2pacaveli:na vlaku?ja si nič také nepamatám...
X-Men Origins - Wolverine(TM)
-
zdenko.xxxx
Light Star
stačí urobiť dvojskok, skočíš klapkou a ako budeš padať druhý raz stlačíš klapku a si na tom lane žiadna iná cesta není!!!lollo napísal:som tu a nemozem doskocit na to lano si myslim ze na to treba skocit nejako zhora ale ziadnu cestu som nenasiel
tam hore je taka velka klada resp zavesene zelezo
podarilo sa mi cvaknut tu assassininac su dot silne ked ich je vela je to obtiazne
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
okay lebo som netusil co tam treba spravitzdenko.xxxx napísal:stačí urobiť dvojskok, skočíš klapkou a ako budeš padať druhý raz stlačíš klapku a si na tom lane žiadna iná cesta není!!!
-
lekoklatik
VIP
Podľa mňa to bude zlý crack. Akú verziu máš stiahnutú? používaš správny crack na verziu? Nemá tam byť nejaký patch?...Stanlezz napísal:nazdar... stiahol som si tuto hru, nainstaloval, kopiroval crack od rld, spustil... presli uvodne animacky, a potom ked isiel loading, tak mi to vyhodilo tento error... neviete co s tym?
uz som to aj preinstaloval a vela krat spustil...
PC:
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7300 @ 2.66GHz
2.0 GB RAM
Microsoft Windows XP Professional (Build Service Pack 32600)
NVIDIA GeForce 9500 GT (GeForce 9500 GT)
mam verziu od RLD... nepatchoval som ani nic... proste som nainstaloval, skopiroval crack, spustil, uvodne animacky a crash...lekoklatik napísal:Podľa mňa to bude zlý crack. Akú verziu máš stiahnutú? používaš správny crack na verziu? Nemá tam byť nejaký patch?...
-
lollo
Professional
inac ktorym si to spustal? lebo ja ked som spustil s tym crackom tak mi neslo musel som spustit ten bat subor co tam je mozno ti to pomozeStanlezz napísal:mam verziu od RLD... nepatchoval som ani nic... proste som nainstaloval, skopiroval crack, spustil, uvodne animacky a crash...
/dalsi obrazok
booze, ked toto frajerka uvidi, ze z wolverina - jej boha medzi muzmi - spravili aj hru, tak ma urcite prinuti aby som si to dade splasil. ale pocul som ze tato hra ma nejake brutalne osetrenia. ze cracknut sa da uplne hladko ale ako nahle clovek strci usb dnuka do mechaniky a potoim s nim zajde k pc ktore je online, alebo rovno sa pripoji na net a nie je pritom ani spustena hra, tak sa nacita nejaky register a odosle sa sprava do nejakeho centra boja proti nelegalnej cinnosti. {neviem ako sa to v skutocnosti vola tak som to aspon takto opisal vo vymyslenom nazve} a tam sa zbieraju taketo informacie o jednicovi a ked ma toho vela na triku tak mu prosto pride niekto zaklopat na dvere a napari mu pokutu. no tak neviem ci sa mi chce koli par stiahnutiam splacat dalsiu hypoteku. asi si pockam kym to nebudu mat na www.progamingshop.sk
-
lollo
Professional
ty mas kocku to s nou zijes v lesbickom vztahu ked pohlavie mas z si zenajohauac napísal:booze, ked toto frajerka uvidi, ze z wolverina - jej boha medzi muzmi - spravili aj hru...
no... keby ste videli niekde nejaky patch alebo iny crack, tak mi pls napiste... alebo keby ste videli reisenie...lollo napísal:ty mas kocku to s nou zijes v lesbickom vztahu ked pohlavie mas z si zenabtw seci ludia tuto hru co sem o nej pisu ju maju kupenu
najlepsie sa kupuju z torrentov
alebo ked mas PA na rapide