LOST

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Loomy
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Loomy »

podla mna len chcu aby to tak vyzeralo, urcite malo zopar ludi kompletny scenar na vsetky casti dopredu ale dobre ho strazili lebo vedeli ze keby sa to prezradilo tak na tom zarobia ovela menej :P
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

M@rt1n napísal:ja mám pocit že oni ten scenár vymýšľajú za pochodu :D skončí jedna časť a hneď vymyslia dáku volovinu na ďalšiu ale zas ty by im nevydal čas na natáčanie :) čiže je to asi len moja šialená teória
Priblizny scenar maju na cely LOST davno..Len samozrejme za behu ho upravuju..Vid niektore smrti hercov..:) Ana Lucia skoncila v realnom zivote vo vazeni, tak bac..najblizsiu cast zrazu umrela :) Bolo tam zopar takych necakanych zmien..ale hlavny scenar, aby lost mal hlavu a patu dodrzuju isto :) A koniec serialu vie vraj len Jack :D
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

az tak za pochodu asi nie, co sa mi zdalo take stylove, ze nazov epizody "dead is dead"... dava to zmysel len teraz :)
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

M@rt1n napísal:ja mám pocit že oni ten scenár vymýšľajú za pochodu :D skončí jedna časť a hneď vymyslia dáku volovinu na ďalšiu ale zas ty by im nevydal čas na natáčanie :) čiže je to asi len moja šialená teória
to si nemyslim...ved da sa uviest velmi vela pripadov kedy nieco z prvej,druhej alebo tretej serie nadvazuje na piatu a celkom to do seba napada...takze urcite to nebude zo dna na den
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

!!!SPOILER ALERT!!!:
podla lost.cz by sa Juliet mala objavovat aj v 6 sezone, aj ked nie ako hlavna hrdinka, ale len ako hostujuca postava :wink:
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal:!!!SPOILER ALERT!!!:
podla lost.cz by sa Juliet mala objavovat aj v 6 sezone, aj ked nie ako hlavna hrdinka, ale len ako hostujuca postava :wink:
z toho vyplyva len jedno...nebude sa pocas 6. serie moc objavovat, cize moze sa stat ze naozaj zomrela :( a jej ucinkovanie bude cisto len formou flashbackov...uvidime...
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Zdravím ,
nezvestných som kukával dakedy na JOJke , prvú a myslím druhú sériu , teraz som to začal kukať od začiatku ( ťahám si to postupne z netu ) , jak je to z natáčaním , dopočul som sa o piatej sérii , je už hotová ? Je odvysielaná/vysiela sa ? Na akom konkrétne (predpokladám zahraničnom) kanály ?
Natáča sa šiesta ?
Ešte by som vás poprosil či neviete nejaké sk/cz weby/fóra o nezvestných , teda okrem lost.cz to poznám .
Dik moc :) :smt065
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

Fiky piata séria je už natočená aj odvysielaná (FOX) a už ju aj s dabingom vysiela (AXN), šiesta séria je naplánované na február 2010 a s tými webmi ti neporadím :)
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

a ja doplním že 3 séria začne túto sobotu vysielať Jojka o 10.50 v 2 častiach za sebou.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tak som konecne dopozeral piatu seriu a vobec nechapem tomu s tym Johnom, ze bol pri Jackobovi a este aj mrtvy v truhle. Vybuch bomby ma potesil, kto vie co sa zmeni, ale vela toho asi nie, myslim si, ze sa dostanu spat kde boli aj predtym, cize sa tych 30 rokov zmaze.

Edit: JJ, myslel som s Johnom.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Myslis to stym Johnom? Evidentne ide o to ze John naozaj zomrel a jeho podobu na seba vzal niekdo kto ju chcel vyuzit na Jackobovu vrazdu. Podrobnosti sa snad dozvieme v dalsich seriach.
Fata! ChaoS
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fata! ChaoS »

Veď to je ten týpek, ktorý bol na začiatku toho dvojdiela s Jacobom a hovoril mu, že jak veľmi ho chce zabiť a mám takú teóriu na všetko ohľadom Jacoba a toho týpka č. 2

Niekedy dávno, keď ešte tá veľká socha bola úplná tam bol Jacob s tým neznámim mužom, ktorý si prial Jacoba zabiť, ale nejakým spôsobom ho asi on nevedel zabiť a preto potreboval nejaké "zadné dvierka" ako to aj hovorili. Nuž a podĺa mňa je to jasná vec, že John Lock je mŕtvy a TEN kto nabral jeho podobu je aj zaroveň TEN muž, ktorý sa vtedy rozprával Jacobom, no a ja si myslím, že to je zároveń aj tá PRÍŠERA, toťiž, keď bol falošný John a Ben za príšerou, tak ten falošný lock sa nejak vyparil a zároveň sa tá príšera zobrazila v podobe Benovej dcéry a hovorila Benovi, nech sa neopováži ani len dotknúť Johna a aby poslúchal každé jeho slovo inak ho zabije. Lenže podľa mňa tá príšera nieje taká sprostá aby nevedela, že John nie je mŕtvy, čiže ona by to mala vedieť, takže jediné rozumné riešenie je, že falošný John Lock, Príšera a ten tajomný týpek č.2 sú totožní. A preto povedala Benovi tá príšera to všetko, aby poslúchal falošného Johna, čiže jeho, lebo on sám nemohol zabiť Jacoba a potreboval nato niekoho.

Tak podľa mňa je to takto, čo si myslíte, má to zmysel?
Ale ešte sú tu otázky, čo bude s ostatnými pred 30 r. a koho myslel tým Jacob keď povedal "už idú"?
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

dobre som z toho domotany

-kto bol ten clovek co skocil zo strechy v poslednej casti?
-ludia co ukazali lockovu mrtvolu ostatnym tam boli poslany tym vidmorom-aky to ma suvis?-ved vidmor sa tam chcel strasne dostat ne?
-bude este pokracovanie?
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

peterkozel napísal:dobre som z toho domotany

-ludia co ukazali lockovu mrtvolu ostatnym tam boli poslany tym vidmorom-aky to ma suvis?-ved vidmor sa tam chcel strasne dostat ne?
-bude este pokracovanie?
vsetky odpovede mas na Lost.cz
a bude este 6 seria ale dufam ze nie posledna aj ked 6 je ohlasena ako posledna :cry:
Fata! ChaoS
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fata! ChaoS »

peterkozel napísal:dobre som z toho domotany

-bude este pokracovanie?
Skočil niekto zo strechy?? Veď to len Johna vtedy sotil jeho otec.
Tí ľudia tam boli poslaný Vidmorom? Veď Jacob sa rozprával s tou ženou, že potrebuje pomoc, tak to nie Jacob ich poslal?
No na trtiu otázku, ti už odpovedali, no škoda, že 6 už končia, fakt ma tento seriál baví, pri každom konci ostáva plno zaujímavých otázok na ktoré som zvedavý a neviem sa dočkať pokračovania. Prison Break už taký nie je, najlepšia bola asi jednotka.
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

datum premiery novej serie sa blizi...
tu je nejake info k 6.serii vratane spoilerov...KTO SI NECHCE KAZIT PREKVAPENIE,NECH TENTO ODKAZ IGNORUJE!!!
http://www.lost.cz/clanek.asp?id=lost-6-spoilery

S tou alternativnou liniou je to kazdopadne napad dobry,nahradia sa tak flashbacky a flashforwardy,ale naozaj sa obavam ako dokazu behom tych 17 epizod vysvetlit tolko zahad a hlavne co sa stane v tej linii na ostrove po incidente :roll:

Verim im a dufam ze ma tvorcovia nesklamu :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Uz sa tesim, ze ako to cele dopadne. Pomaly som aj zabudol na tento serial a tak som rad, ze su tu dake nove info. Zaciatok februara je ocakavany termin, vsak tak tusim startovali aj ostatne serie (ci zacinali na jesen?), najviac vsak potesilo to, ze nebudu ziadne pauzy.
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

to hojko : mas pravdu,vzdy sa zacinalo koncom januara,alebo zaciatkom februara
len nechapem ako si mohol na to zabudnut :shock:
ja si teraz osviezujem suvislosti a pozeram vsetky serie znova (vyplnal som tak cas na cakanie finalnej serie) :D
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

6. seria zacina 2. februára 2010.

A ABC vytvorilo aj event : http://www.facebook.com/home.php#/event ... 124&ref=ts :)
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

djxtreme napísal:to hojko : mas pravdu,vzdy sa zacinalo koncom januara,alebo zaciatkom februara
vzdy nie
1. seria - Original Air Date—22 September 2004
2. seria - Original Air Date—21 September 2005
3. seria - Original Air Date—4 October 2006
4. seria - Original Air Date—31 January 2008
5. seria - Original Air Date—21 January 2009
Napísať odpoveď