Potrebujete poradit s kupou notebooku? Napiste sem
NB do 650 €
Mohli by ste mi poradit notebook do 650€ s dvojjadrovym procesorom, maximalne 16 palcovym displayom, HDMI a aby prehral HD video?
Dobry den,
mohli by ste mi prosim Vas poradit niekto s kupou notebooku cena okolo 1000 € ...
Vyuzitie na pracu s videom, nove/graficky narocne hry a programovanie...
Co by ste Vy odporucili (sam moc vela rozmyslam a uz som z toho mimo
.. skuste prosim poradit, je to dost penazi .. a nechcem sa pomylit)
dakujem.
mohli by ste mi prosim Vas poradit niekto s kupou notebooku cena okolo 1000 € ...
Co by ste Vy odporucili (sam moc vela rozmyslam a uz som z toho mimo
dakujem.
Ked som si precital, kolko chces minut a to, ze to chces aj na hry, ako prvy book mi napadol AlienWare The Area-51® m15x Je to proste styleCorke napísal:Dobry den,
Co by ste Vy odporucili (sam moc vela rozmyslam a uz som z toho mimo.. skuste prosim poradit, je to dost penazi .. a nechcem sa pomylit)
dakujem.
Síce pekný notebook, ale iba v "základnej výbave" stojí 1000 libier a tá parametrami nijako neoslní. Skúsil som si nakonfigurovať vlastné komponenty a cena sa pri tejto kofigurácii vyšplhala až na 1685 libier, takže neviem, či ste chalanovi poradili najlepší notebook vzhľadom na jeho cenový strop a požiadavky 
hodil som to do google. (som z mobilu na nete, tak som nestihal prejst viacero stranok)
No pri tom co som videl som sa az lakol ci som nenapisal zlu sumu, o jednu nulu viac
, do predchadzajuceho prispevku, pretoze prvu cenu mi vyhodilo 3500€
.
Nemohli by ste poradit nieco ine? Ked som si prezeral ceny/vykon tak by som bol ochotny pridat aj 150€ naviac, radsej investujem trosku viac a aby aj ten nb vydrzal dlhsie na akej takej urovni oproti ostatnym (s mojim PC mi to vydrzalo 6 rok, samozrejme nejaky update bol, ale aj tak sa na nom daju zahrat aj tie najnovsie hry ... s akou takou grafikou ).
A radsej by som notebook, ktory ma viac v sebe ako na sebe. Poradili by ste prosim nieco takeho, ak by sa dalo..? Nejde mi o prestiz notebooku.
Somozrejme Dakujem za predosle rady a nazory.
Ak by sa dalo poradit nieco take, velmi by ste mi pomohli.
(hladam hladam ... no nasiel som nejake .. co ma celkom zaujali ...
Toshiba P300
MSI GX720X-027SK
ktory by ste poradili ? (s pohladom na hry, pracu s videom a obrazom) ... ak viete nieco o nich prosim napiste .. ozaj neviem co vybrat..ceny su priblizne rovnake)
// rozhodnute vyhral to Toshiba Qosmio F50-108... potom oznamim ako to s nim vyzera
...
No pri tom co som videl som sa az lakol ci som nenapisal zlu sumu, o jednu nulu viac
Nemohli by ste poradit nieco ine? Ked som si prezeral ceny/vykon tak by som bol ochotny pridat aj 150€ naviac, radsej investujem trosku viac a aby aj ten nb vydrzal dlhsie na akej takej urovni oproti ostatnym (s mojim PC mi to vydrzalo 6 rok, samozrejme nejaky update bol, ale aj tak sa na nom daju zahrat aj tie najnovsie hry ... s akou takou grafikou ).
A radsej by som notebook, ktory ma viac v sebe ako na sebe. Poradili by ste prosim nieco takeho, ak by sa dalo..? Nejde mi o prestiz notebooku.
Somozrejme Dakujem za predosle rady a nazory.
Ak by sa dalo poradit nieco take, velmi by ste mi pomohli.
(hladam hladam ... no nasiel som nejake .. co ma celkom zaujali ...
Toshiba P300
MSI GX720X-027SK
ktory by ste poradili ? (s pohladom na hry, pracu s videom a obrazom) ... ak viete nieco o nich prosim napiste .. ozaj neviem co vybrat..ceny su priblizne rovnake)
// rozhodnute vyhral to Toshiba Qosmio F50-108... potom oznamim ako to s nim vyzera
-
Alex481991
Medium Star
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
zdravim,
mam len taku mensiu otazku.. rozhodujem s amedzi HP 550 a Acer TM 5720...rozhodujuca je pre mna cena.. najradsej by som sa zmestil do 500e.. patr euro hore dole prekusnem.. ntb chcem na net, sem tam nejaky film..mozno nejaka hra typu NFS MW (ale to fakt zriedka), ziadne nove super realne hry na tom hrat nebduem..neco napisat vo worde..
ACER
hp 550
zaujimalo by ma hlavne ci sa po kupe toho aceru dokazem bez problemov zbavit linuxu a supnt tam ci uz 7cku abo vistu/xp..
a ktory z tychto dvoch by ste mi odporucali.. moze byt samozrejme aj iny ak mate dobre skusenosti.. no chcel by som aby splnal moje zakladne parametre.. c2d, 250gb hdd, matny display ( co 550ka nema), pevne telo, vydrz urcite nad 3 hodiny a cenu do tych 500e.. dakujem
ohladne toho linuxu sa pytam preto lebo kamarat mi pisal, ze bude treba externu mechaniku.. a bootovaciu disketu z 98cky a podobne..tak sa radsej opytam kedze s linuxom nemam ziadne skusenosti.. HP ma lepsiu vybavu.. len co ten leskly display? nie je to velka nevyhoda? bude to moj prvy notebook..nemam skusenosti s matnym abo lesklym lcd..je to leskle naozaj take zle?
co sa tyka dopravy..som z BA..takze by som nemal problem do tej alzy skocit osobne..
mam len taku mensiu otazku.. rozhodujem s amedzi HP 550 a Acer TM 5720...rozhodujuca je pre mna cena.. najradsej by som sa zmestil do 500e.. patr euro hore dole prekusnem.. ntb chcem na net, sem tam nejaky film..mozno nejaka hra typu NFS MW (ale to fakt zriedka), ziadne nove super realne hry na tom hrat nebduem..neco napisat vo worde..
ACER
hp 550
zaujimalo by ma hlavne ci sa po kupe toho aceru dokazem bez problemov zbavit linuxu a supnt tam ci uz 7cku abo vistu/xp..
a ktory z tychto dvoch by ste mi odporucali.. moze byt samozrejme aj iny ak mate dobre skusenosti.. no chcel by som aby splnal moje zakladne parametre.. c2d, 250gb hdd, matny display ( co 550ka nema), pevne telo, vydrz urcite nad 3 hodiny a cenu do tych 500e.. dakujem
ohladne toho linuxu sa pytam preto lebo kamarat mi pisal, ze bude treba externu mechaniku.. a bootovaciu disketu z 98cky a podobne..tak sa radsej opytam kedze s linuxom nemam ziadne skusenosti.. HP ma lepsiu vybavu.. len co ten leskly display? nie je to velka nevyhoda? bude to moj prvy notebook..nemam skusenosti s matnym abo lesklym lcd..je to leskle naozaj take zle?
co sa tyka dopravy..som z BA..takze by som nemal problem do tej alzy skocit osobne..
cawte
potrebujem radu.
chcem si kupit NOTEBOOK, ale potreboval by som don nejaku dobru grafiku.
aby som na nom v poho rozbehol aspon NFS - MW....
cena notebooku do 600€ s DPH.
podmienky:
1. procesor intel core 2 duo, aspon 2,0 GB frekvencia 800
2. ram minimum 3 GB
3. HDD aspon 320 GB
priklad
http://3soft.ekatalog.biz/zbozi/asus-f5 ... p=z:147859
alebo
http://3soft.ekatalog.biz/zbozi/asus-k5 ... p=z:149384
(ale do grafik sa nerozumiem)
vedel by mi niekto pomoct pri vybere?
Aku grafiku mi radite? za všetky odpovede vopred vďaka
potrebujem radu.
chcem si kupit NOTEBOOK, ale potreboval by som don nejaku dobru grafiku.
aby som na nom v poho rozbehol aspon NFS - MW....
cena notebooku do 600€ s DPH.
podmienky:
1. procesor intel core 2 duo, aspon 2,0 GB frekvencia 800
2. ram minimum 3 GB
3. HDD aspon 320 GB
priklad
http://3soft.ekatalog.biz/zbozi/asus-f5 ... p=z:147859
alebo
http://3soft.ekatalog.biz/zbozi/asus-k5 ... p=z:149384
(ale do grafik sa nerozumiem)
vedel by mi niekto pomoct pri vybere?
Aku grafiku mi radite? za všetky odpovede vopred vďaka
breky023 - Za málo peňazí veľa muziky nebude, ale osobne by som na tvojom mieste možno skúsil nový ProBook od HP - odkaz. Grafika to na nové hry nie je žiadna sláva, ale tak to NFS: Most Wanted spustí v pohode. Viac o danej grafickej karte nájdeš na tomto odkaze.
Skľudni hormón.
Za 600 eur nezískaš notebook, ktorý by výkonom oslnil, hlavne čo sa týka hier - a dotyčný by sa rád zahral hry. Bolo to konštatovanie, ktorý si breky023 aj sám uvedomuje ("aby som na nom v poho rozbehol aspon NFS - MW.... "). Ja tu nikomu nenútim notebooky za 2000 eur, nikde netvrdím, že ten čo stojí 600 eur je pomalá a nanič rachotina, bolo to jednoducho konštatovanie. Šesť stoviek eur nie je málo peňazí, je to veľmi slušná čiastka, no pokiaľ si chceš za ňu kúpiť notebook, tak môžeš počítať len s low-endovými modelmi. Pri notebookoch nie je 600eur veľký finančný obnos, ktorý by ti ponúkal veľa možností, ich cena je stále relatívne vyššia v porovnaní s výkonom, ktorí ti ponúkajú. Viditeľne si nepochopil ako to bolo myslené.
-
Marosc
Expert
Ahojte, kúpa pc sa mi nepodarila ale dostal som výhodnú ponuku na notebook. Mám na výber z týchto dvoch:
http://www.alza.sk/toshiba-qosmio-f50-125-d111200.htm
a
http://www.skapiec.pl/site/cat/17/comp/425330 -to som našiel iba po poľsky
Ktorý by ste zobrali vy? Potrebujem ho hlavne na tie novšie hry. Môžete mi poradiť aj nejaký iný nb do tých 1000eur.
http://www.alza.sk/toshiba-qosmio-f50-125-d111200.htm
a
http://www.skapiec.pl/site/cat/17/comp/425330 -to som našiel iba po poľsky
Ktorý by ste zobrali vy? Potrebujem ho hlavne na tie novšie hry. Môžete mi poradiť aj nejaký iný nb do tých 1000eur.
-
Suffel
Guru
Marosc - jednoznacne ber Toshibu mam dobre skusenosti s tymto modelom pekny dizajn a aj vykon nieje na zahodenie.. ten asus tiez neni zly ale urcite je lepsia ta toshiba..
breky023 - v tvojom pripade do 600€ by som urcite bral MSI konkretne tento: http://www.alza.sk/msi-ex623x-078cz-d109165.htm myslim ze za tie peniaze nic lepsie nekupis a rozbehas tam aj to MW..
breky023 - v tvojom pripade do 600€ by som urcite bral MSI konkretne tento: http://www.alza.sk/msi-ex623x-078cz-d109165.htm myslim ze za tie peniaze nic lepsie nekupis a rozbehas tam aj to MW..
Čo hovoríte na tento notebook - Toshiba L300D - 20M?
Sestra chce notebook na bežné používanie - internet, filmy + možno jediná požiadavka na hru The Sims 3 (predpokladám, že nemá nejaké prehnané nároky a dala by sa zahrať aj na integrovanej grafike) a jej rozpočtový strop je 420 eur. Momentálne je tento notebook v akcii v NAY za 399€, takže sa mi zdá táto ponuka dosť lákavá.
Recenzie na tento konkrétny model som nenašiel, takže by som bol aj rád, keby napísal niekto možno aj z vlastnej skúsenosti
Sestra chce notebook na bežné používanie - internet, filmy + možno jediná požiadavka na hru The Sims 3 (predpokladám, že nemá nejaké prehnané nároky a dala by sa zahrať aj na integrovanej grafike) a jej rozpočtový strop je 420 eur. Momentálne je tento notebook v akcii v NAY za 399€, takže sa mi zdá táto ponuka dosť lákavá.
Recenzie na tento konkrétny model som nenašiel, takže by som bol aj rád, keby napísal niekto možno aj z vlastnej skúsenosti
400 eur je veľmi dobrá cena zaň. Jediné podstatnejšie negatívum vidím v použití procesora AMD. Mobilné procesory sa im veľmi nevydarili, produkujú viac tepla (bude o niečo hlučnejší) a takisto majú vyššiu spotrebu, no tú v tomto modely zase mierne koriguje integrované grafické jadro, takže tie dve hodiny by dať mal.