humanizmus a pub. styliAlofok napísal:Prosim vas piste aj co ste si potiahli a tak, som nesmierne zvedava
Maturita
-
Bolldar
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
To jsem taky chtěl, ale nakonec jsem dostal něco ve smyslu čs. literatura do 14. století... mno tak já se pochlubím se známkama, když jsem dnes maturovalFrankie napísal:Lit. modernu (Symbolizmus, dekadencia, impresionizmus)
mne celkom blizky smer, asi jediny do ktoreho som sa ani nepozrel, takze za 1na druhej strane cely tyzden, ktory som sa trapil s ucenim ostatnych okruhov bol zbytocny..
Čeština:____ 2
Angličtina:___1
Technologie:_1
Konstrukce: _1
Praktická:___1
Jinak všem ostatním, co mají maturu před sebou, přeji GL
tak ja mam slovencinu konecne za sebou, vytiahol som si temu co som si ledva precital ale nastastie tam neboli nijake znaky obdobia, stacilo prerozpravat par obsahov, na co sa autori zamerali a tak, vytiahol som si temu slovenska drama od klasicizmu po realizmus (klasicizmus, maticne a porevolucne roky, realizmus) a obsahy diel som povedal 4, gramaticku ulohu som mal zistit vo vete vetne cleny a 1dnotka bola na svete
zakladom uspechu je nebyt ticho aj ked vam nesadne moc otazka a tych 20 minut prejde velmi rychlo 
Informatika dnes za 1 - vytiahol som si funkcie - faktorial pomocou rekurzie, kombinačné číslo a pascalov trojuholník. Z teorie som mal rátať veľkosť videa z rozlišenia a farebnej hlbky, to som tam žvanil jedna radosť - oni nevedeli o čom, ja som nevedel o čom
ale očividne to stačilo.
//tak z tej geografie mam teda 1
//tak z tej geografie mam teda 1
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja som potiahol dnes americku literaturu na angline.. nastastie mi poradila..a celkom dost.. aj ku obrazkom a takMattyMI napísal:heeeej a ako to je radením učiteľov, radili vám pri príprave či všetko píšete z vlastnej hlavy?