Nájdený mobil

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankyi »

Jednoznacne sa na tomto zhodneme. Sam som par krat stratil penazenku aj s dokladmi a viem ako som bol neskutocne vdacny cloveku, ktory mi to vratil. To uz zavisi od toho, co je pre konkretneho cloveka cennejsie, ci tych par supov, ktore najde a ponecha si ich, alebo dobry pocit z vratenia...
Vigor
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Asi tak. Len mam pocit, ze spolocnost dnes speje smerom, ze ludi ktorym ide o tych par supiek, je coraz viac :? . Skoda.

//Jojo, suhlas kolega.
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankyi »

To je pravda a hlavnym problemom podla mna je, ze je to problem prilis globalneho charakteru na to, aby ho clovek dokazal riesit, teda aspon tomu nic nenasvedcuje. Ale to je zase na inu debatu, tak ak niekedy vytvori niekto takuto temu, podebatime;). Zatial dobru noc.
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

Bushido napísal:Zabudol som zaplatiť v bare, vrátil som sa o tyzden a vrátil som dvojnásobok, našiel som mobil hneď som volal otcovi dievčaťa, ktoré to stratilo, našiel som koženú bundu s peniazmi a dokladmi, vrátil som všetko bez toho aby mi niekto niečo za to dal. Je to nie len povinost morálna ale aj zákonná... Ak ten mobil nie je drahší ako 266 € tak si sa dopustil priestupku za čo môžeš dostať pokutu... Ale keďže by urobila väčšina ľudí tak to zrejme bude vyriešené pokarhaním. Ak sa niečoho takého dopustíš v budúcnosti bude to trestný čin bez ohľadu na výšku škody.
bushido pravdu vravi. uprimne ti prajem, nech mas z toho nejaky problem.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Nechcel som sa nejako vytiahnuť ani vychovávať. Na to je už neskoro, kazdy má vlastnu hlavu a musí rozoznať čo je chamtivosť. Obohacovanie sa na úkor iných je z najhorších vlastnosti. Hlavne sa treba vcítiť do kože toho druhého.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Bushido nenasiel si ty aj oblak spadnuty z neba a aj ten si vratil nie?Mozem osrat cele svedomie a aj typek co stratil ten telefon ti moze osrat cele svedomie ked sa mu telefon nedostane do ruk.Nie je absolutne jedno ci si telefon necham ja alebo policajt?Teraz mi uprimne povedzte : kolko pripadov poznate ze nejaky clovek dal hladat telefon a policia mu ho fakt nasla.Ja osobne poznam pripad jeden v ktorom telefon bol fakt vrateny.Ale to mal chlapec znameho na policii.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

co z toho vyplyva??? ze ak som prasak tak si ho necham ak nie tak ho vratim...to je len na tom danom cloveku ktory MT najde ze ako sa zachova

pozeram ze uz zase rozoberate diskusiu ze ci by to policajt vratil alebo nie ja si myslim ze to je jeho prvorada povinnost! a ak by ho nevratil tak taky clovek nema co v PZ robit...

Inac bratrankovi niekde vypadla penazenka o 3 hodky mu zavolal nejaky mladik ze ma jeho penazenku...cely natesny,mal tam vsetky doklady kreditky...a este nakoniec dal chlapikovi 500sk za nalezne...
imho je to fajn pocit prakticky za to nic necakas ale mozno dostanes
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Policajt si nič take dovoliť nemôže, rychlo by vyletel pretože o tom musí viesť záznami... Ale ja som všetko vrátil osobne. V podstate som vždy bol veľmi zvedaví na reakciu ľudí. Ja mám veľmi dobrý pocit ked vidím udiveny ksycht, že ako je to možné že mi to niekto vrátil a pri tom by to malo byť normálne.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Bushido napísal:Policajt si nič take dovoliť nemôže, rychlo by vyletel pretože o tom musí viesť záznami... Ale ja som všetko vrátil osobne. V podstate som vždy bol veľmi zvedaví na reakciu ľudí. Ja mám veľmi dobrý pocit ked vidím udiveny ksycht, že ako je to možné že mi to niekto vrátil a pri tom by to malo byť normálne.
da sa nieco take ze sa mozes ist informovat ci to bolo alebo nebolo vratene? keby som chcel zistit ci to vratili povodnemu majitelovi
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Tiez patrim ku skazenym. Mne samemu uje*ali mobil, penazenku, dalsi mobil som si niekde zabudol, hodinky, ktore som nechal pol hodinu bez dozoru, samozrejme zmizli. Raz som nasiel penazenku s vacsim obnosom penazi, nevratil som ju, nehladal som ho majitela, tie prachy sme si s kamaratmi uzili, kedze som ju nasiel opity :) To iste spravim, kebyze najdem mobil, iba by to bol nejaky smejd, ten by som vratil. Nuz a teraz mi povedzte, ze som tu taky skazeny jediny :wink:
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Jasné ale ak sa to neobjasní do nejakej doby, vec sa stáva majetkom štátu...
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Bushido napísal:Jasné ale ak sa to neobjasní do nejakej doby, vec sa stáva majetkom štátu...
to znamena ze ide to do depozitu alebo co sa s tym potom robi ?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Kukiak nasiel som 1 mobil a 1 penazenku.
A sam som raz stratil penazenku ...

Mobil bol zapnuty tak som zavolal kontaktu "Anjelik" oznamil som ze som nasiel tento telefon ... Nechal som na seba kontakt ... Po hodine sa mi majitel ozval ... Dosiel si po telefon a nechal mi 200Sk

Penazenka obsahovala asi 10Kreditiek, Kvantum uctov, Vodicak, OP, ID z prace, asi 1500Sk atd ...
Nasiel som si cislo do jeho firmy ... Zavolal som ze ci maju takeho zamestnanca ... Nechal som na seba kontakt ...
Taktiez dosiel ... a zobral ma na pivo.

A ked som ja stratil penazenku tak sa mi chlapik ozval a doniesol mi ju.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:Kukiak nasiel som 1 mobil a 1 penazenku.
A sam som raz stratil penazenku ...

Mobil bol zapnuty tak som zavolal kontaktu "Anjelik" oznamil som ze som nasiel tento telefon ... Nechal som na seba kontakt ... Po hodine sa mi majitel ozval ... Dosiel si po telefon a nechal mi 200Sk

Penazenka obsahovala asi 10Kreditiek, Kvantum uctov, Vodicak, OP, ID z prace, asi 1500Sk atd ...
Nasiel som si cislo do jeho firmy ... Zavolal som ze ci maju takeho zamestnanca ... Nechal som na seba kontakt ...
Taktiez dosiel ... a zobral ma na pivo.

A ked som ja stratil penazenku tak sa mi chlapik ozval a doniesol mi ju.
heh tak ti si taka dobra dusa :)

ale mas porekadlo ci prislovie ci co to je ze za dobro dobro nikdy necakaj pokial som ho spravne pochopil
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

lollo napísal:to znamena ze ide to do depozitu alebo co sa s tym potom robi ?
Raz za cas je aukcia, kde si ludia mozu tieto veci kupit, pripadne sa pre vec najde vyuzitie v statnom podniku, alebo ju niekomu daruju, pripadne vyhodia.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

heh najdu dajme tomu N90 tak pochybujem ze ju budu drazit to pojde asi medzi ludi v PZ :) ale to uz je jedno zopar krat nam prisiel domov taky letak ze predaj zhabany z colnice ale to uz davnejsie a ze je moznost si nieco kupit
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Colnica predava zhabany tovar ... Ale o Policii som este nepocul.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

To už je ako sa hovorí vyššia politika, ktorá s policajtami možno ani vela nemá... Neviem kde to skončí...
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

boborko napísal:Ja som sa spital ze co povedal ten komu ho vzali ...ze ci ho prepadli a okradli mu mobil alebo co...a ze nahlasil toto: sedel som so psom na lavicke na ktorej som mal polozeny mobilny telefon...isiel som sa prejst so psom ale ked som sa tam o par minut vratil tak tam uz nebol...
tak nie je to idiot ze si necha mobil na lavicke a prechadza sa so psom? retard
a ze par minut? ten si ten mobil ani nezasluzil vratit
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

daj potom vediet ako to dopadlo (teda ak ta hned nezavru). som dost zvedavy. a je to dost zauimave.
Napísať odpoveď