majo1990 napísal:jezisi hlavne ze to mate, vam ide len o trapne znamky... ja idem az v pondelok... gratulujem tym ktory to uz maju za sebou ... potom sa ohlasim
akože som rád, že jt o už za mnou, to hej, ale od týchto známok mi záležalo prijatie an výšku, vieš ...to preto to riešenie...
a prajem veľa šťastia pri ťahaní v ten pondelok...
Sphinx napísal:ou tak gratulujem co si mal ??, a pomohli profky .. jaaj mam nervy ja az v pondelok idem ..
pravdu poviem bol som zosraty jak hovado...som si hovoril remarq remarq a pozri ho remaqa som vytiahol...prosfky mi nepomahali vsetko som vedel..nemali ziadnu namietku...proste sadla tema
Technika = 1
Prakticka = 1
Anglictina = 2 ( tema zamestnanec a zamestnavatel )
Literatura = 3 (1 sv. vojna - porovnanie ceska a slov. literatura(tema ktoru som najemenej vedel))
Dnes anglina, vytiahol som Multicultural society, Food a Housing, pohoda, mali sme super komisiu, celkom dobre som sa vykecal Este slovina v piatok a ide sa na chatu
takže moje vedomosti:-D, maturujem o týždeň
praktická časť odbornej zložky: za 1 (robil som SOČ-ku)
teoretická časť odbornej zložky: spolieham sa že niečo viem:-D, snáď to je aj pravda:-D
Anglina: nefim nič:-D
Slovina: učim sa:-)....aaa spolieham sa na dobré vzťahy s ucitelkou:-D
hovorí sa vraj vybrať a vybral som si Jana Botta smrť Janošíková a Karel Hýnek Mácha.. teda popísať v tvorbe autorov boj prti neslobode a utláčaniu... a pod otázka zo slovenčiny bola aký je rozdiel medzi oznámením a správou...
Famine napísal:hovorí sa vraj vybrať a vybral som si Jana Botta smrť Janošíková a Karel Hýnek Mácha.. teda popísať v tvorbe autorov boj prti neslobode a utláčaniu... a pod otázka zo slovenčiny bola aký je rozdiel medzi oznámením a správou...
lol vy to mate hentak ja som to mal ze vymenovat pub styli a tam som mal tu spravu a oznam