Ako sa stať hackerom - podrobný návod
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Tretíkrát to nebudem mazať, ak to sem chceš dať, tak daj pozor aby si dodržal nasledujúce dva body:jakub1999 napísal:tu je kod na heknutie pokecu
*zmazané*
ale musite mat programy inak normal HTML a to vam nebudem pisat ja sa tu nebudem s.at s pomahanim vam
- 1) zdrojáky do code
2) nebolo to aj tak kompletné (ani prvý, ani druhý krát)
Pre hackerov začiatočníkov ? Si robíš srandu? Si myslíš že hacker je ten ktorý raz klikne a je hacker? Tak to potom sme asi všteci hackeri použiejeme brutus na hesla na pokec a môžeme prehlásiť aký sme frajeri.....TROLCO napísal:no bolo by dobre keby daco take existovalo hlavne pre "heckerov zacitocnikov"
najjednoduksia cesta ako zistit heslo bude socialne izenierstvo ,ale nemusi to vzdy vyjist
tak tak presne takST1GD3R napísal:Pre hackerov začiatočníkov ? Si robíš srandu? Si myslíš že hacker je ten ktorý raz klikne a je hacker? Tak to potom sme asi všteci hackeri použiejeme brutus na hesla na pokec a môžeme prehlásiť aký sme frajeri.....
vies co ti poradim precitaj si http://misthy.szm.sk/ako%20sa%20stat....doc
-
vladenko007
VIP
Ja uz na sude mam poziadavku ohladom dietata ale nie ohladom pocitaca. Pocitac si moze aj zozrat ale nechcem aby tam boli moje fotky a fotky mojho syna.filip102 napísal:Hmm... požiadať o súdny príkaz?
Potrebovala by som tie fotky surne vymazat a mam tam vela dokumentov osobnych v tom pocitaci.
trochu pomoci
Vidim ze si skuseny uz 3 dni sa snazim zistit co sa da ... precital som rozne clanky a tak rozne fora ale predsalen by som potreboval mensiu pomoc aspon trochu ja sa fakt snazim ale niektorim veciam preste nechapem ani ked ich mam pred ocami potreboval by som aspon malu serioznu pomoc,casu mam dost...dakujem za pochopenie...deblasco napísal:na tej stranke typek nehovori zle...
naucte sa programovat...
naucte sa jazyk (anglictnu)
naucte sa unix....
keby tie zasrane decka sa nexcu stat instatnymi hackarmi z vecera do rana, aj by som ich podporoval...
[email protected]
dufam ze Gmail je dostatocne zabespeceny...pritom ako som videl web ceskej policie XD dakujem
-
Blackangel
Light Star
dostat sa na ten pocitac ?:D skus windows live XPcookie28 napísal:Ja uz na sude mam poziadavku ohladom dietata ale nie ohladom pocitaca. Pocitac si moze aj zozrat ale nechcem aby tam boli moje fotky a fotky mojho syna.
Potrebovala by som tie fotky surne vymazat a mam tam vela dokumentov osobnych v tom pocitaci.
-
Deafboy
Darca
to je trochu zložitejšie
Mylím že ak sa v IT všeobecne nevyznš, na pc "niekde" v zahraničí sa nedostaneš.
1) Je treba zistiť minimálne aktuálnu IP adresu daného stroja (ktorá sa však u väčšiny providerov dynamicky mení)
Pomohol by nejaký kontakt na EX, napr MSN, ICQ (cez ktoré sa dá IP zistiť)
2) Ďalej nastačí povedať je tam XP. Záleží na tom aký software, či už bezpečnostný (ktorý by mohol prieniku zabrániť), alebo bežný, ktorého chyba by sa dala na prienik využiť.
3) Tiež je kľúčový spôsob aktuálneho pripojenia na internet. Ak je za routerom, a tovoj EX nevyužíva žiadne servrové aplikácie (nemá nasmerované porty na routeri), je možnosť ako sa dostať k dátam ešte nižšia.
Čo by sa oplatilo skúsiť je vytvoriť stránku so škodlivým kódom, ktorý by využil napríklad chybu v IE, alebo inom prehliadači, a potom mu anonymne poslať link na danú stránku. je ale otázne či link otvori a či potenciálna bezpečnostná diera v systéme vlastne existuje.
Môj názor je taký že jeden človek by v dohľadnom čase na nič neprišiel. A ak by chcel bez tvojho vedomia tieto fotky a dokumenty prechovávať, určite už sú dávno zálohované. Ak nie, pravdepodobne zmiznú pri najbližšom reinstale OS.
Btw. na tejto téme som sa kruto zabavil, budem ju vrelo odporúčať kamarátom a známym
1) Je treba zistiť minimálne aktuálnu IP adresu daného stroja (ktorá sa však u väčšiny providerov dynamicky mení)
Pomohol by nejaký kontakt na EX, napr MSN, ICQ (cez ktoré sa dá IP zistiť)
2) Ďalej nastačí povedať je tam XP. Záleží na tom aký software, či už bezpečnostný (ktorý by mohol prieniku zabrániť), alebo bežný, ktorého chyba by sa dala na prienik využiť.
3) Tiež je kľúčový spôsob aktuálneho pripojenia na internet. Ak je za routerom, a tovoj EX nevyužíva žiadne servrové aplikácie (nemá nasmerované porty na routeri), je možnosť ako sa dostať k dátam ešte nižšia.
Čo by sa oplatilo skúsiť je vytvoriť stránku so škodlivým kódom, ktorý by využil napríklad chybu v IE, alebo inom prehliadači, a potom mu anonymne poslať link na danú stránku. je ale otázne či link otvori a či potenciálna bezpečnostná diera v systéme vlastne existuje.
Môj názor je taký že jeden človek by v dohľadnom čase na nič neprišiel. A ak by chcel bez tvojho vedomia tieto fotky a dokumenty prechovávať, určite už sú dávno zálohované. Ak nie, pravdepodobne zmiznú pri najbližšom reinstale OS.
Btw. na tejto téme som sa kruto zabavil, budem ju vrelo odporúčať kamarátom a známym
Hacker is Cool
Hacker by chcel byt kazdy mno nevim ci sa povazuje za hacking ja dostat sa do emailu ale budis poslite my na [email protected] nejaky navod a co si mam stahnut aby som isiel na kamosov emai ked viem iba jeho meno emailul