a to co sa tu riesilo ze aky som halzel ze sa obohacujem na ukor inych a podobne veci...nemam cash na taky mobil i ked to nieje najdrahsi mobil...urcite by som ho nevratil ani nic v buducnosti bo ked som raz nasiel doklady a POCTIVO som ich vratil tak majitel po mne zacal kricat ze tam mal nvm kolko tisic korun a ze mu ich mam vratit...ja som to nasiel bez nich , cisto doklady a nic ine a kedze chcel odo mna nahradu a zacinal byt agresivny tak som zdrhol...teraz tu nerieste ze koli jednej zlej skusenosti som sa zmenil a koli tomu mozno vela cestnych ludi prislo o svoje veci ale je to proste tak a svoj postoj nemam v plane zmenit...
podalsie neboli ste na stanici so mnou tak neviete ako sa tam chovali...nebolo to bohvie co...
kazdopadne pripad je vyrieseny , policajt zavolal majitelovi mobilu - aspon sa tak tvaril ze vola...nesom si isty ale asi mam zapis no nic ine sa okolo toho neriesi kedze som ho odovzdal dobrovolne...
to je vsetko...ak tu nechcete rozoberat charakter cloveka ked nevratil mobil alebo nejake ine zaujimave temy tak to tu mozte ukoncit a zavret...
boborko v pripade ze by na mna majitel odcudzenej veci zacal vrieskat ze tam mal neviem kolko penazi tak by som spravil jednu vec.
Slusne mu vysvetlil ze nie som odkazany na jeho peniaze ... Ak by nadalej tvrdil svoje podla vsetkeho by som mu ju hodil o zem a siel svojou cesou.
a zase raz som našiel mobil ... môj starý už ledva ide tak rozmýšlam že si ho nahám ale kebyže už druhý krát skončím na polícii tak by to asi moc dobre nedopadlo ...
//autoeditácia príspevku (26 Mar 2010, 9:41)
SE K610i ... viem že by som sa mal poučiť z predchádzajúcej skúsenosti ale jedno sa stále nezmenilo : nemám cash ... starý mobil sa pokazil a na na nový nemám ...
tento krát mám dvoch svedkov čo boli pri tom keď som ho ! NAšIEL ! ... len fakt nvm čo mám robiť bo mobil sa mi zíde a kedže ten čo som mal doteraz je nepoužitelný tak nvm čo s týmto ...
Stastkar.Ja mam s tymto stracanim a nachadzanim dobre skusenosti.Stratil som asi 4 krat penazenku a vzdy sa mi vratila.Peniaze mi odtial sice takmer vzdy zmizli ale chvalabohu nenosievam v hotovosti velke obnosy so sebou.A aj tak co tam po nejakej stovecke ked som mohol prist o obciansky, vodicsky, kreditku atd...
Posledny zazitok bol minuleho roka na vianoce.Pisal som na FB nieco stylu ze boli fajn vianoce a podobne a sused mi do komentara napisal "kamo ja mam pre teba najlepsi darcek ... tvoju penazenku ".Tak som ho zobral na pivo a vrelo sa podakoval.
heh to ja mam zase smolu ... kamaratka vravi ze mam eroticke ruky bo coho sa chytim to po####m ... ten mobil co som nasiel mi kamarat vymenil za jeho ... sice horsi ale aspon bola nulova sanca ze ho hladaju policajti ... tak sme si vymenili a za par dni sa pokazil ... den predtim aj pocitac a vsetko ... elektronika ma nema rada asi
Zdar...dnes som našiel mobil (myslím že je to HTC 500), bol zapnutý len som ho dobil keby volal jeho majiteľ, ale nikto sa zatial neozval...klávesnicu má zablokovanú na PIN, takže sa nedostanem ani ku kontaktom. Konkrétne tento mobil sa rozobrať v domácom prostredí nedá (nechcem ho dodrbkať), inak by som pozrel aspoň sériové čislo karty a zavolal do Orange nech kontaktujú majiteľa...ale ani to nie je možné. Nejaké nápady? Zrejme ostáva len odniesť ho policajtom...
ja by som ho radsej dal na policiu, nevies kto ho stratil a nechat si ho doma kym niekto zavola...nevies kto to je a ako zareaguje, mozno ta nakoniec obvini ze si ho ukradol
odnes ho na policiu a mas to z krku