Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Plasmon
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Plasmon »

Vcera som si pozrel film Milionar z chatrce.Bola to dobra drama s peknym a pribehom a zamotanym dejom.Vyborna hudba, prijemni herci a malo to hlavu aj patu.Inak jedna vec co sa mi na tomto filme nepacila je, ze dej sa rozvijal velmi zdlhavo, tych 120 minut je az moc. Moje honotenie 8/10. :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

pre vsetkych fanusikov star wars a star trek odporucam oddychovu komediu Fanboys.
kto tie filmy nevidel sa asi bude nudit.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

zelovoc. Som veľký fanúšik Star Warsu /star trek ee/ a nejak ma to nebavilo. Ono ja neviem ale už dlhšiu dobu som sa nezasmial na komédiách takéhoto typu. Tým mám na mysli Že sa fakt snažia byť vtipný tým, že keď urobia niečo vtipné majú kamenné tváre atď... Neviem tomu prísť na chuť. Film nie je zlý ale nesmial som sa dlho
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Duel Frost/Nixon
specialnym sposobom natoceny film pre narocnejsieho divaka ktory si tam najde svoje 9/10 :wink:

a realny rozhovor na youtube je vazne vsetko :D http://www.youtube.com/watch?v=mMRF4s9u ... 08&index=7
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

zelovoc napísal:pre vsetkych fanusikov star wars a star trek odporucam oddychovu komediu Fanboys.
kto tie filmy nevidel sa asi bude nudit.
Fanboys? Ak som sa tam zasmial 2x tak aj to je vela..Nuda nuda nuda..
Ledva som tomu mohol dat 5/10..Medzi najlepsie filmy v tejto kategorii nehrozi aby bolo vobec spomenute..

Surveillance 7/10 celkom kvalitny a miestami aj vtipny filmec..
http://www.csfd.cz/film/182111-surveillance/
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

defeat a leko k filmu:
Chlapec v pruhovanem pyzamu som sa docital toto:
Spíše bych se klonil k tomu, že jde o vhodný film pro děti mezi 10 a 15 lety, které mají přibližné tušení, co to byl Holocaust, a je potřeba jim to trochu více natlouct do hlavy. Tato mládež může ale mít ze závěru filmu docela slušné noční můry.
ako mne po skonceni tohto filmu bolo blbo neviem si predstavit co by to spravilo s 10 rocnym deckom
whitecOder
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa whitecOder »

D30RU5 napísal:13.okrsok nie je district ale Banlieue13

mne sa pacil Final fantasy:advent children

a kopec inych ale ti si uz nepominam
anglicky nazov to ma district 13 :wink:
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Soviet napísal:Fanboys? Ak som sa tam zasmial 2x tak aj to je vela..Nuda nuda nuda..
Ledva som tomu mohol dat 5/10..Medzi najlepsie filmy v tejto kategorii nehrozi aby bolo vobec spomenute..

Surveillance 7/10 celkom kvalitny a miestami aj vtipny filmec..
daj presny link na ten film, na csfd su 3...
NaiveRicky
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NaiveRicky »

No podla mňa najlepší film za celé obdobie aký som videl je určite GRAN TORINO 9,9/10

Vidno že Clint Eastwood ozaj nemá ani jeden zlý film. Tiež sa mi velmi páčil Crank: High Voltage 6/10, teda taká perfektná "somarina" malo to aspoň grády a brutálne scény.
Filipito
Darca
Darca

2Pacaveli napísal:daj presny link na ten film, na csfd su 3...
mne naslo len jeden :)
http://www.csfd.cz/film/226761-fanboys/
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

filipito: myslim ze myslel Surveillance :wink:
Filipito
Darca
Darca

aha tak potom pardon, ja som myslel fanboys :wink:
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Posledné dni som konečne pozrel The Curious Case of Benjamin Button (parádny dej, miestamo som sa trošku nudil, ale jeden z tých lepších) - ďalej Slumdog Millionaire (tu som trošku predvídal, ako to skončí, ale dobrý film, páčili sa mi detské časy) - včera Defiance s Craigom (super film, jeden z najlepších, aké som videl, mám rád túto tématiku) a dnes The Boy in The Striped Pyjamas (krásny film založený na zakázanom priateľstve Nemca a Žida, ten koniec ma takmer rozplakal). Zajtra plánujem pozrieť Gran Torino, keď všetci tak chvália.. prišiel som na chuť konečne aj filmom bez dabingu, je to 1000x lepšie ako s dabingom a potom by som pozrel ešte nejakú drámu.. len neviem už akú, dajte tip na niečo emotívne z posledných rokov.
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Innocence napísal:potom by som pozrel ešte nejakú drámu.. len neviem už akú, dajte tip na niečo emotívne z posledných rokov.
Skús napr. The Elephant Man, čo som pozeral nedávno alebo už toľkokrát spomínaný Requiem for a Dream, čo ale nie je príliš "dojímavé"...
Inak by som s drámami vedel poradiť, pretože sledujem takmer výlučne len tento žáner, ale neviem či to bude ono, keďže sa ti páčil film ako "Slumdog Millionaire"...
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

Filipito napísal:defeat a leko k filmu:
Chlapec v pruhovanem pyzamu som sa docital toto: ako mne po skonceni tohto filmu bolo blbo neviem si predstavit co by to spravilo s 10 rocnym deckom
no ani nie ze blbo, len jednoducho, krute..
ja neviem, ine slovo ma snad nenapada, bol to dobry film.. velmi dobry film
Donald_
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Donald_ »

potom by som pozrel ešte nejakú drámu.. len neviem už akú, dajte tip na niečo emotívne z posledných rokov.
urcite si kukni Marley & me
lekoklatik
VIP
VIP

Donald, viem, 100 ľudí 100 chutí, ale Marley and me radi´t medzi srdcervúce drámy je pre mňa osobne neprijateľné. Nechcem ti brať názor, len píšem že pre mňa sa to na drámu ani len nepodobá. Možno je to milé.

Innocence
K tej dráme tak myslím že Changeling s Angelinou Jolie je celkom fajn
Ako si uź napísal Chlapec v Pruhovanom pyžame výborná dráma. Skutočne, skutočne exelentný kúsok.
Výborný film je truman show
tiež nothing but the truth ale to mi príde trošku pritiahnuté za vlasy a dosť vecí ma na tom filme hnevalo.
Defiance je v skutku úžasný film čo sa hereckých výkonov týka. Skutočne, skutočná paráda.
A taktiež veľmy zaujímavo toćený film Tropa de Elite ktorý som tu uź spomenul je tiež skutoćne dobrá snímka.
Taktiež starší film Class.
samozrejme každý z filmov spomenutých pozerať v originálnom znení.

Filipito napísal:defeat a leko k filmu:
Chlapec v pruhovanem pyzamu som sa docital toto: ako mne po skonceni tohto filmu bolo blbo neviem si predstavit co by to spravilo s 10 rocnym deckom
nápodobne. Podľa mňa absolútne úžasný film. ten citovaný text ktorý si postol mi príde tak trošku úbohý. Takto podľa mňa reágujú ľudia, ktorí pozerajú 50 filmov za deň a tak sa nedokážu vžiť do niečoho takéhoto. Veď ten film bol zo zaćiatku nanajvýš zaujímavý a už keď sa tam chalani dohadovali źe ćo vyvedú na druhý deň chytil som sa za hlavu a so plačom monitoru hovoril "nie, pre boha tak toto snáď nie"....
kks vraj priblížiť deťom holocaust. Och.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Mne sa páčil film Disturbia.. dobrá atmosféra, obstojná pointa, dobré výkony hercov, pekná ženská :lol: .. a napínavé. Milujem takéto filmy :oops:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Notorious 9/1o
Po dlhsej dobe opät film co stoji za to.
Nie som velky fanusik rapu ale tento film si ma ziskal mnozstvom silnych scen a rovnako aj myslienkami nad ktorymi sa oplati zamysliet.
lekoklatik
VIP
VIP

Včera som si pozrel tú disturbiu. Musím povedať že už dlho som nevidel normálny film. Disturbia ma zachránila. Nič zložité s nejakou miliónovou myšlienkou. Pri takomto filme si ja predstavujem oddych. Miestami síce dosť napínavé, ale predsa len je to už stará zabehaná schéma.
Moje hodnotenie 9/10. Mám rád toho mladého herca. myslím že keď vyrastie bude to zver. V mojich očiach určite :)
Jednoznačne odporúčam.
Napísať odpoveď