jezisidOoM^ napísal:Fuky budem k tebe nachvilu uprimny... si dement, odinstaluj csko, zmaz windows, predaj pocitac a chod radsej robit nejaky sport... tot vse
CS 1.6 Server hojko.com
-
MeiNN.
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Permanent BAN
Dobry vecer prajem,
Dnes som prisiel si zahrat na server hojko.com,celkom sa mi darilo a potom zrazu BAN za Wallhack,bol som dost prekvapený,nakolko som nikdy Wallhack nemal a ani,dúfam,mať nebudem.Som velmi sklamaný že tu su takí admini a preto by som prosil o presetrenie a nasledny UNBAN,pretoze by som chcel na hojku pokracovat nakolko mi kamarat s prace odporucil tento server.
Vopred dakujem.
MeiNN.
// Pis ako normalny clovek. Upravil Tomasito
Dnes som prisiel si zahrat na server hojko.com,celkom sa mi darilo a potom zrazu BAN za Wallhack,bol som dost prekvapený,nakolko som nikdy Wallhack nemal a ani,dúfam,mať nebudem.Som velmi sklamaný že tu su takí admini a preto by som prosil o presetrenie a nasledny UNBAN,pretoze by som chcel na hojku pokracovat nakolko mi kamarat s prace odporucil tento server.
Vopred dakujem.
MeiNN.
// Pis ako normalny clovek. Upravil Tomasito
-
lekoklatik
VIP
MeiNN. Ban sa samozrejme prešetrí. Nesúď server podľa prvého "zlého" dojmu. Vlastne z banu som chcel napísať
"ľudia sa môžu zmýliť". Toto možno potvrdím až po prešetrení teda tvojho bananu.
Vitaaa náhodou, je to 100x lepšie než vypisovať po celom fóre "aj ja som tu aj ja som tu, venujte sa mi lebo ma tu nik nepočúva a každý ignoruje moje príspevky"
//to je síce milé, ale v takomto prípade nepotrebné. Chcel na seba upozorniť, veď sám uznaj za vhodné. Mne osobne je jasné že to tak nemusel, ale čo už.
Vitaaa náhodou, je to 100x lepšie než vypisovať po celom fóre "aj ja som tu aj ja som tu, venujte sa mi lebo ma tu nik nepočúva a každý ignoruje moje príspevky"
//to je síce milé, ale v takomto prípade nepotrebné. Chcel na seba upozorniť, veď sám uznaj za vhodné. Mne osobne je jasné že to tak nemusel, ale čo už.
Ban je odomna. Nepacilo sa mi ako hra, mnozstvo hlav (to by som este prezil) ale jeden moment tam bol jasne dokazujuci. Mieril si chvilku cez stenu na dotycneho, vybeh a s neuveritelnou reakciou po vybehnuti s poza rohu. Pocut si ho nemohol, bolo to daleko.
Od zaciatku si sa mi napacil tak som si daval na teba pozor.
Ak by si nahodou dostal unban tak si na teba riadne posvietim, a to aj s kamerou. Tentokrat
Demo nemam. pre mna to bolo dost jasne.
Ak by si nahodou dostal unban tak si na teba riadne posvietim, a to aj s kamerou. Tentokrat
-
MeiNN.
Amateur
Ako pardon,ale mohla to byt len nahoda a hned BAN,a teraz nechcem ta urazit ale na mape italy sa ti velmi nedarilo a mne sa darilo az prilis,ja len ci to nieje aj preto...PsychoS napísal:Ban je odomna. Nepacilo sa mi ako hra, mnozstvo hlav (to by som este prezil) ale jeden moment tam bol jasne dokazujuci. Mieril si chvilku cez stenu na dotycneho, vybeh a s neuveritelnou reakciou po vybehnuti s poza rohu. Pocut si ho nemohol, bolo to daleko.
Ked uz davas BAN demo by si mohol natocit nech mozu posudit aj ini...
MeiNN.
-
lekoklatik
VIP
-
MeiNN.
Amateur
Dakujem,vazne som nic nemal,a mozte na spectovat ale natacajte DEMO lebo niekedy ani ja sam neviem co dam ,preto nechcem aby ste z jedneho killu davali BAN ale som spokojny s takou rychlou odpovedoulekoklatik napísal:Psychos. ok teda. Takže dávam mu unban, nemáme dôkaz. Ja viem že si na neho posvietiš
Mein dúfam len že sa psychos fakt zmýlil
MeiNN.
Ok tak mi to prepac Meinn. Ale ako som hovorim, idem po tebe. Dufam ze sa tvoj styl hry nahle nezmeni. A dam si na teba pozor. A nemyslim ze by sa mi na italy nedarilo. Len ked si mi dal prvu hlavu tak som si povedal hmm "ta bola pekna" a ked druhu tak "tak ta uz nebola pekna" a sledoval som ta.
Ale mohol som sa zmylit ako hovori leko. Mozno to bola fakt len nahoda. Tak prepac este raz. GL pri hrani.
Ale mohol som sa zmylit ako hovori leko. Mozno to bola fakt len nahoda. Tak prepac este raz. GL pri hrani.