Prieskum : Zabavne centrum

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...

AKy mate na to nazor?

Uchytilo, vyuzival by som to
7
19%
Uchytilo ale nic pre mna
4
11%
Neuchytilo, ale rad by som taketo centrum vyuzi(va)l
3
8%
Neuchytilo a myslim ze by ludia nemali zaujem
22
61%

Celkom hlasov: 36

Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Prieskum : Zabavne centrum

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Prosim nie o prispevky typu (si decko odkial na to zoberies?To je uz moja vec)

Tak k veci : Aky mate nazor na zabavne centrum ktore by bola v podstate bytovka s velkoplosnymi bytmi ktore by boli odhlucnene a upravene specialne pre party (nerozbitne okna atd...).Pri vstupe by clovek podpisal mini zmluvu ze pokial nieco doje*** zaplati si to.Jedna z podmienok by bol nakup alkoholu a jedla atd v obchode ktory by bol zakomponovany v tom centre pri vstupe.V obchode by boli ceny porovnatelne s konkurencnymi obchodmi.V spolocnych priestoroch by bol bar a v pripade uchytenia v suterene nejake mensie spolocne akcie (drum n bass popripade co by sa uchytilo).Cena zhruba tych 50-60€ na noc (resp 24hod.) s tym ze pre akykolvek pocet ludi (dajme tomu max 20 ludi).Pripadne by bola nejaka akcia pre pary za 30€ na noc.Co si o tom myslite uchytilo by sa to?Lokalita BA,KE
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

napad to nieje zly, rozhodne zaujimavy, len dost pochybujem ze v nasej lokalite(citaj slovensko) sa najde dostatok mladych ludi co by si nieco take mohli dovolit... to uz fakt je lahsie sa poskladat na chatu, ktora ich po prepocte aj so skodami vyjde lacnejsie ako toto, chlast nakupit vo velkosklade a na nejaku dnb party ist nedaleko....niekde v amerike mozno...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ja by som to az tak nezatracoval. Neviem sice ci by sa uzivila cela bytovka, ale napad s "chatou v meste" je celkom dobry. Samozrejme treba nastavit ceny tak aby tam mal aj niekto zaujem chodit.
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

chata v meste je samozrejme zaujimavy napad avsak tvoj projekt je uplne nenavratny. Ked uz postavis dake byty omnoho vyhodnejsie by ti bolo prenajimat ich (na trvalo)a mat z toho isty prijem ako cakat ci niekto pride alebo nepride.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Neviem preco, ale po precitani prveho prispevku sa mi podvedome hned vybavil qwerty-xyz :D
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankyi »

Pryja trafila si to, qwerty rad vymysla take peečoviny :lol: . Diego, ty prakticky hovoris o obycajnej diskoteke spojenej s chatou a pytas za to 50 euro. Mas to nepremyslene a ani originalitou to prilis neovplyva.

//edit: Pardon, nevsimol som si, ze za tych 50 euro by sa mohlo rozbit viac ludi, v tom pripade beriem spat co sa tyka penazi. Ale stale si myslim, ze je to o ničom napad.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Škola & Gitara
Nevyšlo ti to s tou gitarou? :wink:

//: Tvoj napad je z viacerych dovodov absolutna blbost, ale vsak nikto ti nebrani vyskusat v praxi Sayov zákon trhu: Každá ponuka si automaticky vytvára dopyt. :)
klasika
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa klasika »

begbeee napísal:Škola & Gitara
Nevyšlo ti to s tou gitarou? :wink:
no ved na tu panelakdiscochatu zoberie peniaze z koncertou z jeho turne z tou gitarkou :wink:

k teme: ked som si to prvy krat precital povedal som si,celkom dobry napad ale cim viac nad tym uvazujem tym menej sa mi to pozdava.....ani neviem preco...proste radsej by som siel normalne na chatu...
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

Po precitani som si myslel ze to je celkom fajn ale fakt ked nad tym rozmyslam viac co by to bolo za party keby sa cosi neroz.ebalo alebo by nebol nejaky pruser. Bez toho si to ani predstavit neviem :D. No zas ked sa zuruje tak poriadne. Ale zas take ze rozbijanie ja s tym problem nemam. No nie je zly napad ale nedomyslene, zahreje :oops: heh
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

mna qwerty hned nenapadol ale jak som to tu precital tak si hovorim ze fakt, kktina akoby ju sam qwerty napisal :shock:
uz len z toho dovodu ze kde chces zohnat bytovku s velkoplosnymi bytmi??? :roll: preburat steny v bytovke asi nemozes lebo to su vsetko nosne steny tusim...fakt dost blby napad imho, si zober ake investicie by do toho sli a navratnost je veeelmi neista
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

begbeee : s gitarou uspesne pokracujem :).Ale mam kopec zaujmov
klasika : presne ko*ot typu ty som tu nechcel :).

Ostatni : dakujem za nazory :).Mozte lock
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

uchytit by sa to uchytilo ale urcite nie na slovensku a to este teraz ked je kriza :wink:
ale ak sa to rozhodnes spravit tak drzim palce :wink:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Podla mna je to absolutna pic*vina ktora nema sancu sa uchytit.

A neznasam temy krote su cele o tom ze "vcera som cestou v autobuse rozmyslal ze ked budem velky chcel by som urobit megaoriginalne [dopln svoj idiotsky napad] centrum na ktorom nenormalne zbohatnem. Co myslite?" pricom vacsinou ide o tak nerealne k*k*tiny ze niekedy neverim ze nad tym dokaze rozmyslat niekdo nad 5 rokov. Tam radim tuto temu, temu o paintballovom ihrisku na baze de_dust a dalsie podobne snilkarske temy kde clovek moze len krutit hlavou o akych kravinach dokazete diskutovat.

Wake up.
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

len tak, co myslis, za kolko by sa ti vratila pociatocna investicia? :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Tomasko napísal:len tak, co myslis, za kolko by sa ti vratila pociatocna investicia? :)
Nikdy :)
Deafboy
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

nie produkt sa predáva...

Príspevok od používateľa Deafboy »

Nemyslím si že je to až také nereálne, i keď bolo by to treba premyslieť do detajlov. Kecy o kríze a o tom že na slovensku by to nefungovalo, sa mi zdajú viac ako prehnané. V trhovej ekonomike sa dá totiž predať čokoľvek. je len dôležité dobre to zpropagovať. Tá istá vec sa môže raz nepodariť, ale ak to niekto za nejaký čas vytiahne ako novinku a dobre to zpropaguje, všetci budú šalieť že prečo to nikoho nenapadlo prv. Ako príklad uvediem množstvo reklám (internet, noviny, TV...), množstvo nezmyselných akcií (zľavové kupóny, zľavy na určitý produkt v určitý deň...)

Navrhol by som pravádzkovať v danom objekte aj priestory určené na iné účely. Obchody rôzneho druhu, kaviarne, whatever. Takisto je dôležité umiestnenie
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: nie produkt sa predáva...

Deafboy napísal:Nemyslím si že je to až také nereálne, i keď bolo by to treba premyslieť do detajlov. Kecy o kríze a o tom že na slovensku by to nefungovalo, sa mi zdajú viac ako prehnané. V trhovej ekonomike sa dá totiž predať čokoľvek. je len dôležité dobre to zpropagovať. Tá istá vec sa môže raz nepodariť, ale ak to niekto za nejaký čas vytiahne ako novinku a dobre to zpropaguje, všetci budú šalieť že prečo to nikoho nenapadlo prv. Ako príklad uvediem množstvo reklám (internet, noviny, TV...), množstvo nezmyselných akcií (zľavové kupóny, zľavy na určitý produkt v určitý deň...)

Navrhol by som pravádzkovať v danom objekte aj priestory určené na iné účely. Obchody rôzneho druhu, kaviarne, whatever. Takisto je dôležité umiestnenie
a zasponzoruje to dedo mraz co :roll:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Gangy si nejaky husty nie :respect:.Dakto aspon na rozdiel od inych ma napady a dakto si honi doma kladu za pocitacom
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Dieg0 napísal:Gangy si nejaky husty nie :respect:.Dakto aspon na rozdiel od inych ma napady a dakto si honi doma kladu za pocitacom
a dakto zaklada blbe temy nad ktorymi si potom doma honi kladu za pocitacom :D (myslim ineho uzivatela nie teba)
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Gangy napísal:A neznasam temy krote su cele o tom ze "vcera som cestou v autobuse rozmyslal ze ked budem velky chcel by som urobit megaoriginalne [dopln svoj idiotsky napad] centrum na ktorom nenormalne zbohatnem. Co myslite?" pricom vacsinou ide o tak nerealne k*k*tiny ze niekedy neverim ze nad tym dokaze rozmyslat niekdo nad 5 rokov. Tam radim tuto temu, temu o paintballovom ihrisku na baze de_dust a dalsie podobne snilkarske temy kde clovek moze len krutit hlavou o akych kravinach dokazete diskutovat.

Wake up.
Možno väčšina z nápadov sú poriadne blbosti, ktoré nemajú šancu uchytiť sa na trhu, ale to neznamená, že by sme mali prestať snívať a žiť si obyčajný nudný život aký možno žiješ ty. Myslím si, že sa treba držať pri zemi, ale netreba odsudzovať všetky nápady. Čo myslíš, ako vznikajú milionári? Majú dobrý nápad a chuť ísť za svojim cieľom. Napríklad taký Bill Gates, alebo Richard Branson...

A k téme - je to blbosť. To, čo navrhuješ môžeš kľudne nazvať hotel. Podľa mňa to má šancu uchytiť sa akurát tak v Las Vegas a pre nepekne bohatých ľudí. Investícia by bola príliš veľká, a preto by si to nemohol ponúkať za 60 ( :lol: ) euro za noc...
Napísať odpoveď