Slovenský jazyk a literatúra - 2 mal som celkom poho tému (spokojnosť)
Matematika - 2 sadla téma (čakal som 3)
Geografia - 2 nesadla téma
Nemecký jazyk B1- 2 ďalšia téma, čo mi sadla (čakal som 4)
Záver: Maturita nie je o vedomostiach, ale o tom akú tému si vytiahneme. Ale to predesa všetci vieme.
Takže to staré známe heslo "maturita, formalita" platí iba pre tých, čo si vytiahli dobré otázky, alebo sú fakt ppc študenti. Toť môj názor.
slovenský jazyk a literatúra - 1
nemecký jazyk - 2 (nesadla tema ale zivot ide dalej )
teoretická časť odbornej zložky - 1
praktická časť odbornej zložky - 1
Key5ers0ze... tak musim sa ta zastat.. bol som na 2 pohovoroch do prace.. a v obidvoch pripadoch sa ma hned po otazke ci som zmaturoval, opytali na znamky.. a okamzite si ich zapisali.. takze, ze by to nikoho nezaujimalo by som nepovedal ale tak ako tu uz asi 3x napisal Key5ers0ze..moze sa stat, ze nejakeho zamestnavatela budu zaujimat znamky z maturitneho vysvedcenia..
btw.. gratulujem setkym uspesnym maturantom.. a vidite, ze to bola len formalita
% neberu, ale beru sa do uvahy znamka na pol roka, nemali by ti dat o 2 stupne horsiu ako na vyze.
Inak gratulujem vsetkym uspesnym maturantom, mna to caka v pondelok, utorok a stvrtok a mam pocit, ze ece stale som total tupa
Tak dnes som ukončil maturity slovenčinou. Vytiahol som si humanizmus a renesanciu na Slovensku, čo je docela na kkt téma, ale tak porozprávali sme sa, predseda úplne super človek - asi jediný, čo sa ho to aj týkalo na ostatných predmetoch sa nudili jak ovce..
Frikso tak gratulujem ...
- na maturach je strasne dobry ten pocit toho ako to dopadne a nervozita a na nic je to ze je jedno z najkrajsich faz zivota a vela veci sa po skonceni strednej rozpada ... .
- ale aj vysoka skola je pohoda ... najme ked si clovek vie vybrat ...
Dnes som mal slovinu museli stat pri mne vsetci svaty lebo som vytiahol zemianstvo Takze jednotka uplne v pohode. Konecne pokoj na minimalne 4 mesiace, perfektny pocit
Skvelý pocit keď po toľkom strese si človek môže vydýchnuť. Ja som mal dnes náuku o spoločnosti, vytiahol som si 3 generácie ľudských práv a encyklopedistou(Diderota) + tyrania, diktatúra. Ľutujem tých čo ešte teraz sedia v škole a drvia sa definicie ...
Ja s toho nemam dobry pocit, cely tyzden som sa venoval uceniu zhruba 30 - 40 min to je dosta malo na mna... slovencinu celkom viem... nemcinu tiez (spolieham sa na to ze si nevytiahnem niektoru z poslednych styroch tem) ekonomiku a odborne.... vobec neviem, proste ekonomiku sa neviem naucit.. boha
Kurňa, Ty si sa učil 30 - 40 minút denne? Tak to si buď veríš alebo máš moc ľahkú maturitu...Ja som začal včera decentne s litikou a dnes budem finišovať, zajtra ešte pozriem gramatiku a infinu. Najviac sa však obávam tej sloviny, i keď tá ma môže najmenej trápiť, ale čo už. Matiku a anglinu hádam zvládnem a dúfam, že z infiny budem vedieť niečo porozprávať
Na to ze som sa tej matury tak velmi bál , mi to prebehlo všetko v uplnom poriadku ... Vytaihol som si uplne super temy ktore som obkecal az ma zastavovali ze dost staci ... len sj/lit som si trosku blud vytiahol HUMANIZMUS A RENESANCIA vo svete... Wiliam Shakespeare a spol. ... inak mam z tej matury teraz uz celkom dobry pocit ... len par dni pred nou to bolo ako keby som spapal jezka ... to moj postreh
no mna caka zajtra slovencina a anglictina a v utorok informa a matika ....... slovencine som a venoval tento tyzden najviac.aj ked si mysli mze malo mozno dokopy dkae 2-3 dni... nema mto este riadne docitane a pletei sa mito vsetko dokopy , hlavne ti slovaci ... miatku som sa kus poucil ale to este sa psolieham ez zajtra, anglictina to dufam ze si nevytiahnem nic s faktami ..... a informu, to sa da myslim
Ja zajtra zacinam tym najhorsim.....nemcinou, utorok informatika, matika......to by mala byt pohoda...aspon dufam ......a vo stvrtok literatura....tak snad dufam, ze budem mat stastnu ruku na tahanie