Prezradte to o čom nehovoríte

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

denne snenie.dokazem sa tak zamysliet, resp. "pohruzit" do predstav ze uplne prestavam vnimat realitu okolo seba. ked idem napr. domov pesi z mesta tak takto mi prejde cela cesta az kym nedojdem domov. a ze o com snivam? to si necham pre seba :D

edit: a este tajim to, ze jedneho dna by som sa chcel stat absolutnym diktatorom v tejto krajinke..
bell
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bell »

zelovoc napísal:denne snenie.dokazem sa tak zamysliet, resp. "pohruzit" do predstav ze uplne prestavam vnimat realitu okolo seba. ked idem napr. domov pesi z mesta tak takto mi prejde cela cesta az kym nedojdem domov. a ze o com snivam? to si necham pre seba :D
fiha, ked som chodila peso zo skoly na strednej, tak som tiez dost casto sa pohruzila do vlastnych myslienok a filozovala :)

dodnes mi to zostalo, rada sa zamyslam a premyslam:)

a skoro nikdy sa nezmienujem o mojich najvnutornejsich pocitoch, hoci niekedy by to dobre padlo keby som sa niekomu vyrozpravala
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

wewka napísal:nemozem povedat ze sa za to hanbim,ale stava sa mi ze idem po ulici zamylsena..rozmyslam o niecom smiesnom a zacnem sa smiat :) len tak z nicoho nic.asi to musi vyzerat nenormalne :D
to sa stava :) ja tiez obcas idem busom a zacnem rozmyslat o vselicom co sa stalo a zrazu sa zacnem smiat :D horsie je to ked rozmyslam a nevedomky na niekoho cumim a zacnem sa smiat alebo sa tak debilne usmievat :D cudujem sa, ze to este nikoho nenapalilo a neprisiel mi vypindat, ze co to malo byt :D vobec by ma to neprekvapilo
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

nikdy nehovorim o strachu zo samoty hoc ma to hrozne ubija, a vidim ludi okolo seba kt na mne vobec nezalezi, a viem ze aj tak ostanem sama.kazdym dnom vidim realitu triezvejsie
peace
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peace »

Akurát tu čítam, že sa radi bezdôvodne smejete, aj keď ste sami. Napr. ja som sa minule smial, ale s dôvodom, napadlo ma slovo štrúdla, smial som sa asi 5minút a o niečo neskôr som sa začal smiať na slove ponožky. :lol:
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

heh no jasne a skus si povedat pastelka :smt046

V podstate nerad hovorim o svojich pocitich, nikdy ich neopisem(nepoviem) presne ake su, opisem ich tak skreslene......

a uz vobec nehovorim o tom ked mi je kolkokrat smutno za mojou laskou tak mi len tecu slzy po tvari... aa to je asi vsetko....
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

ja nerad hovorim v akom radiu pracujem, lebo ked sa niektori ludia dozvedia nazov toho radia, len prekrucaju ocami :roll: a konverzacia konci...ale co uz s niektorymi nechapavymi

p.s.:taktiez nerad hovorim o tom ako som sa tam dostal...lebo prichadzaju spekulacie
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ok aj ja sa zdoverim. ked vidim maciatko, mam neodolatelnu chut donho kopnut :oops:
//edit:k tomu kto mi dal zato k- tak: to neznamena ze do nich aj kopem :wink:
//edit2:a nie prave len kopat, proste robit mu zle apod...ale ovladam sa, sak macata az tak casto nevidam. az na tie nase ale nase macky mam rad. to hlavne neznasam ked z ciganskej ulice sa nejaka macka zatula a zerie nasim mackam zradlo..to len na okraj :wink:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Pracoval som istý čas so starými ľudmi a tí vedia byť neuveriteľne hnusný (samozrejme nie všetci, stretol som veľa výrazných osobností) a odvtedy vždy keď vidím nejakého dôchodcu o paličke alebo barle, tak dostanem neuveriteľnú chuť podkopnúť mu ju. :oops:

Páči sa mi hudba od Avril Lavigne a Tatu (uplne mimo mojho stylu) :D

Bojim sa, že v živote zlyhám :(
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

a ja uz nemam chut kopat do maciat :P
ale to s tym zlyhanim to je aj u mna no :?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ja mám vždy pri pohľade na basketbalový kôš nutkanie chytiť loptu a zavesiť :lol: Vždy, keď končíme na telesnej, tak si ešte párkrát zasmečujem...

O tejto "úchylke" som nikomu nepovedal, ale je to pravdepodobne všetkým jasné.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

navonok som slusny clovek, ked sa s niekym bavim, ale ak je ten niekto magor alebo sa s nim nemam o com bavit a on zo seba stale tlaci, tak mam chut zabijat. a uz sa mi parkrat stalo, ze som musel odist, lebo by som na danu osobu skocil a umlatil ju k smrti. a potom vsetko to napatie dusim v sebe, co sa pretransformuje do toho, ze sa obcas trapim kvoli hovadinam.
potom take klasiky, ze raz za cas prikraslim nejaky pribeh, casto fantazirujem o roznych bojovych akciach, kde by som bol velitel atd :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Snad asi kazdy fantaziruje o takych scenach, kde by chcel byt hlavny hrdina....tiez mam obcas debilne myslienky, pri ktorych som ja ten co prezil nejake krviprelievanie, ci uz autonehudu, alebo strelbu a podobne a potom zachranujem ostatnych....az sa za to hanbim :oops: Ale ked to proste si len obcas uvedomim, ze nad cim vlastne premyslam a potom sa to snazim stopnut. :P
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tiez som rad v praci, ked ma praca samozrejme bavi..Kedze zijem mimo rodneho domova, tak ked tam pridem sa po dvoch dnoch zacnem nudit a chyba mi praca.
- Tazko ma nieco rozculi navonok, ale pritom niekedy v duchu zabijam ked sa s niektorou osobou rozpravam. Nedavam nic z toho najavo az kym ma brutalne nenastve a vtedy vyletim, alebo si to vybijem doma hresenim.
- Casto sa mi stane, ze ked som von a s niekym rozpravam a pridem domov, tak si ani neviem spomenut o com som sa vlastne hodinu a pol rozpraval s dakou osobou :P

Je toho viac, ale to radsej ostane vzdycky pod povrchom zemskym :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

tak tato tema ma zaujala.
DeFeAt napísal:Ja dosť často posudzujem ľúdí podľa toho ako sú oblečení a ako vyzerajú. Nevydržal by som dlho s nejakým "žebrákom" alebo s niekým čo vyzerá fakt otrasne. Som dosť vyberavý v ľuďoch. A hlavne pri dievčatách, musí byť fakt pekná aby som si s ňou začal a myslel to vážne.
A často sa pozerám ako sú ľudia oblečení a aká to je značka a pod... :oops:
presne toto iste som ja , nehanbim sa zato ani nic podobne. a potom klasika ze sam k sebe hovorim ked hram csko a hresim nadavam ako sa da, potom klasika na hodine som pritomny telom ale myslou som uplne niekde inde a podobne :wink:
Napísať odpoveď