LOST
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Priblizny scenar maju na cely LOST davno..Len samozrejme za behu ho upravuju..Vid niektore smrti hercov..M@rt1n napísal:ja mám pocit že oni ten scenár vymýšľajú za pochoduskončí jedna časť a hneď vymyslia dáku volovinu na ďalšiu ale zas ty by im nevydal čas na natáčanie
čiže je to asi len moja šialená teória
-
djxtreme
Light Professional
to si nemyslim...ved da sa uviest velmi vela pripadov kedy nieco z prvej,druhej alebo tretej serie nadvazuje na piatu a celkom to do seba napada...takze urcite to nebude zo dna na denM@rt1n napísal:ja mám pocit že oni ten scenár vymýšľajú za pochoduskončí jedna časť a hneď vymyslia dáku volovinu na ďalšiu ale zas ty by im nevydal čas na natáčanie
čiže je to asi len moja šialená teória
-
djxtreme
Light Professional
z toho vyplyva len jedno...nebude sa pocas 6. serie moc objavovat, cize moze sa stat ze naozaj zomrelajackb napísal:!!!SPOILER ALERT!!!:
podla lost.cz by sa Juliet mala objavovat aj v 6 sezone, aj ked nie ako hlavna hrdinka, ale len ako hostujuca postava
Zdravím ,
nezvestných som kukával dakedy na JOJke , prvú a myslím druhú sériu , teraz som to začal kukať od začiatku ( ťahám si to postupne z netu ) , jak je to z natáčaním , dopočul som sa o piatej sérii , je už hotová ? Je odvysielaná/vysiela sa ? Na akom konkrétne (predpokladám zahraničnom) kanály ?
Natáča sa šiesta ?
Ešte by som vás poprosil či neviete nejaké sk/cz weby/fóra o nezvestných , teda okrem lost.cz to poznám .
Dik moc

nezvestných som kukával dakedy na JOJke , prvú a myslím druhú sériu , teraz som to začal kukať od začiatku ( ťahám si to postupne z netu ) , jak je to z natáčaním , dopočul som sa o piatej sérii , je už hotová ? Je odvysielaná/vysiela sa ? Na akom konkrétne (predpokladám zahraničnom) kanály ?
Natáča sa šiesta ?
Ešte by som vás poprosil či neviete nejaké sk/cz weby/fóra o nezvestných , teda okrem lost.cz to poznám .
Dik moc
-
hojko
Site Admin
Tak som konecne dopozeral piatu seriu a vobec nechapem tomu s tym Johnom, ze bol pri Jackobovi a este aj mrtvy v truhle. Vybuch bomby ma potesil, kto vie co sa zmeni, ale vela toho asi nie, myslim si, ze sa dostanu spat kde boli aj predtym, cize sa tych 30 rokov zmaze.
Edit: JJ, myslel som s Johnom.
Edit: JJ, myslel som s Johnom.
-
Fata! ChaoS
Star
Veď to je ten týpek, ktorý bol na začiatku toho dvojdiela s Jacobom a hovoril mu, že jak veľmi ho chce zabiť a mám takú teóriu na všetko ohľadom Jacoba a toho týpka č. 2
Niekedy dávno, keď ešte tá veľká socha bola úplná tam bol Jacob s tým neznámim mužom, ktorý si prial Jacoba zabiť, ale nejakým spôsobom ho asi on nevedel zabiť a preto potreboval nejaké "zadné dvierka" ako to aj hovorili. Nuž a podĺa mňa je to jasná vec, že John Lock je mŕtvy a TEN kto nabral jeho podobu je aj zaroveň TEN muž, ktorý sa vtedy rozprával Jacobom, no a ja si myslím, že to je zároveń aj tá PRÍŠERA, toťiž, keď bol falošný John a Ben za príšerou, tak ten falošný lock sa nejak vyparil a zároveň sa tá príšera zobrazila v podobe Benovej dcéry a hovorila Benovi, nech sa neopováži ani len dotknúť Johna a aby poslúchal každé jeho slovo inak ho zabije. Lenže podľa mňa tá príšera nieje taká sprostá aby nevedela, že John nie je mŕtvy, čiže ona by to mala vedieť, takže jediné rozumné riešenie je, že falošný John Lock, Príšera a ten tajomný týpek č.2 sú totožní. A preto povedala Benovi tá príšera to všetko, aby poslúchal falošného Johna, čiže jeho, lebo on sám nemohol zabiť Jacoba a potreboval nato niekoho.
Tak podľa mňa je to takto, čo si myslíte, má to zmysel?
Ale ešte sú tu otázky, čo bude s ostatnými pred 30 r. a koho myslel tým Jacob keď povedal "už idú"?
Niekedy dávno, keď ešte tá veľká socha bola úplná tam bol Jacob s tým neznámim mužom, ktorý si prial Jacoba zabiť, ale nejakým spôsobom ho asi on nevedel zabiť a preto potreboval nejaké "zadné dvierka" ako to aj hovorili. Nuž a podĺa mňa je to jasná vec, že John Lock je mŕtvy a TEN kto nabral jeho podobu je aj zaroveň TEN muž, ktorý sa vtedy rozprával Jacobom, no a ja si myslím, že to je zároveń aj tá PRÍŠERA, toťiž, keď bol falošný John a Ben za príšerou, tak ten falošný lock sa nejak vyparil a zároveň sa tá príšera zobrazila v podobe Benovej dcéry a hovorila Benovi, nech sa neopováži ani len dotknúť Johna a aby poslúchal každé jeho slovo inak ho zabije. Lenže podľa mňa tá príšera nieje taká sprostá aby nevedela, že John nie je mŕtvy, čiže ona by to mala vedieť, takže jediné rozumné riešenie je, že falošný John Lock, Príšera a ten tajomný týpek č.2 sú totožní. A preto povedala Benovi tá príšera to všetko, aby poslúchal falošného Johna, čiže jeho, lebo on sám nemohol zabiť Jacoba a potreboval nato niekoho.
Tak podľa mňa je to takto, čo si myslíte, má to zmysel?
Ale ešte sú tu otázky, čo bude s ostatnými pred 30 r. a koho myslel tým Jacob keď povedal "už idú"?
-
peterkozel
Medium Professional
-
MP4-27
Guru wannabe
vsetky odpovede mas na Lost.czpeterkozel napísal:dobre som z toho domotany
-kto bol ten clovek co skocil zo strechy v poslednej casti?
-ludia co ukazali lockovu mrtvolu ostatnym tam boli poslany tym vidmorom-aky to ma suvis?-ved vidmor sa tam chcel strasne dostat ne?
-bude este pokracovanie?
a bude este 6 seria ale dufam ze nie posledna aj ked 6 je ohlasena ako posledna
-
Fata! ChaoS
Star
Skočil niekto zo strechy?? Veď to len Johna vtedy sotil jeho otec.peterkozel napísal:dobre som z toho domotany
-kto bol ten clovek co skocil zo strechy v poslednej casti?
-ludia co ukazali lockovu mrtvolu ostatnym tam boli poslany tym vidmorom-aky to ma suvis?-ved vidmor sa tam chcel strasne dostat ne?
-bude este pokracovanie?
Tí ľudia tam boli poslaný Vidmorom? Veď Jacob sa rozprával s tou ženou, že potrebuje pomoc, tak to nie Jacob ich poslal?
No na trtiu otázku, ti už odpovedali, no škoda, že 6 už končia, fakt ma tento seriál baví, pri každom konci ostáva plno zaujímavých otázok na ktoré som zvedavý a neviem sa dočkať pokračovania. Prison Break už taký nie je, najlepšia bola asi jednotka.
-
djxtreme
Light Professional
datum premiery novej serie sa blizi...
tu je nejake info k 6.serii vratane spoilerov...KTO SI NECHCE KAZIT PREKVAPENIE,NECH TENTO ODKAZ IGNORUJE!!!
http://www.lost.cz/clanek.asp?id=lost-6-spoilery
S tou alternativnou liniou je to kazdopadne napad dobry,nahradia sa tak flashbacky a flashforwardy,ale naozaj sa obavam ako dokazu behom tych 17 epizod vysvetlit tolko zahad a hlavne co sa stane v tej linii na ostrove po incidente
Verim im a dufam ze ma tvorcovia nesklamu
tu je nejake info k 6.serii vratane spoilerov...KTO SI NECHCE KAZIT PREKVAPENIE,NECH TENTO ODKAZ IGNORUJE!!!
http://www.lost.cz/clanek.asp?id=lost-6-spoilery
S tou alternativnou liniou je to kazdopadne napad dobry,nahradia sa tak flashbacky a flashforwardy,ale naozaj sa obavam ako dokazu behom tych 17 epizod vysvetlit tolko zahad a hlavne co sa stane v tej linii na ostrove po incidente
Verim im a dufam ze ma tvorcovia nesklamu
-
Robbie42
Light Professional
6. seria zacina 2. februára 2010.
A ABC vytvorilo aj event : http://www.facebook.com/home.php#/event ... 124&ref=ts
A ABC vytvorilo aj event : http://www.facebook.com/home.php#/event ... 124&ref=ts
vzdy niedjxtreme napísal:to hojko : mas pravdu,vzdy sa zacinalo koncom januara,alebo zaciatkom februara
1. seria - Original Air Date—22 September 2004
2. seria - Original Air Date—21 September 2005
3. seria - Original Air Date—4 October 2006
4. seria - Original Air Date—31 January 2008
5. seria - Original Air Date—21 January 2009