Mna zaujima jedna vec, ci sa mam o nieco pokusit, ked viem, ze za mesiac idem do zahranicia na cele prazdniny a ak by sa nam teraz podarilo dat dokopy, ci by vlastne dokazal prezit novovzniknuty vztah taketo odlucenie na zaciatku. Ci mate dakto podobne skusenosti, dakujem Vam velmi pekne za rady
odlucenie pri novovznikajucom vztahu
odlucenie pri novovznikajucom vztahu
mam 20 a spoznal som na akcii jedno fajn dievca, pozval som ju na drink a pekne sme si pokecali. Pri rozlucke som si od nej opytal tel. cislo. Rada mi ho dala a potom sme uz isli kazdy svojou cestou. o o tri dni na to som ju opat nahodne stretol, ale bola s kamoskami, takze kecali sme len chvilku a ja som sa jej opytal ci nezajde niekam cez vikend, suhlasila, tak som jej povedal, ze sa jej este ozvem. To je asi tak vsetko na nacrtnutie situacie.
Mna zaujima jedna vec, ci sa mam o nieco pokusit, ked viem, ze za mesiac idem do zahranicia na cele prazdniny a ak by sa nam teraz podarilo dat dokopy, ci by vlastne dokazal prezit novovzniknuty vztah taketo odlucenie na zaciatku. Ci mate dakto podobne skusenosti, dakujem Vam velmi pekne za rady
imho nezacinaj nic... chodte par krat vonka, trosku ju spoznaj a uvidis.... potom pojdes prec, ak sa bude dat tak si napiste na icq alebo co a ries to ked sa vratis ak bude holka stale volna.... ale takto sa to neoplati... za ten cas sa nestihne vybudovat take puto aby to nasledne vydrzalo take odlucenie...
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
zuzuzu
Light Star
Ja by som to skúsila najprv ako kamaráti tj celý tento mesiac sa s ňou stretávaj, cez prázdniny keď budeš v prdke si skúste písať cez net a keď sa vrátiš a stále bude slobodná a mať záujem tak smelo so toho
Nič nestratíš a ani jednému z vás nepokazíš prázdniny, len pozor aby si sa na ňu príliš nenamotal 
Tak sorry, ale ísť niekam, mať tam šancu spoznať niekoho, kto možno stojí za to - ale NIE, lebo doma ma niekto čaká... Prídem domov a tam mi dotyčná oznámi, že koniec, alebo ešte lepšie - sa dozviem, že čo robila. Nezabudáj, že sa videli 2-3x na chvíľu.Shark NX napísal:begbee hovoris to ako keby si chodil na dovolenky len vyprasit lokalne damy.
Teba by to spätne nemrzelo? Mňa hej. Ale aj tak by som to s ňou riskol
-
triple
Guru wannabe
chod to toho .. stretávajte sa len nič neprežen nedávaj jej falošné nádeje bo za dva mesiace sa môže všeličo zmeniť.. ked príde debata na tému vy dvaja.. tak odpoveď diplomaticky.. nebudem ťa klamať a poviem ti to úprimne.. áno páčiš sa mi a to dokonca veľmi,, myslím, že ťa mám aj rád, na tvrdenie čoho je síce skoro ale ja to tak cítim - ale nechcem nič pokaziť keďže pôjdem na dva mesiace preč.. dúfam a budem rád ak ma tu budeš čakať ked sa vrátim a pak uvidíme ako sa situácia vyvinie.. zmurkneš dáš jej pustu a ona ťa počká (dúfam)
hlupa rada ako vzdymi-chau napísal:Ja by som do toho siel. Je to jasna rovnica, v ktorej nemas co stratit.
je nieco ine zacat vztah a nevediet ze musis ist prec - vtedy mas ciste svedomie ze si nic netajil atd. ale toto nie je ten pripad.
nalepka kamarat navzdy? fakt si myslis ze nieco take existuje? tak to potom velmi malo poznas baby asi. normalne jej narovinu povedz ze sa ti paci a keby si nemusel ist do zahranicia tak sa o nieco pokusis. a mozno z nej vypadne ze sa jej paci iny, alebo neviem co. proste na nu nic nehraj1marek1 napísal:dakujem vam pekne za rady a postrehy...
bolo by to asi rozumnejsie udrzat to v rovine kamaratsva, ale mam taky pocit, ze by som nalepku "kamarat" asi dostal navzdy, takze to radsej risknem....
nejdem moc teoretizovat, lebo este neviem ako sa to vyvinie, ale ak v dobrom smere, obmedzovat to nebudem
okrem toho na baby sa prave cez leto lepi vela chalanov a preco by si mal byt prave ty ten pan dolezity na ktoreho bude cakat cele leto to fakt nechapem
-
Vigor
King
Preboha loomy...nejdu sa brat. Nejdu mat spolu deti. Je to mlady chalan, ktory spoznal dievca, ktore ho zaujalo. Je hlupost premyslat od zaciatku ako sa nieco neda. Prinajhorsom to nevyjde, to je toho. Nechcem Ti brat iluzie, ale vztahov, ktore vo svete nevyjdu je mnohonasobne viac nez tych, ktore vyjdu. Bezny kolobeh, pokus-omyl.
Vies co kolega, poviem Ti to takto. Ak mas strach, posluchni loomyho a kasli nato. Ak Ta vsak potom niekedy v buducnosti napadnu myslienky "Co ak...?" spomen si, co sme Ti tu pisali.
Na zaver citat z jedneho faj filmu:
„Když jsi mladý, tak zkrátka věříš......že najdeš spoustu lidí se kterými se spojíš. Později zjistíš, že to se stává jen zřídka.“
Neprepasni sancu, ked ju mas. Riskuj.
Vies co kolega, poviem Ti to takto. Ak mas strach, posluchni loomyho a kasli nato. Ak Ta vsak potom niekedy v buducnosti napadnu myslienky "Co ak...?" spomen si, co sme Ti tu pisali.
Na zaver citat z jedneho faj filmu:
„Když jsi mladý, tak zkrátka věříš......že najdeš spoustu lidí se kterými se spojíš. Později zjistíš, že to se stává jen zřídka.“
Neprepasni sancu, ked ju mas. Riskuj.
Toto si akoze myslel vazne? Preboha, toto sa tu na fore rozoberalo XY velakrat, milionkrat a vsetci sme sa zhodli, ze to tak funguje. Ak si to myslel vazne, radsej uz prosim Ta nedavaj v tejto sekcii ziadne rady...Loomy napísal:nalepka kamarat navzdy? fakt si myslis ze nieco take existuje? tak to potom velmi malo poznas baby asi.
to co opisujes ty je vztah na jednu noc - ti co radili skus to, tak to asi mysleli vyspi sa s nou nemas co stratit. z tohto hladiska je to ok. (a ak je vsetko co hladas prave toto tak nevidim zmysel sa to pytat na fore)
na druhej strane ako som hovoril pre mladu babu ktora za leto vystrieda aj 5 vztahov je asi divne sa zaviazat nejakemu chalanovi ktory ide na leto niekam ze mu bude verna alebo co. to mi je na smiech.
nalepka kamarat urcite existuje ale urcite nie v tomto konkretnom pripade. naco zbytocne generalizovat co vsetko existuje a moze sa stat ked to pre tento pripad vobec neplati?
ale vsetko co by som chcel povedat na zaver: povedat jej ze budes cele leto prec a nech sa ona rozhodne
na druhej strane ako som hovoril pre mladu babu ktora za leto vystrieda aj 5 vztahov je asi divne sa zaviazat nejakemu chalanovi ktory ide na leto niekam ze mu bude verna alebo co. to mi je na smiech.
nalepka kamarat urcite existuje ale urcite nie v tomto konkretnom pripade. naco zbytocne generalizovat co vsetko existuje a moze sa stat ked to pre tento pripad vobec neplati?
ale vsetko co by som chcel povedat na zaver: povedat jej ze budes cele leto prec a nech sa ona rozhodne