Prieskum : Zabavne centrum
Prieskum : Zabavne centrum
Prosim nie o prispevky typu (si decko odkial na to zoberies?To je uz moja vec)
Tak k veci : Aky mate nazor na zabavne centrum ktore by bola v podstate bytovka s velkoplosnymi bytmi ktore by boli odhlucnene a upravene specialne pre party (nerozbitne okna atd...).Pri vstupe by clovek podpisal mini zmluvu ze pokial nieco doje*** zaplati si to.Jedna z podmienok by bol nakup alkoholu a jedla atd v obchode ktory by bol zakomponovany v tom centre pri vstupe.V obchode by boli ceny porovnatelne s konkurencnymi obchodmi.V spolocnych priestoroch by bol bar a v pripade uchytenia v suterene nejake mensie spolocne akcie (drum n bass popripade co by sa uchytilo).Cena zhruba tych 50-60€ na noc (resp 24hod.) s tym ze pre akykolvek pocet ludi (dajme tomu max 20 ludi).Pripadne by bola nejaka akcia pre pary za 30€ na noc.Co si o tom myslite uchytilo by sa to?Lokalita BA,KE
Tak k veci : Aky mate nazor na zabavne centrum ktore by bola v podstate bytovka s velkoplosnymi bytmi ktore by boli odhlucnene a upravene specialne pre party (nerozbitne okna atd...).Pri vstupe by clovek podpisal mini zmluvu ze pokial nieco doje*** zaplati si to.Jedna z podmienok by bol nakup alkoholu a jedla atd v obchode ktory by bol zakomponovany v tom centre pri vstupe.V obchode by boli ceny porovnatelne s konkurencnymi obchodmi.V spolocnych priestoroch by bol bar a v pripade uchytenia v suterene nejake mensie spolocne akcie (drum n bass popripade co by sa uchytilo).Cena zhruba tych 50-60€ na noc (resp 24hod.) s tym ze pre akykolvek pocet ludi (dajme tomu max 20 ludi).Pripadne by bola nejaka akcia pre pary za 30€ na noc.Co si o tom myslite uchytilo by sa to?Lokalita BA,KE
napad to nieje zly, rozhodne zaujimavy, len dost pochybujem ze v nasej lokalite(citaj slovensko) sa najde dostatok mladych ludi co by si nieco take mohli dovolit... to uz fakt je lahsie sa poskladat na chatu, ktora ich po prepocte aj so skodami vyjde lacnejsie ako toto, chlast nakupit vo velkosklade a na nejaku dnb party ist nedaleko....niekde v amerike mozno...
Pryja trafila si to, qwerty rad vymysla take peečoviny
. Diego, ty prakticky hovoris o obycajnej diskoteke spojenej s chatou a pytas za to 50 euro. Mas to nepremyslene a ani originalitou to prilis neovplyva.
//edit: Pardon, nevsimol som si, ze za tych 50 euro by sa mohlo rozbit viac ludi, v tom pripade beriem spat co sa tyka penazi. Ale stale si myslim, ze je to o ničom napad.
//edit: Pardon, nevsimol som si, ze za tych 50 euro by sa mohlo rozbit viac ludi, v tom pripade beriem spat co sa tyka penazi. Ale stale si myslim, ze je to o ničom napad.
Po precitani som si myslel ze to je celkom fajn ale fakt ked nad tym rozmyslam viac co by to bolo za party keby sa cosi neroz.ebalo alebo by nebol nejaky pruser. Bez toho si to ani predstavit neviem
. No zas ked sa zuruje tak poriadne. Ale zas take ze rozbijanie ja s tym problem nemam. No nie je zly napad ale nedomyslene, zahreje
heh
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
mna qwerty hned nenapadol ale jak som to tu precital tak si hovorim ze fakt, kktina akoby ju sam qwerty napisal
uz len z toho dovodu ze kde chces zohnat bytovku s velkoplosnymi bytmi???
preburat steny v bytovke asi nemozes lebo to su vsetko nosne steny tusim...fakt dost blby napad imho, si zober ake investicie by do toho sli a navratnost je veeelmi neista
uz len z toho dovodu ze kde chces zohnat bytovku s velkoplosnymi bytmi???
Podla mna je to absolutna pic*vina ktora nema sancu sa uchytit.
A neznasam temy krote su cele o tom ze "vcera som cestou v autobuse rozmyslal ze ked budem velky chcel by som urobit megaoriginalne [dopln svoj idiotsky napad] centrum na ktorom nenormalne zbohatnem. Co myslite?" pricom vacsinou ide o tak nerealne k*k*tiny ze niekedy neverim ze nad tym dokaze rozmyslat niekdo nad 5 rokov. Tam radim tuto temu, temu o paintballovom ihrisku na baze de_dust a dalsie podobne snilkarske temy kde clovek moze len krutit hlavou o akych kravinach dokazete diskutovat.
Wake up.
A neznasam temy krote su cele o tom ze "vcera som cestou v autobuse rozmyslal ze ked budem velky chcel by som urobit megaoriginalne [dopln svoj idiotsky napad] centrum na ktorom nenormalne zbohatnem. Co myslite?" pricom vacsinou ide o tak nerealne k*k*tiny ze niekedy neverim ze nad tym dokaze rozmyslat niekdo nad 5 rokov. Tam radim tuto temu, temu o paintballovom ihrisku na baze de_dust a dalsie podobne snilkarske temy kde clovek moze len krutit hlavou o akych kravinach dokazete diskutovat.
Wake up.
-
Deafboy
Darca
nie produkt sa predáva...
Nemyslím si že je to až také nereálne, i keď bolo by to treba premyslieť do detajlov. Kecy o kríze a o tom že na slovensku by to nefungovalo, sa mi zdajú viac ako prehnané. V trhovej ekonomike sa dá totiž predať čokoľvek. je len dôležité dobre to zpropagovať. Tá istá vec sa môže raz nepodariť, ale ak to niekto za nejaký čas vytiahne ako novinku a dobre to zpropaguje, všetci budú šalieť že prečo to nikoho nenapadlo prv. Ako príklad uvediem množstvo reklám (internet, noviny, TV...), množstvo nezmyselných akcií (zľavové kupóny, zľavy na určitý produkt v určitý deň...)
Navrhol by som pravádzkovať v danom objekte aj priestory určené na iné účely. Obchody rôzneho druhu, kaviarne, whatever. Takisto je dôležité umiestnenie
Navrhol by som pravádzkovať v danom objekte aj priestory určené na iné účely. Obchody rôzneho druhu, kaviarne, whatever. Takisto je dôležité umiestnenie
-
Hotwire
Addict
Re: nie produkt sa predáva...
a zasponzoruje to dedo mraz coDeafboy napísal:Nemyslím si že je to až také nereálne, i keď bolo by to treba premyslieť do detajlov. Kecy o kríze a o tom že na slovensku by to nefungovalo, sa mi zdajú viac ako prehnané. V trhovej ekonomike sa dá totiž predať čokoľvek. je len dôležité dobre to zpropagovať. Tá istá vec sa môže raz nepodariť, ale ak to niekto za nejaký čas vytiahne ako novinku a dobre to zpropaguje, všetci budú šalieť že prečo to nikoho nenapadlo prv. Ako príklad uvediem množstvo reklám (internet, noviny, TV...), množstvo nezmyselných akcií (zľavové kupóny, zľavy na určitý produkt v určitý deň...)
-
Hotwire
Addict
a dakto zaklada blbe temy nad ktorymi si potom doma honi kladu za pocitacomDieg0 napísal:Gangy si nejaky husty nie.Dakto aspon na rozdiel od inych ma napady a dakto si honi doma kladu za pocitacom
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Možno väčšina z nápadov sú poriadne blbosti, ktoré nemajú šancu uchytiť sa na trhu, ale to neznamená, že by sme mali prestať snívať a žiť si obyčajný nudný život aký možno žiješ ty. Myslím si, že sa treba držať pri zemi, ale netreba odsudzovať všetky nápady. Čo myslíš, ako vznikajú milionári? Majú dobrý nápad a chuť ísť za svojim cieľom. Napríklad taký Bill Gates, alebo Richard Branson...Gangy napísal:A neznasam temy krote su cele o tom ze "vcera som cestou v autobuse rozmyslal ze ked budem velky chcel by som urobit megaoriginalne [dopln svoj idiotsky napad] centrum na ktorom nenormalne zbohatnem. Co myslite?" pricom vacsinou ide o tak nerealne k*k*tiny ze niekedy neverim ze nad tym dokaze rozmyslat niekdo nad 5 rokov. Tam radim tuto temu, temu o paintballovom ihrisku na baze de_dust a dalsie podobne snilkarske temy kde clovek moze len krutit hlavou o akych kravinach dokazete diskutovat.
Wake up.
A k téme - je to blbosť. To, čo navrhuješ môžeš kľudne nazvať hotel. Podľa mňa to má šancu uchytiť sa akurát tak v Las Vegas a pre nepekne bohatých ľudí. Investícia by bola príliš veľká, a preto by si to nemohol ponúkať za 60 (