A pre skúškami netreba zbytočne stresovať, ja som sa vždy učil najviac deň pred, až na prvý ročník.
VS - ucenie na skusky alebo rady skusenych
Uz neraz som si dal predsavzatie ze sa zacnem ucit priebezne. Ehe.
Po novom si davam predsavzatie ze sa vobec naucim na skusku. Odradza ma to ked sa vela ucim a vychytam blby test a mam malo bodov. Ale su aj take pripady kedy sa takmer nic neucim, sadme mi test, nieco opisem a s vysledkom som spokojny. Tak si vravim na co sa ucit ked vsetko je to o stasti.
(My mame vsetky skusky pisomnou formou.)
Po novom si davam predsavzatie ze sa vobec naucim na skusku. Odradza ma to ked sa vela ucim a vychytam blby test a mam malo bodov. Ale su aj take pripady kedy sa takmer nic neucim, sadme mi test, nieco opisem a s vysledkom som spokojny. Tak si vravim na co sa ucit ked vsetko je to o stasti.
(My mame vsetky skusky pisomnou formou.)
Ja uz mam po skuskovom. Bakalarsky rocnik=skrateny semester. Este nejak dokopat BP a mozu prist prazdniny.
No a k tomu uceniu-zalezi, aky predmet dotycneho studenta caka. Napr tento semester mi na jeden predmet stacilo uplne sadnut dve hodinky den pred skuskou a nebol ziaden problem. Zato iny predmet som studoval takmer tyzden a dakujem panu bohu, ze sa podaril
No a k tomu uceniu-zalezi, aky predmet dotycneho studenta caka. Napr tento semester mi na jeden predmet stacilo uplne sadnut dve hodinky den pred skuskou a nebol ziaden problem. Zato iny predmet som studoval takmer tyzden a dakujem panu bohu, ze sa podaril
-
lekoklatik
VIP
Ja mám budúcu stredu anatómiu. Moja krásna prvá skúška
Už mala byť tento týždeň, ale radšej som si to preložil. Môj problém je v tom, Že som sa akosi zabudol ućiť. Naposledy som sa učil na základnej. Maturitu nepočítam, to nebolo učenie. A tak som teda zvedavý ako zvládnem tie latinské kosti
Každopádne ako ste už písali, Vškolského života si užívam. Možno viac než by som mal
Každopádne ako ste už písali, Vškolského života si užívam. Možno viac než by som mal