odlucenie pri novovznikajucom vztahu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
1marek1
Novice
Novice

odlucenie pri novovznikajucom vztahu

Príspevok od používateľa 1marek1 »

mam 20 a spoznal som na akcii jedno fajn dievca, pozval som ju na drink a pekne sme si pokecali. Pri rozlucke som si od nej opytal tel. cislo. Rada mi ho dala a potom sme uz isli kazdy svojou cestou. o o tri dni na to som ju opat nahodne stretol, ale bola s kamoskami, takze kecali sme len chvilku a ja som sa jej opytal ci nezajde niekam cez vikend, suhlasila, tak som jej povedal, ze sa jej este ozvem. To je asi tak vsetko na nacrtnutie situacie.

Mna zaujima jedna vec, ci sa mam o nieco pokusit, ked viem, ze za mesiac idem do zahranicia na cele prazdniny a ak by sa nam teraz podarilo dat dokopy, ci by vlastne dokazal prezit novovzniknuty vztah taketo odlucenie na zaciatku. Ci mate dakto podobne skusenosti, dakujem Vam velmi pekne za rady :wink:
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

imho nezacinaj nic... chodte par krat vonka, trosku ju spoznaj a uvidis.... potom pojdes prec, ak sa bude dat tak si napiste na icq alebo co a ries to ked sa vratis ak bude holka stale volna.... ale takto sa to neoplati... za ten cas sa nestihne vybudovat take puto aby to nasledne vydrzalo take odlucenie...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Nic si s nou nezacinaj. Len by si si zbytocne skomplikoval cele leto, kedze ides prec. Kasli na nu, v lete si najdes niekoho ineho :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

nechaj to teraz tak. Mesiac je dobrá doba na to, aby si sa slušne na ňu namotal, ak by si si s ňou teraz začal. Potom, keď odídeš preč, by si sa len trápil.
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

Samozrejme ze chod do toho... mozno to nevyzera nadejne ale ktovie o co by si mohol prist... takto nic nestratis a prazdniny nie su az taka dlha doba. Ak si nebudete sudeny tak nic, ale v opacnom pripade, pokial to neskusis tak to nezistis...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Chod do toho. Ak Ti s nou bolo fajn, tak to skus. Co najhorsie sa moze stat? Nevyjde to. Ale ta povestna otazka "Co keby?" Ti nebude bludit hlavou.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ja by som do toho siel. Je to jasna rovnica, v ktorej nemas co stratit.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

presne tak ,ja by som kvoli laske riskol asi vsetko :wink: ale tak kazdy je iny ,ja by som to skusil,ved za vyskusanie nic nedas ,a ked to nevyjde tak si sam vravel ze sa len tak tak stretavate ,ine by to bolo keby to bola suseda :D
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

Ja by som to skúsila najprv ako kamaráti tj celý tento mesiac sa s ňou stretávaj, cez prázdniny keď budeš v prdke si skúste písať cez net a keď sa vrátiš a stále bude slobodná a mať záujem tak smelo so toho :) Nič nestratíš a ani jednému z vás nepokazíš prázdniny, len pozor aby si sa na ňu príliš nenamotal :)
1marek1
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 1marek1 »

dakujem vam pekne za rady a postrehy...
bolo by to asi rozumnejsie udrzat to v rovine kamaratsva, ale mam taky pocit, ze by som nalepku "kamarat" asi dostal navzdy, takze to radsej risknem....
nejdem moc teoretizovat, lebo este neviem ako sa to vyvinie, ale ak v dobrom smere, obmedzovat to nebudem :)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

K nalepke kamarata asi tolko...uz sa to tu na fore rozoberalo tooolko krat. Na zaciatku je ta chvila kedy treba dat najavo, ze nechces byt len kamarat. Inak sa do toho zamotas a pojde to tazsie. Cize ako som pisal, riskni to a nepremyslaj prilis dopredu.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ja by som to riskol.
Vlastne jediny problem je, ze si musis v hlave vyriesit, ze ak to nevyjde (vlastne je to 50-50) tak si si odfajcil vernostou cele leto :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

begbee hovoris to ako keby si chodil na dovolenky len vyprasit lokalne damy. :D
Ale k teme ... Osobne si myslim ze by si to mal risknut ... ;)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

len do toho, ja som sa teraz dal s jednou holkou do kopy a cely jul mam v plane byt v zahranici...(sice podnikam kroky aby som nemusel ale uz sa tam vidim)...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Shark NX napísal:begbee hovoris to ako keby si chodil na dovolenky len vyprasit lokalne damy.
Tak sorry, ale ísť niekam, mať tam šancu spoznať niekoho, kto možno stojí za to - ale NIE, lebo doma ma niekto čaká... Prídem domov a tam mi dotyčná oznámi, že koniec, alebo ešte lepšie - sa dozviem, že čo robila. Nezabudáj, že sa videli 2-3x na chvíľu.
Teba by to spätne nemrzelo? Mňa hej. Ale aj tak by som to s ňou riskol :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

chod to toho .. stretávajte sa len nič neprežen nedávaj jej falošné nádeje bo za dva mesiace sa môže všeličo zmeniť.. ked príde debata na tému vy dvaja.. tak odpoveď diplomaticky.. nebudem ťa klamať a poviem ti to úprimne.. áno páčiš sa mi a to dokonca veľmi,, myslím, že ťa mám aj rád, na tvrdenie čoho je síce skoro ale ja to tak cítim - ale nechcem nič pokaziť keďže pôjdem na dva mesiace preč.. dúfam a budem rád ak ma tu budeš čakať ked sa vrátim a pak uvidíme ako sa situácia vyvinie.. zmurkneš dáš jej pustu a ona ťa počká (dúfam)
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

To znie fajn :) ja by som do toho tiež išiel, nie je to tak dlhá doba. Držím palce.
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

mi-chau napísal:Ja by som do toho siel. Je to jasna rovnica, v ktorej nemas co stratit.
hlupa rada ako vzdy :( samozrejme ze maju obaja co stratit. naco ma nieco zacinat ked nemoze pri tej babe byt? naco ju namotat a potom jej povedat "vies co ja vlastne s tebou nemozem byt lebo.." a je jedno aky je to dovod. zbytocne take nieco zacinat a vsetci co radite ze ma ist do toho sa mylite.
je nieco ine zacat vztah a nevediet ze musis ist prec - vtedy mas ciste svedomie ze si nic netajil atd. ale toto nie je ten pripad.
1marek1 napísal:dakujem vam pekne za rady a postrehy...
bolo by to asi rozumnejsie udrzat to v rovine kamaratsva, ale mam taky pocit, ze by som nalepku "kamarat" asi dostal navzdy, takze to radsej risknem....
nejdem moc teoretizovat, lebo este neviem ako sa to vyvinie, ale ak v dobrom smere, obmedzovat to nebudem :)
nalepka kamarat navzdy? fakt si myslis ze nieco take existuje? tak to potom velmi malo poznas baby asi. normalne jej narovinu povedz ze sa ti paci a keby si nemusel ist do zahranicia tak sa o nieco pokusis. a mozno z nej vypadne ze sa jej paci iny, alebo neviem co. proste na nu nic nehraj

okrem toho na baby sa prave cez leto lepi vela chalanov a preco by si mal byt prave ty ten pan dolezity na ktoreho bude cakat cele leto to fakt nechapem :) su to sice mozno len 2 mesiace ale cas neplynie vzdy rovnako. niektore baby za jedny prazdniny toho fakt dost zaziju...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Preboha loomy...nejdu sa brat. Nejdu mat spolu deti. Je to mlady chalan, ktory spoznal dievca, ktore ho zaujalo. Je hlupost premyslat od zaciatku ako sa nieco neda. Prinajhorsom to nevyjde, to je toho. Nechcem Ti brat iluzie, ale vztahov, ktore vo svete nevyjdu je mnohonasobne viac nez tych, ktore vyjdu. Bezny kolobeh, pokus-omyl.

Vies co kolega, poviem Ti to takto. Ak mas strach, posluchni loomyho a kasli nato. Ak Ta vsak potom niekedy v buducnosti napadnu myslienky "Co ak...?" spomen si, co sme Ti tu pisali.

Na zaver citat z jedneho faj filmu:
„Když jsi mladý, tak zkrátka věříš......že najdeš spoustu lidí se kterými se spojíš. Později zjistíš, že to se stává jen zřídka.“

Neprepasni sancu, ked ju mas. Riskuj.
Loomy napísal:nalepka kamarat navzdy? fakt si myslis ze nieco take existuje? tak to potom velmi malo poznas baby asi.
Toto si akoze myslel vazne? Preboha, toto sa tu na fore rozoberalo XY velakrat, milionkrat a vsetci sme sa zhodli, ze to tak funguje. Ak si to myslel vazne, radsej uz prosim Ta nedavaj v tejto sekcii ziadne rady...
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

to co opisujes ty je vztah na jednu noc - ti co radili skus to, tak to asi mysleli vyspi sa s nou nemas co stratit. z tohto hladiska je to ok. (a ak je vsetko co hladas prave toto tak nevidim zmysel sa to pytat na fore)

na druhej strane ako som hovoril pre mladu babu ktora za leto vystrieda aj 5 vztahov je asi divne sa zaviazat nejakemu chalanovi ktory ide na leto niekam ze mu bude verna alebo co. to mi je na smiech.

nalepka kamarat urcite existuje ale urcite nie v tomto konkretnom pripade. naco zbytocne generalizovat co vsetko existuje a moze sa stat ked to pre tento pripad vobec neplati?

ale vsetko co by som chcel povedat na zaver: povedat jej ze budes cele leto prec a nech sa ona rozhodne
Napísať odpoveď