NHL (aktualne)
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
no a trochu viac svetla mi do toho celeho este pridal dnesny sport (sakris, uz si nepamatam ci na JOJke, alebo markize). zhovarali sa tam s tomasom kopeckym a ten tvrdil, ze henrik ma za ulohu venovat sa prave crosbymu, proste a jednoducho ho vygumovat z ladu. podla doterajsich statistik finale sa mu to celkom slusne dari. teda malkin mal dalsi dovod vyvolat prave s henrikom bitku...
Hossov "faul" 
//: Takže Pens znížili a doslova ušli hrobárovi z lopaty..
Game 4 rozhodne, či séria bude ešte dramatická alebo Detroit získa pohár na domácom ľade.
//: Takže Pens znížili a doslova ušli hrobárovi z lopaty..
Game 4 rozhodne, či séria bude ešte dramatická alebo Detroit získa pohár na domácom ľade.
- Prílohy
-
- hossa.gif
- Hossa
- (2.94 MiB) 146 stiahnutí
To čo bolo? Do márišky.. Som si pekne krásne nastavil budík na 2.00 ráno, nádherne sa v noci zobudím, zapnem Nova Sport, pozerám - ešte len sa rozcvičujú, pohoda.. Celý som natešený, aký nádherný zápas to bude a vtom sa spoza mňa vynorí sestra, ktorá na mňa začne na celý byt kričať, že to mám vypnúť, že ona ráno vstáva do školy, že to je nahlas a ostré svetlo, že chce spať.. ja som samozrejme nechcel zobudiť rodičov, tak som ustúpil, vypol som zvuk a pozeral bez zvuku.. nachvíľu zaspala opica jedna a potom zase že jej svetlo vadí.. tak som sa na to vysral a vypol som po góle Zetterberga na 1:1 TV.. ale nech sa teší, zajtra s ňou vydrbem! Okolo postele jej spravím dokonalú clonu, a do televízora si napojím sluchátka, mne nebude žena zakazovať pozerať hokej! Škoda, že ma to nenapadlo už včera večer, že bude štrajkovať.. Zajtra si hádam zápas už vychutnám!

No a aby som nebol OT, pridám aj svoj názor na včerajší zápas.. Bohužiaľ, Pens vyhrali, aj keď asi naozaj boli lepším tímom.. Malkin sa nepoučil a stále skákal a bol pri každom konflikte, Slováci sa, žiaľbohu, nepresadili.. dúfam, že zajtra to už bude lepšie a že DET získa SC na domácom ihrisku už o 2 zápasy..
No a aby som nebol OT, pridám aj svoj názor na včerajší zápas.. Bohužiaľ, Pens vyhrali, aj keď asi naozaj boli lepším tímom.. Malkin sa nepoučil a stále skákal a bol pri každom konflikte, Slováci sa, žiaľbohu, nepresadili.. dúfam, že zajtra to už bude lepšie a že DET získa SC na domácom ihrisku už o 2 zápasy..
-
hojko
Site Admin
Pozeral som posednu tretinu v noci, tlak Pitt za stavu 2:2 v poslednej tretine bol dost velky, na strely viedol Pitt 7:0, potom prisiel zbytocny faul (nedovolene branenie) a Pitt strelil rozhodujuci gol. V tom sa Det spamatal a zacal tlacit, avsak nic z toho nevytazili. Verim vsak, ze pozajtra Det zvitazi a strhne to na svoju stranu s tym, ze doma to uz premeni.
Veru, nech len pekne dvíha Stanley cup nad hlavu Detroit... Hossa si už určite nejaké veľké víťazstvo v kariére zaslúži po toľkých rokoch, čo drie korčule. Dokonca sa mi zdá, že ani medailu z MS nemá ale to si nie som istý... Crosbymu s Malkinom ešte tečie mlieko po brade
Na titul si pokojne môžu počkať.
-
mfp
Medium Star
Mas pravdu Hossa nema medailu z MSMuffi napísal:Veru, nech len pekne dvíha Stanley cup nad hlavu Detroit... Hossa si už určite nejaké veľké víťazstvo v kariére zaslúži po toľkých rokoch, čo drie korčule. Dokonca sa mi zdá, že ani medailu z MS nemá ale to si nie som istý... Crosbymu s Malkinom ešte tečie mlieko po bradeNa titul si pokojne môžu počkať.
Kazdopadne, ja budem len rad ked aj teraz obide naprazdno
Samozrejme, prajem to Hossovi, už len pre toho Talbota debilného.. DET nesmie zaváhať doma, potom možno Pittsburghu zobrať zápas doma a ak nie tak potvrdiť v siedmom zápase.. mimochodom, kedy sa hrá (prípadný) siedmy zápas? Vo štvrtok ráno o tretej idem do Poľska a prídem v piatok o polnoci.. stíham pozerať? Pozeral som a niekde píše 12.2, niekde 13.2 a mám v tom "hokej".. Hrá sa zo štvrtka na piatok alebo z piatka na sobotu? Ď. Keby som nevidel najlepší zápas sezóny, dosť by ma to sklamalo..
Myslím, že jednoznačne nie.. 7. zápas PO je nehorázne nevyspytateľný, nikdy nevieš, čo sa môže stať (Viď semifinále SE tohto roku medzi Slovanom a Skalicou) takže DET pôjde, podľa môjho názoru, v šiestom zápase naplno s túžbou získať opäť SC. Dúfam, že sa im to podarí!Muffi napísal:Pekne... už len 4. a majú to v suchu...dúfam, že nebudú žiadne špekulácie ako snaha o víťazstvo na domácom ľade..
Jaj chlapci tak konečne som si privstal na nočák a musím povedať, že bol doosť nudný.. DET sa zobudil až v polovici druhej tretiny, keď Henrik nastrelil tyčku a s Datsyukom si ich začali točiť, inak bieda. Ten Kennedyho gól bol IMO zbytočný, asi ide na vrub Osgooda, tyčku si mal pokryť, ale tak pekne Chris viackrát vychytal Malkina, Crosbyho, Staala (s tým prvým gólom sa nedalo nič robiť). Uvidíme teda siedmy zaujímavý zápas, už teraz sa teším..