Prvý bozk

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Pantinela napísal:Radšej neskôr a s niekým, kto ti bude za to stáť, ako hneď teraz a spitý niekde pred diskotékou opretý o múrik s dievčaťom, na ktorého meno si ráno nebudeš môcť spomenúť :wink:
Vieš koľko takých bolo? hh,.. svoj prvý si napriek dokonale opitému stavu veľmi dobre pamatám a vlastne z celej noci mám okno ale na svoj prvý bozk si pamatám ako by to včera (mal som 13)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

mna zabijaju ludia ktori si pametaju datum :D, ja si dokonca nepametam ani mesiac :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

RoQa napísal:no toto ja nemôžem :D ja keď otvorím oči prestanem narábať jazykom :D keď ich zatvorím tak to ide ďalej :P
to mas co priatela ? sa ho zlaknes ked otvoris oci ci co ? ... mylsim ze prikladate vyznam veciam bezvyznamnym :-D
onetwothree

Príspevok od používateľa onetwothree »

Prvy bozk: 9. trieda, 14 rokov, cez zimu
DeLay
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa DeLay »

ked si niekto mysli ze to ide samo myli sa mozno sa bozkava ale nie dobre..kto to nema odtrenovane je to o praxi ziadne samo ......riadny trening ..a pojde to ......ale samo ked sa niekto bozkava prvy raz ..pochybujjem ze sa bude bozkavat dobre
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

ja ked som sa bozkaval druhy krat, tak ma baba pochvalila :D ale sak to neni narocne :P
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

DeLay napísal:ked si niekto mysli ze to ide samo myli sa mozno sa bozkava ale nie dobre..kto to nema odtrenovane je to o praxi ziadne samo ......riadny trening ..a pojde to ......ale samo ked sa niekto bozkava prvy raz ..pochybujjem ze sa bude bozkavat dobre
blbost...
pershing
Guru
Guru

podla mna to chce trocha prax, ale zalezi od cloveka, niekto sa to nauci za par minut, niekto rokov...
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Pri 2. bozkavani som jej dokazal nezaslintat polku ksichtu. :) Som na seba hrdy!
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

Mastros napísal:Pri 2. bozkavani som jej dokazal nezaslintat polku ksichtu. :) Som na seba hrdy!
šikovníček :lol:
DeLay
Medium Expert
Medium Expert

Risko napísal:blbost...
no a ako si myslis ze to funguje ty?
pershing
Guru
Guru

whitecOder napísal:dobry si...este ked zistis naco mas pipik...budes boss :wink:
ty by si mal zistit naco mas mozog
edward-cullen
Novice
Novice

Príspevok od používateľa edward-cullen »

PRVI BOSK PRISIEL SAM.. :arrow: ...ale skus viac a viac predlzovat

//autoeditácia príspevku ( 27 May 2009, 16:30 )
no tak to biste mali rozmislat lebo ja som si to uz uzil :oops: .... :!:
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

DeLay napísal:no a ako si myslis ze to funguje ty?
Niekto vie niekto nevie,priatelka mala frajera ktory bozkaval milion bab a nevedel a slintal, a ja som to vedel povedala mi to aj baba ktoru som poznal par dnia iba som sa snou bozkaval
Krueger98x
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Krueger98x »

to už je tak dávno čo som ho mal... v 8-ej triede na základke :D ešte si pamätám, taký narýchlo pri koľajniciach a mestských garážach :D ou jé... krátky, vlhký, zaujímavý... bola to fajn holka, škoda že na druhý deň ma poslala do p...reč! :D
DeLay
Medium Expert
Medium Expert

Risko napísal:Niekto vie niekto nevie,priatelka mala frajera ktory bozkaval milion bab a nevedel a slintal, a ja som to vedel povedala mi to aj baba ktoru som poznal par dnia iba som sa snou bozkaval
si vinimka:D
Warheart
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Warheart »

Heh ja som mal asi tak okolo 13-tich rokov :D V mojom prípade to bola baba, ktorá začala prvá a taktiež to bolo prvý krát kedy som si dal 2 poháriky :D Baba mala tuším 14-15 rokov... a pretože som bol aj troška naliaty trvalo to asi 20 sek:-D ak nie viac:-D :twisted:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Citim sa tak detsky :oops: Kedze sa neviem dockat kedy sa aj ja budem moct zapojit do tejto diskusie :oops:

//Fizz: Vlastna skusenost hej? Alebo ako tomu mam chapat?
adox
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adox »

No jeden večer to začala ona bola uplna tma a zavolala ma do izby lebo sme boli vtedy v tábore :D prisiel som tam a hned mmi bolo jasne čo chce :)
Spýtala sa ma že či viem ? ja že hej....ona či chcem ? ja že hej :D
a už to išlo ani neviem ako a bolo to :smt057:
Síce som si predtým myslel že nejaku babu poboskať je jednoduhšie ale normalne som bol v strese pred tým :D

//a bolo to 18 Júla :D
d4ar1nk4
Novice
Novice

Re: Prvý bozk

Príspevok od používateľa d4ar1nk4 »

Prvý bozk je krásny a nezabudnuteľný.... :) ... vsetci píšete, že neviete ako na to .. ja som svoj prvý bozk prežila tri tyždne dozadu a poviem vam že to bolo skvele. Hrozne som sa bála .. klepala po celom tele .. bolo to s kamaratom ... boli sme vonku a najprv sme kecali .. ako normalny kamosi ved to poznate .. ten bozk sme mali dopredu dohodnuty .. a kedze bol skusenejsi ako ja ... tak vlastne vsetky veci ako priblizenie a podobne spravil on.. pisete aj ze neviete na ktoru stranu dat hlavu ... riadte sa svojim partnerom .. a ak ste obaja neskuseny .. tak sa k sebe priblizujte pomaly .. ak vidite ze ten druhy nenaklana hlavu .. vyberte si stranu vy a naklonte hlavu .. partner a prisposobi... Potom ani neviem ako sme sa bozkavali .. je to fakt automaticka vec .. neda sa to naucit .. ale mozno by vam pomohlo keby ste si citali o tom clanky a tak ... a POTOM... sme sa objali .. obaja naraz .. bol to krasny zazitok .. nemate sa velmi coho bat .. ale ja vas chapem tiez som sa bala .. a hrozne ... ale ked sa to uz bude diat .. tak sa len uvolnite .. a nechajte sa tym unášať .. a ešte niečo .. majte zatvorene oči ! ... tak drzim palceky :)
Napísať odpoveď