dôležitý, však? Veď chlapci hrali o vrece zemiakov.. To tvrdia Tvoje posledné dve vety - najprv, že vedia uhrať dôležité zápasy a potom že s Kanadou neuhrali.. Alebo inak, čo si predstavuješ pod pojmom uhrať? Lebo mne to ide dokopy, že ak uhrajú zápas, tým pádom ho vyhrajú.. alebo aj včera "uhrali" zápas?nestik napísal:Kde som napisal ze kazdy dolezity zapas by mali vyhrat ? Som napisal ze vedia uhrat dolezite zapasy... S kanadou neuhrali tak co ?
To by som ti bol minimalne ja velmi vdacny, je slubeny aj iny zdroj, no panboh vie, ako to dopadne. Ked mozes, tak aj o 3. mieste, je to na tebe. Linku mam sice 20mbit download, ale uz viac nez mesiac to nevedia dat do poriadku, takze som niekedy rad, ked mi stranku vobec nacita. A to neviem, ci v UK neni najvacsia spolocnost s tymto zameranim.reno23 napísal:Vyhra Kanada ale drzim palce Rusom. (skoda ze Zaripov nehra)![]()
PS: budem si to nahravat, mozem potom uploadnut
-
nestik
Medium Professional
To ze vedia uhrat dolezite zapasy neznamena ze musia kazdy vyhrat...Innocence napísal:Napísal si, že vedia uhrať hlavne dôležité zápasy.. prečo teda včera neuhrali ten zápas? Jasné, nebol dôležitý, však? Veď chlapci hrali o vrece zemiakov.. To tvrdia Tvoje posledné dve vety - najprv, že vedia uhrať dôležité zápasy a potom že s Kanadou neuhrali.. Alebo inak, čo si predstavuješ pod pojmom uhrať? Lebo mne to ide dokopy, že ak uhrajú zápas, tým pádom ho vyhrajú.. alebo aj včera "uhrali" zápas?
Ale nechápeš, nemá to žiaden zmysel, čo píšeš.. Ako že vedia uhrať dôležité zápasy? Tak, že prehrali včera s Kanadou? Alebo pred rokom v semifinále opäť s javorovým listom a o 3. miesto s Fínmi 0:4? Či azda v roku 2007 zase semifinálový krach proti Kanade a v súboji o bronz prehra s Rusmi? Alebo pôjdeme hlbšie do histórie a spomenieme prehru so Slovákmi doma v Goteborgu 2002? Neviem, kde sú tie výhry v dôležitých zápasoch.. alebo semifinále nie je dôležité? Nevravím, že Švédi nie sú kvalitným tímom, ale to, že uhrávajú dôležité zápasy je somarina, nakoľko posledné roky stroskotávajú dosť často v semifinále (až na Rigu 2006, kde boli majstri)..
EDIT: Naposledy, nevravím, že hrali zlý zápas.. od začiatku MS som chválil Švédov za ich zohratý tím poskladaný z hráčov z EURÓPY, ale uhrať znamená dosiahnuť aj výsledok a ten sa im uhrať nepodarilo. Prečo nezaoberať? Veď vysvetli mi, ako to myslíš.. lebo zjavne nechápem.
EDIT: Naposledy, nevravím, že hrali zlý zápas.. od začiatku MS som chválil Švédov za ich zohratý tím poskladaný z hráčov z EURÓPY, ale uhrať znamená dosiahnuť aj výsledok a ten sa im uhrať nepodarilo. Prečo nezaoberať? Veď vysvetli mi, ako to myslíš.. lebo zjavne nechápem.