VS - ucenie na skusky alebo rady skusenych

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

No takže mňa za 11 dní čakajú štátnice, prechľastal som na nakoniec až ku koncu :)

A pre skúškami netreba zbytočne stresovať, ja som sa vždy učil najviac deň pred, až na prvý ročník.
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Uz neraz som si dal predsavzatie ze sa zacnem ucit priebezne. Ehe. :lol:
Po novom si davam predsavzatie ze sa vobec naucim na skusku. Odradza ma to ked sa vela ucim a vychytam blby test a mam malo bodov. Ale su aj take pripady kedy sa takmer nic neucim, sadme mi test, nieco opisem a s vysledkom som spokojny. Tak si vravim na co sa ucit ked vsetko je to o stasti.
(My mame vsetky skusky pisomnou formou.)
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Ja uz mam po skuskovom. Bakalarsky rocnik=skrateny semester. Este nejak dokopat BP a mozu prist prazdniny. :)

No a k tomu uceniu-zalezi, aky predmet dotycneho studenta caka. Napr tento semester mi na jeden predmet stacilo uplne sadnut dve hodinky den pred skuskou a nebol ziaden problem. Zato iny predmet som studoval takmer tyzden a dakujem panu bohu, ze sa podaril :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

O 4 hodiny 42 minut prva skuska a ja sedim za PC a ani sa neucim ani nespim... a potom to tak dopada, ze Vesper? :D

Kazdopadne na zajtra som sa celkom aj pripravoval, tak hadam to bude fajn.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ja mám budúcu stredu anatómiu. Moja krásna prvá skúška :D Už mala byť tento týždeň, ale radšej som si to preložil. Môj problém je v tom, Že som sa akosi zabudol ućiť. Naposledy som sa učil na základnej. Maturitu nepočítam, to nebolo učenie. A tak som teda zvedavý ako zvládnem tie latinské kosti :o
Každopádne ako ste už písali, Vškolského života si užívam. Možno viac než by som mal :D
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Mne sa skuskove skoncilo skor, nez sa zacalo :lol:
(mal som len jedinu skusku, a to v piatok v predtermine, z modelovania a optimalizacie).
Uz ma caka len odovzdat bakalarku na studijnom a cakat na oponentsky posudok... potom statnice a finito :)
Napísať odpoveď