Hladal som nuz nenasiel som temu: Kolko hodin spite. Ak nahodou tato tema uz je tak sry, som slaby googler. Otazka: kedy chodite spat a kedy vstavate? Mate posunuty rezim?
Ja chodim spat tak o 1:00 az 2:30
Vstavam o 8:00 a cez vikendy tak o 10-11 hodine.
Niekedy si dost posuniem rezim.
tak ja ako kedy
cez týžden chodím tak v priemere o 2:00,alevždy nejak inak vstávam,poďla toho či je semester alebo skúškové.Teraz je skúškové takže poďľa toho ako má skúšky.
cez víkend potiahnem niekedy aj do 3:00 a potom spím do 11-12:00
tak ale vačšinou spím tích 6 hodín čistého času
My sme teda riadne nespavy narod. Niekde som zas cital ze napr taky francuzi spia v priemere az 11 hodin denne. (podla mne je to urcite menej) To si ale nemozem dovolit premrhat zivot spankom.
kazdopadne zalezi od okolnosti.... ked nemozem - spim 6 a menej hodin, ked mozem spat kolko chcem, aj tak spim iba 7, inak som potom cely den ako polamany....
Ja cez týždeň zvyčajne zaliezam pred polnocou, niekedy aj po a vstávam o 5:00. Cez víkendy to niekedy pretiahnem až do 2:00 a vstávam ako kedy, najčastejšie medzi 7:00 - 9:00.
Ja som na tom celkom fajn ako tak pozerám - spať chodím okolo jedenástej, niekedy aj skôr ak som dolámaný po tréningu, škole.. a cez týždeň vstávam o šiestej - pol siedmej, cez víkend okolo ôsmej.. Takže by som povedal čistého spánku tak 7-8 hodín, samozrejme potom minimále ešte hodinu ležím v posteli, nemôžem vstať a vyskočiť z postele, ja sa postupne prebúdzam..
Kedy ako, mam strasne nepravidelny rezim. Hocikedy sa mi stane aj taky extrem, ze nejdem 2 dni po sebe spat vobec, ale spim 4 dni len 3-4 hodiny denne a potom na dalsi den prespim aj 16h...
Závisí to od nasledujúceho dňa, cez tie voľnejšie v skúškovom období spím aj 10 hodín (od 5.00 do 15.00)...
Niekedy sú to však len 3-4 hodiny, prípadne ak po akcii musím ísť do školy, tak aj menej...
Ale v priemere sa snažím udržiavať si aspoň tých 7-8 hodín spánku...