Najhorsi film

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deMarkqo »

lekoklatik napísal:Pittov výkon v burn after reading bol vśak skvelý. Nenormálne som sa na ňom bavil. A ten jeho "posledný" xicht. Nemohol som.
ano Pitt tam bol samozrejme najlepsi, na nom sa dalo aspon zasmiat, ale ostatok to bolo strasne..!! od malcovica som cakal aj nieco insie ako jeho neustale F ** K ing kazde druhe slovo...snazil som sa cely cas film pochopit, ale nepodarilo sa mi to :?

lekoklatik: keby tam nebol Pitt tak by som asi odisiel z kina, no neviem proste som cakal uplne nieco ine od toho filmu..pre mna najhorsi film :(
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

No ja som teraz dopozeral Green Street Hooligans 2. Strašná blbosť. Fakt. Zabijácke pohľady, reči, príbeh som si čítal pekne dopredu /síce nvm či príbeh :D/... Ja ani neviem čo napísať. Som z toho tak sprostý ako bol samotný film... Ani jeden jediný bod. Ani jeden. Žiadny herecké "výkony", hudba otras, proste sa nehodoila nikam a takmer žiadna nebola. Ak bola tak klasický pop z rádia... a ja už ani neviem čo... Odpad

//prakticky som to napísal :-P
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

lekoklatik napísal:No ja som teraz dopozeral Green Street Hooligans 2.
tento film nemal mat pokracovanie podla mna
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

The Wackness - hlupe a o nicom, ani som to nedopozeral...
TaggerxXx
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa TaggerxXx »

Tomasito napísal:Je ich viac ... no najsamuuuplna cctina bol Jeepers Creepers :woa:
mne sa Jeepers Creepers lubil :) ale kktina je 13 hra smrti stahujem to ako kkt a totoal blbost
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

neviem ci to tu uz niekto nespomenul, sorry ak hej, ale spolocnost TROMA entertainment vydava neskutocne hrozne filmy, mal som moznost vidiet len par, ale cista hroza, pozrite si tie ukazky stoji to za to :wink:

Den matiek
http://www.csfd.cz/film/37157-den-matek-mothers-day/
http://www.youtube.com/watch?v=3QsKYaRQv-c

Surf Nazis Must Die :lol: :lol:
http://www.csfd.cz/film/147736-surf-nazis-must-die/
http://www.youtube.com/watch?v=bWvAtqhuiI4&feature=fvst

Monster in the closet :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=VZtGOef5aCg
lekoklatik
VIP
VIP

margera. OCívidne nechápeš pointu napr Mothers day... Nevadí... Nemôžu byť všade len hollywoodske pi*****
kenvelo177
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kenvelo177 »

jednoznacne dragonball evolution. totalna blbost, lutujem ze som to vobec pozeral a odporucam ani si to radsej nepozriet. hlavne ak ste fanusik serialu..
Thrash/Death
Star
Star

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

No po včerajšku určite House of the dead, boha to bola taka kktina že som sa nevedel dočkať kedy to skončí :evil:
maks
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa maks »

najhorsi film asi ta blbost Pracoval som u anglickeho krala to som mal dost ked som videl len reklamu a este Tepla hora tu mi je fakt proti srsti
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

maks: Mas na mysli cesky film Obshluhoval jsem anglickeho krale??? Ak ano, tak tebe by mali zakazat pozerat sa na filmy, aby si nemohol taketo hluposti pisat.
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

hojko: suhlasim, ceske filmy su nahodou vescinou velmi podarene, ci uz stare, ci nove..

ja nemam rad star wars, segalovky a vecsinu takychto akcnych americkych blbosti :?

radsej si pozriem cesku klasicku komediu :)
lekoklatik
VIP
VIP

Ono Star Wars sa podľa mňa nedá nejak exxtrémne radiť medzi hollywoodske jednokopytné sračky... Pre mňa je to legenda. Originalita

Ale pre mňa nie najhorším ale nedobrým filmom je "Vy nám taky šéfe". Nejak ma to nechytilo. Pár vtipných situácií, ale trochu som v tom cítil kameňák.
"dobrý deň, ja som prišiel na tú rolu toho syna."
"Prepáčte ale na základe diváckeho hlasovania sme do snímku museli obsadiť skor dcéru."
"aha. tak ja teda budem hrať tú dcéru"
Toto sa mi už zozačiatku nepozdávalo.
Pre chytrolínov dialóg bol Česky.
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

G0lDiER_ napísal:hojko: suhlasim, ceske filmy su nahodou vescinou velmi podarene, ci uz stare, ci nove...
České filmy (až na veľmi málo výnimiek) s príchodom 90-tych rokov stratili svoju kvalitu a najčastejšie sa u západných susedov produkujú brakové komédie...

Zato Československá kinematografia z rokov cca. 1960 - 1970 je skutočný skvost (tvorená hlavne trezorovými filmami ako "Spalovač mrtvol", "Ucho" či "Případ pro začínajícího kata"...)...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Hej, akurat na spalovacovi mrtvol mi vadilo, ako keby ten kameraman mal v rukach prvykrat kameru so zoomom, tak to patricne citit na tych zaberoch a krutych zoomoch do tvare.
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

crank 2. nemohol som to prehltnut. sory ale je to totalna kravina. viem ze tento film sa nema brat vazne a je to iba oddychovka + hodnotenie 7,3/10 je uplne prehnane. ja by som tomu dal max 4/10
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

maks napísal:najhorsi film asi ta blbost Pracoval som u anglickeho krala to som mal dost ked som videl len reklamu a este Tepla hora tu mi je fakt proti srsti
Mne sa ten film pacil nahodou...
Inak mne najhorsi film co si tak spomeniem som len tak raz zapol a ani som to nedokukal bol Highlander 2...
K€NNY
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa K€NNY »

suhlasim s uzivatelom kachna...Crank High Voltage.... otras 4/10 je vela by som povedal :) no ok za Jasona v hlavnej ulohe 4 :lol:
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Segalovky, van dammovky, chucknorriskovky, killbillovky (ale odtiaľ si občas rád zahvízdam tú zvučku :D ), hostely, Playgirl, rosamundepilcherovky, kruh1-2 a mnoho iných.. to ani nie sú filmy podľa mňa. :smt117 :aasmile2:

A najhoršia vec, čo sa kedy dostala na plátno: To s tým inteligentným výťahom (už to tu niekto spomemínal, na názov si neviem spomenúť), ktorý vraždil. To sú fakt :censored: takéto filmy :lol: Keď som toto uvidel... no fakt :samovrazda:

edit:// Výťah smrti.. vďaka za radu :D Tak to bol proste vrchol. A som zabudol spomenúť aj Panic je nanic... otras proste
whitecOder
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa whitecOder »

Muffi napísal:Segalovky, van dammovky, chucknorriskovky, killbillovky (ale odtiaľ si občas rád zahvízdam tú zvučku :D ), hostely, Playgirl, rosamundepilcherovky, kruh1-2, startrekovky a mnoho iných.. to ani nie sú filmy podľa mňa. :smt117 :aasmile2:

A najhoršia vec, čo sa kedy dostala na plátno: To s tým inteligentným výťahom (už to tu niekto spomemínal, na názov si neviem spomenúť), ktorý vraždil. To sú fakt :censored: takéto filmy :lol: Keď som toto uvidel... no fakt :samovrazda:
vytah smrti :smt023
Napísať odpoveď