spať idem niekedy už o desiatej, niekedy aj o druhej. ale to ked niečo nestíham a vstanem kedy vstanem ked do školy, tak som vstával o 6:30. ale teraz si pospím aj do desiatej takže 10 hodín bez problémov
ja rád spím
Pantinela napísal:Nakoľko mám problémy so spánkom, tak zaspávam okolo 2.30 a vstávam o 6.00. Mám dlhší deň, len v noci mám obmedzené možnosti sebarealizácie
Ani nevies ako ti zavidim, ja mam noc radsej ako den pretoze je klud, akurat ze kedze spavam kludne aj 12 hodin ak ma nic nezobudi, tak potom prespim cely den.
Zalezi to od toho, ci mam zrovna nespave noci. Ak hej, tak malokedy viac ako 3-4 hod, ale normalne okolo 7-8 hod. (BTW, ked sa rata aj meditacia vecer a v noci niekedy ja viac)
Ako kedy. Niekedy sa ucim do 2:00 v noci a vstavam o 7:00 ráno, ale obycajne chodim spavat o 23:00 a vstavam o 7:00 cez pracovne dni, cez vikend si lubim pospat aj dlhsie.
Filipito napísal:chodim spat okolo 22:00 - 23:00 vstavam o 6:30.
spim cca tych 7-8 hodin
Uplne rovnako Filip . Cez vikend to tiez taham max. do polnoci, no ked je nejaka nocna akcia, tak neviem preco, ale nemam problem nespat. (napriklad minuly piatok som bol na takej Xbox seshne - vstal som v piatok rano o 6:30, bol som v skole, o osmej vecer som zacal hrat az do desiatej rana v sobotu, prisiel som domov a absolutne som nespal ani necitil nejaku extremnu unau [siel som spat normalne o nejakej desiatej]. Cim to bude?)
No ja už pár rokov chodím spávať cez týždeň okolo 23:00 a vstávam 6:30. No ale cez víkend je to všelijako - nepravidelný čas uloženia sa k spánku a nepravidelný čas pre vstávanie
Ja spim ako vyda. Ked je volno tak aj 12 teda ak ma ktosi nezobudi a ked chodim do prace, tak podlo toho kde okolo 6 hodin is well. Ale niekedy aj 4 co je fakt extrem ked taham 2 tyzdne v kuse.
Casto spavam aj menej ako 6 hodin ci uz je to kvoli praci alebo zurkam ale nasledne to viem bohato doplnit 13-14timi hodinami kvalitneho spanku. Len ma chodia rodicia kontrolovat ci dycham