Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
lekoklatik
VIP
zelovoc. Som veľký fanúšik Star Warsu /star trek ee/ a nejak ma to nebavilo. Ono ja neviem ale už dlhšiu dobu som sa nezasmial na komédiách takéhoto typu. Tým mám na mysli Že sa fakt snažia byť vtipný tým, že keď urobia niečo vtipné majú kamenné tváre atď... Neviem tomu prísť na chuť. Film nie je zlý ale nesmial som sa dlho
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Duel Frost/Nixon
specialnym sposobom natoceny film pre narocnejsieho divaka ktory si tam najde svoje 9/10
a realny rozhovor na youtube je vazne vsetko
http://www.youtube.com/watch?v=mMRF4s9u ... 08&index=7
specialnym sposobom natoceny film pre narocnejsieho divaka ktory si tam najde svoje 9/10
a realny rozhovor na youtube je vazne vsetko
-
Soviet
Darca
Fanboys? Ak som sa tam zasmial 2x tak aj to je vela..Nuda nuda nuda..zelovoc napísal:pre vsetkych fanusikov star wars a star trek odporucam oddychovu komediu Fanboys.
kto tie filmy nevidel sa asi bude nudit.
Ledva som tomu mohol dat 5/10..Medzi najlepsie filmy v tejto kategorii nehrozi aby bolo vobec spomenute..
Surveillance 7/10 celkom kvalitny a miestami aj vtipny filmec..
http://www.csfd.cz/film/182111-surveillance/
defeat a leko k filmu:
Chlapec v pruhovanem pyzamu som sa docital toto:
Chlapec v pruhovanem pyzamu som sa docital toto:
ako mne po skonceni tohto filmu bolo blbo neviem si predstavit co by to spravilo s 10 rocnym deckomSpíše bych se klonil k tomu, že jde o vhodný film pro děti mezi 10 a 15 lety, které mají přibližné tušení, co to byl Holocaust, a je potřeba jim to trochu více natlouct do hlavy. Tato mládež může ale mít ze závěru filmu docela slušné noční můry.
-
whitecOder
Zablokovaný
anglicky nazov to ma district 13D30RU5 napísal:13.okrsok nie je district ale Banlieue13
mne sa pacil Final fantasy:advent children
a kopec inych ale ti si uz nepominam
daj presny link na ten film, na csfd su 3...Soviet napísal:Fanboys? Ak som sa tam zasmial 2x tak aj to je vela..Nuda nuda nuda..
Ledva som tomu mohol dat 5/10..Medzi najlepsie filmy v tejto kategorii nehrozi aby bolo vobec spomenute..
Surveillance 7/10 celkom kvalitny a miestami aj vtipny filmec..
-
NaiveRicky
Amateur
mne naslo len jeden2Pacaveli napísal:daj presny link na ten film, na csfd su 3...
http://www.csfd.cz/film/226761-fanboys/
Posledné dni som konečne pozrel The Curious Case of Benjamin Button (parádny dej, miestamo som sa trošku nudil, ale jeden z tých lepších) - ďalej Slumdog Millionaire (tu som trošku predvídal, ako to skončí, ale dobrý film, páčili sa mi detské časy) - včera Defiance s Craigom (super film, jeden z najlepších, aké som videl, mám rád túto tématiku) a dnes The Boy in The Striped Pyjamas (krásny film založený na zakázanom priateľstve Nemca a Žida, ten koniec ma takmer rozplakal). Zajtra plánujem pozrieť Gran Torino, keď všetci tak chvália.. prišiel som na chuť konečne aj filmom bez dabingu, je to 1000x lepšie ako s dabingom a potom by som pozrel ešte nejakú drámu.. len neviem už akú, dajte tip na niečo emotívne z posledných rokov.
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Skús napr. The Elephant Man, čo som pozeral nedávno alebo už toľkokrát spomínaný Requiem for a Dream, čo ale nie je príliš "dojímavé"...Innocence napísal:potom by som pozrel ešte nejakú drámu.. len neviem už akú, dajte tip na niečo emotívne z posledných rokov.
Inak by som s drámami vedel poradiť, pretože sledujem takmer výlučne len tento žáner, ale neviem či to bude ono, keďže sa ti páčil film ako "Slumdog Millionaire"...
-
DeFeAt
Medium Professional
no ani nie ze blbo, len jednoducho, krute..Filipito napísal:defeat a leko k filmu:
Chlapec v pruhovanem pyzamu som sa docital toto: ako mne po skonceni tohto filmu bolo blbo neviem si predstavit co by to spravilo s 10 rocnym deckom
ja neviem, ine slovo ma snad nenapada, bol to dobry film.. velmi dobry film
-
Donald_
Medium Expert
urcite si kukni Marley & mepotom by som pozrel ešte nejakú drámu.. len neviem už akú, dajte tip na niečo emotívne z posledných rokov.
-
lekoklatik
VIP
Donald, viem, 100 ľudí 100 chutí, ale Marley and me radi´t medzi srdcervúce drámy je pre mňa osobne neprijateľné. Nechcem ti brať názor, len píšem že pre mňa sa to na drámu ani len nepodobá. Možno je to milé.
Innocence
K tej dráme tak myslím že Changeling s Angelinou Jolie je celkom fajn
Ako si uź napísal Chlapec v Pruhovanom pyžame výborná dráma. Skutočne, skutočne exelentný kúsok.
Výborný film je truman show
tiež nothing but the truth ale to mi príde trošku pritiahnuté za vlasy a dosť vecí ma na tom filme hnevalo.
Defiance je v skutku úžasný film čo sa hereckých výkonov týka. Skutočne, skutočná paráda.
A taktiež veľmy zaujímavo toćený film Tropa de Elite ktorý som tu uź spomenul je tiež skutoćne dobrá snímka.
Taktiež starší film Class.
samozrejme každý z filmov spomenutých pozerať v originálnom znení.
kks vraj priblížiť deťom holocaust. Och.
Innocence
K tej dráme tak myslím že Changeling s Angelinou Jolie je celkom fajn
Ako si uź napísal Chlapec v Pruhovanom pyžame výborná dráma. Skutočne, skutočne exelentný kúsok.
Výborný film je truman show
tiež nothing but the truth ale to mi príde trošku pritiahnuté za vlasy a dosť vecí ma na tom filme hnevalo.
Defiance je v skutku úžasný film čo sa hereckých výkonov týka. Skutočne, skutočná paráda.
A taktiež veľmy zaujímavo toćený film Tropa de Elite ktorý som tu uź spomenul je tiež skutoćne dobrá snímka.
Taktiež starší film Class.
samozrejme každý z filmov spomenutých pozerať v originálnom znení.
nápodobne. Podľa mňa absolútne úžasný film. ten citovaný text ktorý si postol mi príde tak trošku úbohý. Takto podľa mňa reágujú ľudia, ktorí pozerajú 50 filmov za deň a tak sa nedokážu vžiť do niečoho takéhoto. Veď ten film bol zo zaćiatku nanajvýš zaujímavý a už keď sa tam chalani dohadovali źe ćo vyvedú na druhý deň chytil som sa za hlavu a so plačom monitoru hovoril "nie, pre boha tak toto snáď nie"....Filipito napísal:defeat a leko k filmu:
Chlapec v pruhovanem pyzamu som sa docital toto: ako mne po skonceni tohto filmu bolo blbo neviem si predstavit co by to spravilo s 10 rocnym deckom
kks vraj priblížiť deťom holocaust. Och.
Notorious 9/1o
Po dlhsej dobe opät film co stoji za to.
Nie som velky fanusik rapu ale tento film si ma ziskal mnozstvom silnych scen a rovnako aj myslienkami nad ktorymi sa oplati zamysliet.
Po dlhsej dobe opät film co stoji za to.
Nie som velky fanusik rapu ale tento film si ma ziskal mnozstvom silnych scen a rovnako aj myslienkami nad ktorymi sa oplati zamysliet.
-
lekoklatik
VIP
Včera som si pozrel tú disturbiu. Musím povedať že už dlho som nevidel normálny film. Disturbia ma zachránila. Nič zložité s nejakou miliónovou myšlienkou. Pri takomto filme si ja predstavujem oddych. Miestami síce dosť napínavé, ale predsa len je to už stará zabehaná schéma.
Moje hodnotenie 9/10. Mám rád toho mladého herca. myslím že keď vyrastie bude to zver. V mojich očiach určite
Jednoznačne odporúčam.
Moje hodnotenie 9/10. Mám rád toho mladého herca. myslím že keď vyrastie bude to zver. V mojich očiach určite
Jednoznačne odporúčam.