Vieš koľko takých bolo? hh,.. svoj prvý si napriek dokonale opitému stavu veľmi dobre pamatám a vlastne z celej noci mám okno ale na svoj prvý bozk si pamatám ako by to včera (mal som 13)Pantinela napísal:Radšej neskôr a s niekým, kto ti bude za to stáť, ako hneď teraz a spitý niekde pred diskotékou opretý o múrik s dievčaťom, na ktorého meno si ráno nebudeš môcť spomenúť
Prvý bozk
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
to mas co priatela ? sa ho zlaknes ked otvoris oci ci co ? ... mylsim ze prikladate vyznam veciam bezvyznamnymRoQa napísal:no toto ja nemôžemja keď otvorím oči prestanem narábať jazykom
keď ich zatvorím tak to ide ďalej
blbost...DeLay napísal:ked si niekto mysli ze to ide samo myli sa mozno sa bozkava ale nie dobre..kto to nema odtrenovane je to o praxi ziadne samo ......riadny trening ..a pojde to ......ale samo ked sa niekto bozkava prvy raz ..pochybujjem ze sa bude bozkavat dobre
ty by si mal zistit naco mas mozogwhitecOder napísal:dobry si...este ked zistis naco mas pipik...budes boss
-
edward-cullen
Novice
Niekto vie niekto nevie,priatelka mala frajera ktory bozkaval milion bab a nevedel a slintal, a ja som to vedel povedala mi to aj baba ktoru som poznal par dnia iba som sa snou bozkavalDeLay napísal:no a ako si myslis ze to funguje ty?
-
Krueger98x
Amateur
-
adox
Light Professional
No jeden večer to začala ona bola uplna tma a zavolala ma do izby lebo sme boli vtedy v tábore
prisiel som tam a hned mmi bolo jasne čo chce 
Spýtala sa ma že či viem ? ja že hej....ona či chcem ? ja že hej
a už to išlo ani neviem ako a bolo to
:
Síce som si predtým myslel že nejaku babu poboskať je jednoduhšie ale normalne som bol v strese pred tým
//a bolo to 18 Júla
Spýtala sa ma že či viem ? ja že hej....ona či chcem ? ja že hej
a už to išlo ani neviem ako a bolo to
Síce som si predtým myslel že nejaku babu poboskať je jednoduhšie ale normalne som bol v strese pred tým
//a bolo to 18 Júla
Re: Prvý bozk
Prvý bozk je krásny a nezabudnuteľný....
... vsetci píšete, že neviete ako na to .. ja som svoj prvý bozk prežila tri tyždne dozadu a poviem vam že to bolo skvele. Hrozne som sa bála .. klepala po celom tele .. bolo to s kamaratom ... boli sme vonku a najprv sme kecali .. ako normalny kamosi ved to poznate .. ten bozk sme mali dopredu dohodnuty .. a kedze bol skusenejsi ako ja ... tak vlastne vsetky veci ako priblizenie a podobne spravil on.. pisete aj ze neviete na ktoru stranu dat hlavu ... riadte sa svojim partnerom .. a ak ste obaja neskuseny .. tak sa k sebe priblizujte pomaly .. ak vidite ze ten druhy nenaklana hlavu .. vyberte si stranu vy a naklonte hlavu .. partner a prisposobi... Potom ani neviem ako sme sa bozkavali .. je to fakt automaticka vec .. neda sa to naucit .. ale mozno by vam pomohlo keby ste si citali o tom clanky a tak ... a POTOM... sme sa objali .. obaja naraz .. bol to krasny zazitok .. nemate sa velmi coho bat .. ale ja vas chapem tiez som sa bala .. a hrozne ... ale ked sa to uz bude diat .. tak sa len uvolnite .. a nechajte sa tym unášať .. a ešte niečo .. majte zatvorene oči ! ... tak drzim palceky