Tak to vyzera, ze sa tam uz konecne o taky tyzden vyberiem a nic mi v tom momentalne nebrani. Rozhodol som sa zmenit ubytovanie, nasiel som cesky hotel priamo v Kaprune, ktory sa vola
Penzion Praga - hotel. Za prijatelne ceny ponuka skutocne toho vela - polpenziu, parkovanie, televizor s DVD na izbe, pri niektorych izbach terasa, bar, internet atd..., k tomu vsetkemu cesky personal a hlavne je to priamo v Kaprune, hned kusok od Zell am See. Odtial je to cca. 50km na vodopady Krimml a aj Grossglockner, cestou by som sa chcel stavit pozriet aj do Nemecka, samozrejme nesmie chybat ani navsteva Prateru vo Viedni (Prater pravdepodobne cestou do Alp).
//autoeditácia príspevku ( 14 Sep 2009, 13:13 )
Tak som povodne trojdnovy vyletik natiahol o den dlhsie, uplna paradicka. Aj ked precestovat skoro 1800 kilometrov nie je nic prijemne, najma ak sa clovek vlecie 130 po dialnici, pretoze sa boji, ze policajti v Rakusku mu zoberiu nie len doklady, ale este aj auto + naparia mastu pokutu, ale stalo to za to.
Prvy den sme pricestovali az podvecer, pretoze cestou tam sme sa stavili este v Prateri vo Viedni, skusili dva ci tri kolotoce, nejaka ta zastavka na benzinke..., ale po dorazeni do ciela to stalo za to. Krasy hor, vecera, sprcha a postel
Na druhy den sme sa vybrali na Grossglocker, nadhera, klukata strma cesticka niekde v kopcoch, vela motorkarov, cyklisti, vodopady popri ceste, zasnezene vrcholky kopcov..., az na to myto 28 eur za ten kusok cesty, ale vidiet a chytit si teraz sneh, pozerat sa zo vzdialenosti troch metrov na sviste vo volnej prirode, ktore behaju popri vas...
Na dalsi den Wasserfalle Krimml, krasne vysoke vodopady..., vecer prechadzka pri Zell am See, posedenie na vyhrievanej terase pri zivej hudbe - spieval akysi anglicky spevak pesnicky ako Eagles - Hotel California, hity od Jamese Blunta atd...
Vo stvrtok este pomotkanie sa v okoli, po ceste domov este navteva v Adidas outlet shope v Nemecku, taktiez Parndorf v Rakusku, po nakupoch smer BA - vecera a potom cesta domov.