edit: a este tajim to, ze jedneho dna by som sa chcel stat absolutnym diktatorom v tejto krajinke..
Prezradte to o čom nehovoríte
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
denne snenie.dokazem sa tak zamysliet, resp. "pohruzit" do predstav ze uplne prestavam vnimat realitu okolo seba. ked idem napr. domov pesi z mesta tak takto mi prejde cela cesta az kym nedojdem domov. a ze o com snivam? to si necham pre seba 
edit: a este tajim to, ze jedneho dna by som sa chcel stat absolutnym diktatorom v tejto krajinke..
fiha, ked som chodila peso zo skoly na strednej, tak som tiez dost casto sa pohruzila do vlastnych myslienok a filozovalazelovoc napísal:denne snenie.dokazem sa tak zamysliet, resp. "pohruzit" do predstav ze uplne prestavam vnimat realitu okolo seba. ked idem napr. domov pesi z mesta tak takto mi prejde cela cesta az kym nedojdem domov. a ze o com snivam? to si necham pre seba
dodnes mi to zostalo, rada sa zamyslam a premyslam:)
a skoro nikdy sa nezmienujem o mojich najvnutornejsich pocitoch, hoci niekedy by to dobre padlo keby som sa niekomu vyrozpravala
to sa stavawewka napísal:nemozem povedat ze sa za to hanbim,ale stava sa mi ze idem po ulici zamylsena..rozmyslam o niecom smiesnom a zacnem sa smiatlen tak z nicoho nic.asi to musi vyzerat nenormalne
-
Hotwire
Addict
ok aj ja sa zdoverim. ked vidim maciatko, mam neodolatelnu chut donho kopnut 
//edit:k tomu kto mi dal zato k- tak: to neznamena ze do nich aj kopem
//edit2:a nie prave len kopat, proste robit mu zle apod...ale ovladam sa, sak macata az tak casto nevidam. az na tie nase ale nase macky mam rad. to hlavne neznasam ked z ciganskej ulice sa nejaka macka zatula a zerie nasim mackam zradlo..to len na okraj
//edit:k tomu kto mi dal zato k- tak: to neznamena ze do nich aj kopem
//edit2:a nie prave len kopat, proste robit mu zle apod...ale ovladam sa, sak macata az tak casto nevidam. az na tie nase ale nase macky mam rad. to hlavne neznasam ked z ciganskej ulice sa nejaka macka zatula a zerie nasim mackam zradlo..to len na okraj
Pracoval som istý čas so starými ľudmi a tí vedia byť neuveriteľne hnusný (samozrejme nie všetci, stretol som veľa výrazných osobností) a odvtedy vždy keď vidím nejakého dôchodcu o paličke alebo barle, tak dostanem neuveriteľnú chuť podkopnúť mu ju.
Páči sa mi hudba od Avril Lavigne a Tatu (uplne mimo mojho stylu)
Bojim sa, že v živote zlyhám
Páči sa mi hudba od Avril Lavigne a Tatu (uplne mimo mojho stylu)
Bojim sa, že v živote zlyhám
navonok som slusny clovek, ked sa s niekym bavim, ale ak je ten niekto magor alebo sa s nim nemam o com bavit a on zo seba stale tlaci, tak mam chut zabijat. a uz sa mi parkrat stalo, ze som musel odist, lebo by som na danu osobu skocil a umlatil ju k smrti. a potom vsetko to napatie dusim v sebe, co sa pretransformuje do toho, ze sa obcas trapim kvoli hovadinam.
potom take klasiky, ze raz za cas prikraslim nejaky pribeh, casto fantazirujem o roznych bojovych akciach, kde by som bol velitel atd
potom take klasiky, ze raz za cas prikraslim nejaky pribeh, casto fantazirujem o roznych bojovych akciach, kde by som bol velitel atd
Snad asi kazdy fantaziruje o takych scenach, kde by chcel byt hlavny hrdina....tiez mam obcas debilne myslienky, pri ktorych som ja ten co prezil nejake krviprelievanie, ci uz autonehudu, alebo strelbu a podobne a potom zachranujem ostatnych....az sa za to hanbim
Ale ked to proste si len obcas uvedomim, ze nad cim vlastne premyslam a potom sa to snazim stopnut. 
-
Soviet
Darca
Tiez som rad v praci, ked ma praca samozrejme bavi..Kedze zijem mimo rodneho domova, tak ked tam pridem sa po dvoch dnoch zacnem nudit a chyba mi praca.
- Tazko ma nieco rozculi navonok, ale pritom niekedy v duchu zabijam ked sa s niektorou osobou rozpravam. Nedavam nic z toho najavo az kym ma brutalne nenastve a vtedy vyletim, alebo si to vybijem doma hresenim.
- Casto sa mi stane, ze ked som von a s niekym rozpravam a pridem domov, tak si ani neviem spomenut o com som sa vlastne hodinu a pol rozpraval s dakou osobou
Je toho viac, ale to radsej ostane vzdycky pod povrchom zemskym
- Tazko ma nieco rozculi navonok, ale pritom niekedy v duchu zabijam ked sa s niektorou osobou rozpravam. Nedavam nic z toho najavo az kym ma brutalne nenastve a vtedy vyletim, alebo si to vybijem doma hresenim.
- Casto sa mi stane, ze ked som von a s niekym rozpravam a pridem domov, tak si ani neviem spomenut o com som sa vlastne hodinu a pol rozpraval s dakou osobou
Je toho viac, ale to radsej ostane vzdycky pod povrchom zemskym
tak tato tema ma zaujala.

presne toto iste som ja , nehanbim sa zato ani nic podobne. a potom klasika ze sam k sebe hovorim ked hram csko a hresim nadavam ako sa da, potom klasika na hodine som pritomny telom ale myslou som uplne niekde inde a podobneDeFeAt napísal:Ja dosť často posudzujem ľúdí podľa toho ako sú oblečení a ako vyzerajú. Nevydržal by som dlho s nejakým "žebrákom" alebo s niekým čo vyzerá fakt otrasne. Som dosť vyberavý v ľuďoch. A hlavne pri dievčatách, musí byť fakt pekná aby som si s ňou začal a myslel to vážne.
A často sa pozerám ako sú ľudia oblečení a aká to je značka a pod...